Tržište

Addiko paketi računa za jeftinije, jednostavnije i ugodnije poslovanje

Addiko paketi računa za jeftinije, jednostavnije i ugodnije poslovanje
Foto: N.N. | Addiko paketi računa za jeftinije, jednostavnije i ugodnije poslovanje
PR

Od danas u ponudi Addiko banke možete ugovoriti nove pakete računa Start, Srebreni i Zlatni. Zavisno od vrste odabranog paketa, klijenti za jedinstvenu naknadu dobijaju spoj finansijskih proizvoda i usluga u skladu sa njihovim potrebama.

"Paket Zlatni, kako mu i samo ime govori, donosi niz zaista zlatnih pogodnosti klijentima. Podizanje gotovine bez naknade na bankomatima drugih banaka, besplatni trajni nalozi, putno zdravstveno osiguranje, asistencija na putu, pomoć u kući, veća kamatna stopa na štednju, te osiguranje kupovine samo su neke od prednosti koje ovaj paket čine izuzetnim", istakla je Belma Sekavić - Bandić, član Uprave Addiko Bank dd Sarajevo.

"I ostala dva paketa razvijena su u skladu sa potrebama klijenata i njihovim finansijskim mogućnositma. Naša je želja da klijentima omogućimo jednostavnije i jeftinije korištenje naših usluga. Ovim paketima klijenti ostvaruju pogodnosti kroz nižu jedinstvenu naknadu, a istovremeno jednim ugovorom ostvaruju mogućnost korištenja niza bankarskih i nebankarskih proizvoda“, izjavila je Milka Čađo, direktorica odjela Upravljanja retail proizvodima u Addiko Bank ad Banjaluka.

Svi paketi korisnicima omogućavaju pogodnost kupovine na rate putem charge kartice, zatim revolving kreditnu karticu, prekoračenje po tekućem računu, internet i mobilno bankarstvo, te osiguranje od nezgode i smrti. Takođe, sa Addiko debitnim karticama, koje dolaze u okviru paketa, moguće je podizanje gotovine bez naknade u inostranstvu, na svim Addiko bankomatima.

Addiko banka kontinuirano posvećuje pažnju potrebama klijenata i u skladu s tim razvija proizvode i usluge. Uvođenjem novih paketa računa, nakon uspješno lansirane platforme za bankarstvo putem Vibera, inovativnog mobilnog i internet bankarstva, te online otvaranja računa, Addiko banka je dodatno unaprijedila svoju ponudu i omogućila klijentima još jednostavnije i efikasnije bankarstvo.

STOP!

nije sloboda govora

zalbe.vzs.ba

Govor mržnje je krivično djelo!

huškanje, diskriminacija, prijetnje i uvrede po nacionalnoj, vjerskoj, rodnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi

neće biti tolerisane

na našem portalu

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Molimo vas da vaša iskustva i zapažanja prilikom korištenja aplikacije za komentarisanje podijelite sa nama.

Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije