Moto sport

Za Šumaherovo liječenje potrošeno 14 miliona evra

Za Šumaherovo liječenje potrošeno 14 miliona evra
Za Šumaherovo liječenje potrošeno 14 miliona evra

Mihael Šumaher, sedmorostruki šampion Formule 1, već 17 mjeseci se oporavlja od teške nesreće na skijanju, a neki mediji su izračunali koliko je novca njegova porodica dosad potrošla na liječenje.

O Šumijevom zdravlju brine se 15 medicinskih stručnjaka, a njegovo liječenje košta otprilike 140.000 evra sedmično. Prema istim izvorima, a riječ je o "The Expressu", dosad je na liječenje legendarnog vozača potrošeno gotovo 14 miliona evra. Početkom marta objavljeno je da je upravljanje Šumaherovom imovinom na sebe preuzela njegova supruga Korina, a bogatstvo je tada procijenjeno na oko 700 miliona evra. Međutim, uprkos  velikom bogatstvu, supruga je odlučila da proda luksuzno imanje za odmor u mjestu Trisil, sjeverno od Osla, u Norveškoj, vrijedno 2,8 miliona evra, a koje su posjedovali dvadesetak godina. Treba naglasiti da je Korina ranije prodala i njihov privatni avion za 34,4 miliona evra.

Šumaher je nesreću doživio u decembru 2013. godine, kada je pao tokom skijanja, glavom udario od kamen i zadobio je teške povrede.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije