Privreda

U "Alta šopingcentru" otvoren novi "Bingo plus"

U "Alta šopingcentru" otvoren novi "Bingo plus"
Foto: Nedžad Uglješa | U "Alta šopingcentru" otvoren novi "Bingo plus"

SARAJEVO - U "Alta šopingcentru" u Sarajevu u petak je otvoren novi "Bingo Plus supermarket" i ujedno 187. poslovnica "Bingo" kompanije.

Kako je kazala Tatjana Paunoski, glasnogovornica "Binga", poslovnica je preuzeta sedmicu ranije, a dobavljači su počeli s isporukom robe.

"Ovaj supermarket se prostire na površini od 1.000 metara kvadratnih, a u njemu će raditi 45 zaposlenika. Već imamo više od 7,5 hiljada uposlenih i koristim priliku da poželim našim novim kolegama dobrodošlicu u ovako lijepo uređen 'Bingo Plus market'", kazala je Paunoski.

Ovo je treća "Bingo Plus" trgovina u Sarajevu, a objekat s pomno biranim asortimanom, zadovoljit će potrebe i najzahtjevnijih.

"Po asortimanu se razlikuje u odnosu na naše druge markete. Ovdje je naglasak na svježu liniju, delikates, pekaru, a imamo i ponude svježeg cvijeća. Potrudili smo se da zadržimo ono što je nekada nudio 'Alta supermarket' kod prethodnih vlasnika", kazala je Paunoski.

Istakla je da je za osam dana u potpunosti preuređen ovaj market u "Alta šopingcentru", te da su iz kompanije "Bingo" ponosni na ono što su dobili.

Iz kompanije "Bingo" su poručili da u ovom novootvorenom marketu nude odličan izbor prvoklasnog voća i povrća, koji će, kako su poručili, "probuditi čula svakog gurmana".

U petak je veliki broj Sarajlija čekao presijecanje vrpce u 14 sati kako bi ušao i vidio šta to nudi novi "Bingov" market, a ujedno su mogli uživati u odličnim popustima na sav asortiman u marketu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije