Privreda

Mlijekoprodukt obilježio Svjetski dan djeteta

Mlijekoprodukt obilježio Svjetski dan djeteta
Foto: N.N. | Mlijekoprodukt obilježio Svjetski dan djeteta

BANJA LUKA - Povodom obilježavanja 20. novembra, Svjetskog dana djeteta, najveća domaća mljekara Mlijekoprodukt, koja posluje u okviru regionalnog lidera mliječne industrije Imleka, donirala je Balans+ jogurte gastro odjeljenju ali i svim ostalim pacijentima Klinike za dječije bolesti na Univerzitetskom kliničkom centru u Banjaluci.

Mlijekoprodukt u svom poslovanju veliku pažnju posvećuje djeci i brojnim aktivnostima doprinosi njihovom zdravijem i kvalitetnijem odrastanju, a današnja akcija je usmjerena na  mališane koji imaju probleme prije svega sa varenjem.

„Želja nam je bila da povodom ovog bitnog datuma skrenemo pažnju na značaj uravnotežene ishrane tokom odrastanja. Jogurt Balans+ spada u funkcionalne proizvode i ima klinički dokazano pozitivno dejstvo na digestivni trakt, što će, nadamo se, doprinijeti boljem opštem stanju najmlađih pacijenata“, rekao je marketing menadžer Mlijekoprodukta, Vlado Sandić.

U Kliničkom centru su pozdravili ovu akciju Mlijekoprodukta uz napomenu da uspješna saradnja ove ustanove sa Mlijekoproduktom traje već godinama.

„Kompanija Mlijekoprodukt će ovim poklonima obradovati djecu na Klinici za dječije bolesti. Sve donacije Mlijekoprodukta su dobrodošle i znače mnogo našim pacijentima, u ovom slučaju onim najmlađima. Ovo je saradnja koja traje i koja će, nadam se, trajati i ubuduće“, rekao je načelnik Klinike za dječije bolesti na Univerzitetskom kliničkom centru u Banjaluci, Vladimir Mirošljević.

Donacijom povodom Svjetskog dana djeteta obezbijeđene su preporučene dnevne količine joguta Balans+ za pacijente na svim odjeljenjima Dječije klinike.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije