Moto sport

Sena 20S komunikacijski uređaj za motoriste (FOTO)

 Sena 20S komunikacijski uređaj za motoriste (FOTO)
Sena 20S komunikacijski uređaj za motoriste (FOTO)

Od kada je prije dvije godine po prvi puta isprobn Sena bluetooth komunikacijske uređaje, motociklistima se svidio po svojoj jednostavnošću, intuitivnim komandama i izvrsnom kvalitetom. Ono što se od tada promjenilo jeste da su motociklistima postali svakodnevni saputnik modelima SMH5 i SMH10 za koje sada, nakon neke vrste maraton testa možemo reći da su se pokazali izvrsnima.

Koriste se, u gotovo svim uslovima: ljetnim vrućinama, kiši, vjetru, snijegu, čak smo imali i bliski susret s asfaltom te isprobali u blatnim enduro uvjetima za koje nismo sigurni da ih je proizvođač namjenio. Uz sve to,  nismo imali reklamacija, a Sena je u međuvremenu pozicionirala kao vodeći proizvođač komunikacijske opreme.

E sad… u međuvremenu smo svi evoluirali. U praksi bi to značilo da smo kao korisnici postali zahjevniji dok je Sena anticipirala naše želje predstavljanjem novih modela koji ulaze u sami vrh trenutno dostupnih tehnologija. U paleti novih proizvoda namjenjenim različitim sportovima odnosno aktivnostima, uključujući i setove za skijanje s toplim slušalicama te bluetooth komunikacijske uređaje s integriranim akcijskim kamerama, zadržati ćemo se na modelu S20, najnovijem komunikacijskom setu za motocikliste.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije