Privreda

Tropic market u Kneževu - otvaranje 28. oktobra u 10 časova

Tropic market u Kneževu - otvaranje 28. oktobra u 10 časova
Tropic market u Kneževu - otvaranje 28. oktobra u 10 časova

BANJALUKA – TROPIC, najveći domaći trgovački lanac u Republici Srpskoj, u petak, 28. oktobra u 10 časova, otvara market u Kneževu. Kupce očekuju odlične akcije, bogat asortiman atraktivnih proizvoda te brojne pogodnosti i pokloni.

TROPIC je za svoje sugrađane u Kneževu povodom otvaranja svoje 50. trgovine pripremio raznovrstan program i odlične pogodnosti pri kupovini. Svaki 100-ti kupac biće nagrađen gratis kupovinom, a za račune preko 30 KM kupci će moći zavrtiti Kolo sreće i osvojiti vrijedne poklone. Korisnike kartice lojalnosti, Klub osmijeha očekuje popust od 10% na cjelokupnu kupovinu, dok će svi kupci sa računom preko 15 KM na poklon dobiti praktični TROPIC ceker za višekratnu upotrebu.

Zabavni program počinje od 12 časova programom za djecu uz klovna Fazonka, oslikavanje lica sa teta Kekom i nastupom mađioničara Zoroa. Tropic će za svoje sugrađane pripremiti roštiljadu sa proizvodima po vlastitoj recepturi kao i druge zanimljive promocije i degustacije. Otvaranje nove trgovine, zaposleni u Tropicu, proslaviće sa svojim sugrađanima uz svečanu tortu u 15 časova.

Tropic market Kneževo se nalazi u ulici Gavrila Principa bb. Radno vrijeme marketa je od 7:00 do 21:00, od ponedjeljka do subote i nedjeljom od 8:00 - 16:00 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije