Privreda

"Bimal" među najpoželjnijim poslodavcima

"Bimal" među najpoželjnijim poslodavcima
"Bimal" među najpoželjnijim poslodavcima

BRČKO - Po izboru posjetilaca i korisnika portala Posao.ba, Fabrika za proizvodnju jestivog ulja "Bimal", članica "Studen Holdinga", izabrana je među tri najpoželjnija poslodavca u ovoj godini u kategoriji proizvodnih kompanija.

Kako je saopšteno, od 2002. godine brčanska fabrika "Bimal" prerađuje uljarice i na tržište plasira kvalitetne proizvode u vidu jestivih ulja za domaće potrošače, kao i izvozna tržišta na kojima ostvaruje sve veće prisustvo, ostvarujući tako i konstantan rast i razvoj poslovanja, zbog čega je izabrana za najpoželjnijeg poslodavca u 2016. godini. Na svečanom proglašenju najpoželjnijih poslodavaca, nagradu u ime kompanije "Bimal" primio je Ševal Suljkanović, pomoćnik Uprave za ekonomska pitanja.

"Ovu veliku i prestižnu titulu kompanija 'Bimal' je osvojila zahvaljujući uspješnom poslovanju i pozitivnom imidžu, ali i svim zaposlenicima koji svakodnevnim radom uspješno prenose misiju kompanije i doprinose ostvarivanju postavljenih ciljeva kako kompanije, tako i individualnih ciljeva zbog kojih imamo stručne i obrazovane kadrove koji stalno teže usavršavanju, a kompanija im to i omogućava", izjavio je Suljkanović. Inače, "Bimal" broji 226 stalno zaposlenih radnika, a samo u toku prošle godine u kompaniji je zaposleno 15 novih stručnih osoba.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije