Auto zanimljivosti

Svi poznati filmski automobili u jednoj reklami

Svi poznati filmski automobili u jednoj reklami
Foto: Screenshot | Svi poznati filmski automobili u jednoj reklami

Američka multinacionalna korporacija Volmart (Walmart) je 2109. godinu započela jednom od zanimljivijih reklama kakvu nismo vidjeli već duže vrijeme. U toj reklami se pojavljuju skoro svi poznati filmski automobili.

Naime, reklama je nastala u svrhu promotivne kampanje za novi program preuzimanja namirnica koje su prethodno naručne putem interneta. Volmart je odlučio da se u novoj reklami pojave skoro svi (ako ne i svi) poznati filmski automobili. Oni dolaze do parkinga ispred jedne od prodavnica gdje im namirnice predaju zaposleni u Volmartu.

Naime, američka korporacija je radila sa Holivudom kako bi dobila pristup tim vozilima. Kao rezultat automobili izgledaju potpuno isto kao u filmovima.

U reklami se pojavljuju svi od K.I.T.T-a iz serije i filma Knight Rider, preko Betmobila do čuvenog DeLorean-a. Pojavljuje se i Munja MekKvin iz animiranog filma Cars i mnogi drugi. Ubacivanjem tih različitih vrsta automobila, Volmart želi da ljudima kaže da je njihov novi program namijenjen svima, bez obzira na to šta voze.

Poznati filmski automobili nisu jedini koji se pojavljuju u reklami. Osim njih tu su i neki likovi iz filmova. Tu spadaju i nekoliko dinosaurusa iz “Park iz doba Jure”, Skubi Du, Fred Kremenko, Bamblbe i drugi.

Ajde da vidimo da li možete prepoznati sve filmske automobile iz reklame. Pišite nam u komentarima imena onih koje ste prepoznali.

(Vrelegume.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije