Moto sport

Rekordna posjeta "Bajk vikendu" u Trebinju

Rekordna posjeta "Bajk vikendu" u Trebinju
Foto: N.N. | Rekordna posjeta "Bajk vikendu" u Trebinju

Oko hiljadu motocikala i blizu 1.500 bajkera okupilo se proteklog vikenda u Trebinju na 19. Moto skupu "Bajk vikend Trebinje 2018".

Svi oni su u subotu brojnim građanima Trebinja priredili tradicionalni defile ulicama grada, nakon koga su, u bivšoj vojnoj kasarni, gdje je već nekoliko godina i bajkerski kamp, održane moto igre, a onda su uslijedile svirke banjalučkog "Džez poezi kabarea", trebinjskih "Krugova u žitu" i popularnih kragujevačkih "Osvajača".

Za bajkere je u Gradskoj upravi održan i tradicionalni prijem, na kome ih je pozdravio zamjenik gradonačelnika Trebinja Mirko Ćurić, poručivši da Trebinje i ove, ali i svih narednih godina, širom otvara svoja vrata bajkerima iz cijelog svijeta.

"Ljude koji su ovdje 19 godina zaredom ne možemo nazivati gostima, jer vidim dosta poznatih likova od ranijih godina, koji su u Trebinju dobrodošli kao u svoju kuću", kazao je Ćurić, zahvalivši se trebinjskom TNT moto klubu na organizaciji moto skupa.

On je naročito zadovoljstvo istakao što su na trebinjskoj motorijadi sve brojniji gosti iz Srbije, Crne Gore, Slovenije, Austrije, Italije, te Hrvatske, koji trebinjskim bajkerima takođe širom otvaraju vrata za uzajamna posjećivanja, što je potvrdio i Rade Jelić, ispred "TNT moto kluba".

"Gosti su se počeli okupljati već od srijede, naročito oni iz zemalja bivše Jugoslavije koji su došli iz svih krajeva, ali su u Trebinju i brojni bajkeri iz Austrije, Švajcarske, Švedske, Njemačke, Italije", kazao je Jelić.

Atmosfera u kampu bajkera u Trebinju bila je možda i bolja u petak veče, kada je nastupio poznati ex ju roker Alen Islamović, sa predgrupom "Paranoid" iz Rudog.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije