Moto sport

U Banjaluci počinje obilježavanje moto-sezone

U Banjaluci počinje obilježavanje moto-sezone
Foto: MK Istok | U Banjaluci počinje obilježavanje moto-sezone

U susret ovogodišnjem Danu grada Banjaluka, koji se obilježava 22. aprila, u subotu, 14. aprila, uz cjelodnevni program, kvalitetan rokenrol zvuk i omiljenu lokaciju ljubitelja motocikala - plato ispred Ronilačkog kluba "Buk", preplaviće na stotine dvotočkaša ujedinjenih u želji da se i formalno obilježi početak ovogodišnje moto-sezone.

Ovogodišnjim programom predviđen je defile bajkera ulicama grada, koji u 12 časova kreće ispred RK "Buk", s kružnom vožnjom kroz grad do Trga Krajine. Nakon kratkog zadržavanja na Trgu Krajine slijedi vožnja natrag do platoa ispred Ronilačkog kluba "Buk", gdje će biti organizovan prigodan cjelodnevni program.

Okupljene goste i bajkere zabavljaće sastav "Tref, Pik & Razbojnik", a nakon cjelodnevnog druženja žurka se seli u "MK Istok Club House" i nastavlja uz banjalučki sastav "Balkan Express".

U susret otvaranju moto-sezone u četvrtak, 12. aprila, u devet časova, u prostorijama Zavoda za transfuzijsku medicinu Republike Srpske u Banjaluci biće realizovana akcija dobrovoljnog darivanja krvi. Partner manifestacije otvaranja moto-sezone u Banjaluci je AMS RS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije