Moto sport

Treći međunarodni moto susret u Zvorniku

Treći međunarodni moto susret u Zvorniku
Treći međunarodni moto susret u Zvorniku

ZVORNIK - Okupljanjem bajkera na lokaciji Bazeni "Medžik skaj" kod Zvornika večeras počinje treći Međunarodni moto susret, koji će u trodnevnom druženju okupiti oko 500 motorista iz zemalja regiona i svijeta.

Sekretar Moto kluba "Drinski soko" iz Zvornika Milan Lučić rekao je da se očekuju bajkeri iz Austrije, Švajcarske, Mađarske, kao i zemalja bivše Jugoslavije.

"Večeras gostima obezbjeđujemo smještaj i za večeru riblju čorbu, dok će bajkerima sutra biti pripremljen bajkerski pasulj", rekao je Lučić i dodao da su u programu ove manifestacije, osim zabavnog karaktera, planirane bajkerske igre, poput bacanje gume, navlačenje konopca, trčanje u džaku, spore vožnje i druge zabavne igre.

On je pozvao sve sugrađane da dođu na bazene i vide da biti bajker ne znači samo sjesti na motor i voziti se, već da to znači i mnoge druge aktivnosti koje su društveno korisne.

Lučić je rekao da je za sutra predviđena vožnja motorima do određene destinacije u opštini, dok je zvanični defile planiran od 17 časova.

Bajkeri će krenuti od bazena do hrama u izgradnji, gdje će ući u grad, proći glavnim gradskim ulicama i izaći na magistralni put kod zgrade opštine, sa povratkom do bazena.

Bajkersko druženje na bazenima, kako je najavljeno, pratiće muzičke grupe "Morison" iz Zvornika, "Ministri" iz Bijeljine i "Seizmos" iz Loznice. Predviđen je i "Bikini parti".

Završetak bajkerskog druženja planiran je za nedelju, 13. jula, u 10 časova.

Moto klub "Drinski soko", koji je organizator bajkerskih susreta, ima 22 člana i 6 pripravnika, koji tokom dvije godine moraju da zasluže da postanu članovi.

Uslov je da ne smiju načiniti nikakav saobraćajni prekršaj u vožnji na motoru ili vozilu, odnosno moraju zaslužiti svojim ponašanjem da dobiju boje "Drinskog sokola".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije