Auto zanimljivosti

Ovako reaguje Rus kad mu pauk digne auto

Ovako reaguje Rus kad mu pauk digne auto
Foto: PrintscreenYoutube | Ovako reaguje Rus kad mu pauk digne auto

Kad je auto jednom dignut, bijeg najčešće nije najpametnija opcija. Ovom Rusu to nije ni palo na pamet, on je svoju Kiju odlučio spustiti sam.

Spuštanje auta s pauka u ličnom aranžmanu nije preporučljivo iz više razloga, a jedan od najvažnijih je činjenica da će to prouzrokovati veću štetu od kazne za pogrešno parkiranje i premještaj vozila.

Kako u ovom slučaju vozač Kije nije formalno i vlasnik, stvari su kudikamo zanimljivije. Naime, nakon što je policijska ophodnja na moskovskom aerodromu zaustavila vozilo i utvrdila da vozač nije vlasnik, pozvala je pauka i odlučila uzeti vozilo.

Nije ih zanimalo čak ni to što se telefonski javio navodni vlasnik Vladimir i rekao kako je vozaču doista prodao vozilo, ali da nisu zbog kredita još sredili papire.

Vozač i očigledno novopečeni vlasnik ubrzo je izgubio živce i pokušao pobjeći. To mu je i uspjelo, i to nakon što je uklonio kandže s točkova. Uprkos velikoj šteti na autu, vlasnik nije previše zabrinut.

"Imam svoj servis i potrebno znanje. Moja je procjena bila da putanja vozila neće oštetiti pauka, ali i da neće biti opasna za okolinu. A što se tiče štete na mom automobilu, ona je minimalna", izjavio je za Autonews.ru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije