Privreda

Nove pogodnosti Sberbank platne Pika Kartice

Nove pogodnosti Sberbank platne Pika Kartice
Nove pogodnosti Sberbank platne Pika Kartice

Sberbank platna Pika Kartica donosi još više pogodnosti u maju. Deset posto popusta u Konzumu srijedom, deset posto popusta na sve HT Eronet pripejd pakete, te četverostruke bodove na Gazprom i NIS Petrol benzinskim stanicama.

Pored ove akcije korisnici Sberbank platne Pika Kartice u redovnom programu i dalje za kupovinu u Konzumu i Intersportu dobivaju dvostruke Pika bodove, te bez kamata i naknada svoju kupovinu mogu podijeliti do 10 rata.

Svim novim korisnicima Sbrbank platne Pika Kartice, Sberbank daruje 500 bodova nakon prve transakcije kupovine, a svaku narednu bezgotovinsku transakciju nagrađuje dodatnim bodovima (3KM = 1bod) bez obzira na mjesto nastanka.

Sberbank platna Pika Kartica je istovremeno revolving kartica, kartica za kupovinu na rate i kartica lojalnosti. To je čini jedinstvenim proizvodom na tržištu Bosne i Hercegovine. Lanisirana je u junu prošle godine, s ciljem da postane nezaobilazni dio novčanika svakog bh. građanina jer samo sa jednom karticom korisnici ostvaruju brojne pogodnosti najvećeg multi lojaliti programa u državi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije