Tržište

Addiko paketi računa za jeftinije, jednostavnije i ugodnije poslovanje

Addiko paketi računa za jeftinije, jednostavnije i ugodnije poslovanje
Foto: N.N. | Addiko paketi računa za jeftinije, jednostavnije i ugodnije poslovanje
PR

Od danas u ponudi Addiko banke možete ugovoriti nove pakete računa Start, Srebreni i Zlatni. Zavisno od vrste odabranog paketa, klijenti za jedinstvenu naknadu dobijaju spoj finansijskih proizvoda i usluga u skladu sa njihovim potrebama.

"Paket Zlatni, kako mu i samo ime govori, donosi niz zaista zlatnih pogodnosti klijentima. Podizanje gotovine bez naknade na bankomatima drugih banaka, besplatni trajni nalozi, putno zdravstveno osiguranje, asistencija na putu, pomoć u kući, veća kamatna stopa na štednju, te osiguranje kupovine samo su neke od prednosti koje ovaj paket čine izuzetnim", istakla je Belma Sekavić - Bandić, član Uprave Addiko Bank dd Sarajevo.

"I ostala dva paketa razvijena su u skladu sa potrebama klijenata i njihovim finansijskim mogućnositma. Naša je želja da klijentima omogućimo jednostavnije i jeftinije korištenje naših usluga. Ovim paketima klijenti ostvaruju pogodnosti kroz nižu jedinstvenu naknadu, a istovremeno jednim ugovorom ostvaruju mogućnost korištenja niza bankarskih i nebankarskih proizvoda“, izjavila je Milka Čađo, direktorica odjela Upravljanja retail proizvodima u Addiko Bank ad Banjaluka.

Svi paketi korisnicima omogućavaju pogodnost kupovine na rate putem charge kartice, zatim revolving kreditnu karticu, prekoračenje po tekućem računu, internet i mobilno bankarstvo, te osiguranje od nezgode i smrti. Takođe, sa Addiko debitnim karticama, koje dolaze u okviru paketa, moguće je podizanje gotovine bez naknade u inostranstvu, na svim Addiko bankomatima.

Addiko banka kontinuirano posvećuje pažnju potrebama klijenata i u skladu s tim razvija proizvode i usluge. Uvođenjem novih paketa računa, nakon uspješno lansirane platforme za bankarstvo putem Vibera, inovativnog mobilnog i internet bankarstva, te online otvaranja računa, Addiko banka je dodatno unaprijedila svoju ponudu i omogućila klijentima još jednostavnije i efikasnije bankarstvo.

Molimo vas da vaša iskustva i zapažanja prilikom korištenja aplikacije za komentarisanje podijelite sa nama.

Komentari: 0

Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije