Moto sport

Zvanično otvaranje moto sezone 14. aprila u Banjaluci

Zvanično otvaranje moto sezone 14. aprila u Banjaluci
Foto: Ilustracija | Zvanično otvaranja moto sezone 14. aprila u Banjaluci

Moto klub "Istok" iz Banjaluke saopštio je da će zvanično otvaranje bajkerske sezone u gradu na Vrbasu biti održano 14. aprila.

"Trinaestu godinu za redom ozvaničićemo početak vožnje dvotočkaša u Banjaluci", saopšteno je iz MK "Istok".

Naime, kao i prethodnih 12 godina i predstojećeg proljeća okupiće se ljubitelji dvotočkaša da na sebi svojstven način daju pečat početku još jedne moto-sezone.

Duženje će biti organizovano uz mnogobrojne prijatelje, bajkere i moto klubove, kako iz Bosne i Hercegovine tako i iz zemalja regiona!

"U susret Danu grada Banjaluka, koji se obilježava 22. aprila, u subotu, 14. aprila 2018., uz cjelodnevni program i mnogo rock'n'roll-a, omiljena lokacija ljubitelja motocikala -  plato ispred Ronilačkog kluba Buk, preplaviće na stotine dvotočkaša ujedinjenih u želji da se i formalno obilježi početak ovogodišnje sezone", navode iz MK "Istok".

Kao i do sada i ove godine druženje motociklista ima preventivni karakter kroz promociju sigurne vožnje, uz skretanje pažnje vozačima automobila, biciklistima i pješacima na pojačano prisustvo motociklista u saobraćaju kao i širenje pozitivnog uticaja na ostale učesnike u saobraćaju.

"U sklopu ove manifestacije, kao i prethodnih godina pozivamo sve bajkere grada Banjaluka da nam se pridruže u akciji dobrovoljnog davanja krvi, koja tradicionalno prati manifestaciju Otvaranja moto sezone i na taj način pokažu svoju humanost", napomenuli su članovi MK "Istok".

Partner ove manifestacije je AMS RS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije