Auto zanimljivosti

Volkswagen je "najkreativniji oglašivač na svijetu"

Volkswagen je "najkreativniji oglašivač na svijetu"
Foto: N.N. | Volkswagen je "najkreativniji oglašivač na svijetu"

Na novoj Gunn 100 listi međunarodnog kreativnog oglašavanja Volkswagen je zauzeo prvo mjesto među 50 najboljih oglašivača na svijetu.

Gunn 100 je dio renomiranog Gunn Report izveštaja koji objavljuje WARC, globalno tijelo usmjereno na marketing i efikasnost oglašavanja.

Jochen Sengpiehl, direktor marketinga marke Volkswagen tom priliko je rekao:

"Izuzetno smo zadovoljni da je Volkswagen proglašen najboljim oglašivačem na svetu u 2017. godini. Naše kampanje se baziraju na velikoj strasti prema automobilima i ljudima. Volkswagen je predan kreativnom oglašavanju koje je kupcima ubedljivo. Ovakvo priznanje pokazuje da su naše kampanje širom sveta dostige najviši mogući nivo. Ovo prvo mesto će celom će pružiti motivaciju da rade još bolje i da odbrane ovu titulu."

Gunn Report je osnovao Donald Gunn 1999. godine i smatra se globalnim indeksom kreativne izuzetnosti u oglašavanju. Od svog prvog objavljivanja, Gunn Report je postao jedan od ključnih analiza kampanji širom svijeta.

Gunn Report uključuje rang listu Gunn 100 koja okuplja 100 najkreativnijih kampanja i 50 najboljih brendova, agencija i zemalja. Godišnja rang lista se bazira na 40 najvažnijih kreativnih takmičenja na globalnom, regionalnom i lokalnom nivou, a na čelu te liste za 2017. godinu je upravo marka Volkswagen.

(Volkswagen.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije