Moto sport

Šumaherova porodica čak i od njegovog menadžera krije istinu

Šumaherova porodica čak i od njegovog menadžera krije istinu
Šumaherova porodica čak i od njegovog menadžera krije istinu

Porodica višestrukog svjetskog šampiona u F1 Mihaela Šumahera krije istinu o njegovom zdravstvenom stanju, izjavio je njegov bivši menadžer Vili Veber.

Šumaher je 29. decembra 2013. godine teško povrijedio glavu. Slavni njemački vozač je odmah prebačen u bolnicu u Grenoblu gdje je hitno operisan, a potom je šest mjeseci proveo u komi. Njegov oporavak je potom nastavljen u Lozani, prije nego što je u septembru 2014. prebačen na kućno liječenje u švajcarskom Glandu.

Porodica Šumaher je izolovala njemačkog vozača od javnosti kako bi se u miru oporavio od povreda glave. Mihael ima najbolju moguću njegu, a na njegovo liječenje je potrošeno nekoliko desetina miliona evra.

"Poslao sam cvijeće i čestitku za Mihaelov rođendan, ali nisam dobio nikakav odgovor od njegove porodice. Nesrećan sam zbog toga", izjavio je Veber za britanske medije.

"Milioni ljudi žele da znaju šta se događa. Šumaherova porodica mora da im kaže pravu istinu. Siguran sam da i kada nešto kažu da ne govore istinu", otkrio je on.

Veber kaže da je tražio od porodice Šumahera da ga posjeti.

"Kada mi zazvoni telefon kod kuće uvijek se nadam da će sa druge strane da bude Mihael. Nada nikada ne umire. Plaše me se, misle da ću sve da ispričam medijima. To nije istina, potpisao bih i ugovor o ćutanju ako treba", istakao je Veber.

(Kurir.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije