Moto sport

Ukraden laptop Šumijevog ljekara

Ukraden laptop Šumijevog ljekara
Ukraden laptop Šumijevog ljekara

Porodica slavnog njemačkog vozača Mihaela Šumahera nalazi se u panici, pošto je nedavno ukraden laptop doktora Johanesa Pajla, koji je privatni ljekar sedmostrukog svjetskog šampiona u F1.

Laptop je ukraden iz klinike u Bad Nauhajmu, gdje Pajl radi, a Šumaherova porodica se plaši da bi lopov mogao da proda podatke u stvarnom zdravstvenom stanju njemačkog vozača. Pajl (60) je već godinama Šumaherov ljekar, a posljednjih nekoliko mjeseci nalazi se u timu od 15 profesionalnih doktora koji se svakodnevno brinu o zdravlju i oporavku teško povrijeđene zvijezde F1. Njemački mediji prenose da je u kliniku u Bad Nauhajmu provaljeno tokom prošlog vikenda, a pored laptopa doktora Pajla, ukraden je i novac, kao i skupi parfemi i recepti za lijekove. Ono što je najviše uznemirilo porodicu slavnog vozača je krađa laptopa na kojem se nalaze povjerljivi podaci o zdravlju Pajlovih pacijenata, među kojima su Šumaher, Niko Rozberg, Dalaj Lama i drugi...

Porodica Šumaher posljednjih nekoliko mjeseci ne iznosi mnogo podataka o Mihaelovom zdravstvenom stanju. Njemački mediji se pozivaju na nezvanične informacije da je Mihael i dalje u teškom stanju, da ne može da govori i hoda, ali da je djelimično svjestan. Šumaher se oporavlja od teške povrede glave koju je zadobio krajem 2013. na skijanju u Francuskoj. On je mjesecima bio u indukovanoj komi, a oporavljao se u bolnici u Grenoblu do septembra 2014. Nijemac je potom prebačen na kućno liječenje u svoj dom u Švajcarskoj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije