Moto sport

Posjedujte motor iz svojih snova (FOTO)

Posjedujte motor iz svojih snova (FOTO)
Posjedujte motor iz svojih snova (FOTO)

Možete kupiti svoj prilagođeni motor od bilo kog brenda – Ducati, Ecosse, Icon Sheene i još mnogo drugih, ali, pojavio se novi brend koji nudi neprevaziđeni kvalitet…

Zahvaljujući brendu CRS, proizvođaču motora iz Milana, sada možete posjedovati motor vrhunskog kvaliteta, napravljen sa najboljim dostupnim materijalima. Skoro, CRS su predstavili svoju novu seriju motora nazvanu “Duu”, koja ima u potpunosti prilagodiv ram. Klijenti ove kompanije sada imaju priliku da u potpunosti promjene stil i mehaničke komponente motora i adaptiraju ga svom ličnom stilu.

Njegov ogoljeni ram napravljen je od nerđajućeg čelika i sastoji se od velikih sekcionalnih cijevi. Držač i “kolijevka”  motora imaju podršku u vidu savijenih i ručno zavarenih komponenti šasije. Sve ovo može biti prekriveno dijelovima od ugljeničnog vlakna, koja su dostupna sa izobiljem dizajnerskih opcija. CRS kompanija će prilagoditi vaš Duu motor vašim željama po pitanju boje, komponenti i zaštitnih panela.

Standardne specifikacije ovog motora uključuju petostepeni mijenjač i hidraulične kontrole. Opcionalno, možete odabrati i šestostepeni mijenjač, a treba da znate da on u sebi sadrži V-twin 1916cc motor, sa maksimalnom brzinom od 200 km/h.

Ako se odlučite na saradnju sa ovom kompanijom, garantujemo vam da ćete imati motor iz vaših snova. Cijene ovih modela kreću od 39.039 evra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije