Privreda

Najbolji proizvodi za djecu na jednom mjestu

Najbolji proizvodi za djecu na jednom mjestu
Foto: V.Tripić | Najbolji proizvodi za djecu na jednom mjestu

BANJALUKA - Najbolji i najkvalitetniji proizvodi za djecu dostupni su najzad i stanovnicima Banjaluke nakon što je trgovina opreme za bebe "Bimaco" otvorila svoja vrata u gradu na Vrbasu na adresi Jovana Dučića 23 u krugu "Čajavca", preko puta TC "Emporijum".

Otvaranjem ove trgovine budući roditelji, ali i oni koji su to već postali, imaće sve što im je potrebno za djecu na jednom mjestu, bez mnogo hodanja i muke.

Ivan Čolak, direktor ovog društva, rekao je da su oni ponosni na novu trgovinu u Banjaluci i sigurni su da će roditelji napokon pronaći sve što im je potrebno za djecu u svom gradu.

"Naša firma svakodnevno raste zahvaljujući podršci naših kupaca i to je razlog zašto uvijek dajemo sve od sebe da poboljšamo uslugu i pružimo podršku", istakao je on .

Slavko Čolak, direktor marketing službe, naglasio je da je "Bimaco" duže od 23 godine lider u dječjoj opremi i odjeći, te odjeći za trudnice, igračkama, biciklima i drugim proizvodima namijenjenim djeci.

"Ovo je prva trgovina u Banjaluci i peta u BiH, a otvorili smo je jer smo imali zaista dosta kupaca iz ovog grada, mi smo više distributer, a planiramo i dalje se širiti i otvarati svoje trgovine", pojasnio je on.

Kako kaže, misija im je pružiti najkvalitetnije proizvode po najboljim cijenama za sve što jedna porodica treba tokom trudnoće i u prvim godinama djeteta.

"'Bimaco' je uvoznik i distributer s više od 100 maloprodajnih mjesta u svojim trgovinama, specijalizivanim dječjim trgovinama i najvećim prodajnim centrima u Bosni i Hercegovini", istakao je Čolak i dodao da je "Bimaco" i najveći distributer na tržištu.

Prema njegovim riječima, kada kupujete nešto za bebu, vjerovatno je došlo iz "Bimaca".

"'Bimaco' je takođe i ekskluzivni uvoznik i distributer vodećih svjetskih proizvođača dječje opreme kao što su Graco, Brevi, Mamas i Papas, Teutonija, Nuby, Drewex, Cybex, Hauck, Klups, Mondo, Twisthsake, GB, Nuvita i drugi", pojasnio je on.

Objašnjava da, kako bi proslavili veliko otvaranje jedne od najvećih trgovina u Bosni i Hercegovini, "Bimaco" nudi svakom ko dođe u trgovinu 20% popusta na svaki kupljeni proizvod do 22. jula.

"Za svakoga ko ne može doći uvijek postoji besplatna isporuka na bilo koju adresu u roku od 48 sati od narudžbe", naglasio je Čolak.

Čolak je dodao da je "Bimaco" najstariji domaći lanac proizvoda za djecu, prvi u dječjoj opremi i dodacima, ima više od 5.000 dostupnih proizvoda na preko preko 100 prodajnih mjesta.

Svoj uspjeh temelje na iskustvu na tržištu Bosne i Hercegovine, dobrom poznavanju prilika na tržištu kao i prepoznavanju potreba kupaca.

Ova trgovina ima najveći izbor dječje opreme, krevetića, odjeće za djecu, igračaka, bicikala te raznih drugih proizvoda potrebnih za djecu, najvećih svjetskih brendova, te time nude sve što je potrebno.

Snežana Drča, majka troje djece, smatra da je ova trgovina sjajna stvar jer na jednom mjestu ima sve što treba za dijete.

"Sviđa mi se kako je sve uređeno, a ponuda je zaista sjajna jer ima dosta izbora od mnogih proizvođača koji su lideri kada je dječja oprema u pitanju", naglasila je Drča i dodala da bi svi budući roditelji koji traže opremu za bebe trebalo da posjete ovu radnju jer će se sigurno isplatiti.

Mirko B., otac trogodišnjeg dječaka, kazao je kako je bio prijatno iznenađen kada je vidio koliki izbor ima ova trgovina.

"Ovo je odlična radnja. Obično kada kupujete nešto za djecu, uvijek morate obići po nekoliko radnji kako biste kupili sve što vam treba, ali ovdje sve imate na jednom mjestu, i krevece za bebe, kolica, sjedalice, zaista sve što budućim roditeljima treba", kazao je on.

S tim da je ova trgovina odlično mjesto slažu se i Marko i Svjetlana, roditelji dvoje male djece, koji su, kako kažu, već kupovali u ovoj radnji, ali u drugim gradovima, ali sada će to moći u svom gradu.

"Mislim da je otvaranje ove trgovine pravi izbor jer je opremljena svim potrebnim stvarima za majku i dijete, od garderobe pa do kolica, a svaki roditelj za svoje dijete želi najbolje i ovo je pravo mjesto da to i nađu jer je roba zaista kvalitetna", složili su se oboje.

Dodali su da im se najviše sviđa izbor kolica, dječjih sjedalica i igračaka za djecu, koje su složena po dobnoj starosti.

"Sviđa nam se i zbog toga što su u trgovini zastupljeni svi svjetski brendovi kao što su Graco, Brevi, Nuvita, ali i mnogi drugi. Zaista preporučujemo svim roditeljima i onima koji će to tek postati da posjete ovu trgovinu jer će sigurno naći sve što im treba", tvrde oni.

Više informacija o samoj radnji i ponudi možete dobiti na broj telefona 039/705626, a dio ponude možete vidjeti i na stranicama www.bimaco.net ili na www.facebook.com/bimaco.net

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije