Tržište

"Bingo" proslavio 25. rođendan

"Bingo" proslavio 25. rođendan
Foto: N.N. | "Bingo" proslavio 25. rođendan

TUZLA - Trgovački lanac "Bingo" Tuzla 15. septembra obilježio je 25 godina rada uz brojne aktivnosti, veliku rođendansku tortu, te mnoštvo poklona, a svi posjetioci "Bingo City centra" mogli su uživati u slavlju tokom cijelog dana.

"Ovo je veliki dan za nas. Svi naši objekti slave zajedno s našim kupcima, jer u svakoj trgovini na neki način obilježavamo 25. rođendan. Centralna manifestacija je u Tuzli, jer mi smo ipak nastali ovdje. Stoga smo i pripremili mnoštvo aktivnosti s ciljem da se svi naši posjetioci danas odlično zabave. Izvukli smo i 250 dobitnika naše nagradne igre. Rođendanska kampanja je trajala od 15. avgusta pa do danas. Tokom kampanje kupci su imali priliku učestvovati u brojnim aktivnostima u našim centrima diljem BiH, gdje su mogli osvojiti i poklone koje smo pripremili u saradnji s poslovnim partnerima. Sve vrijeme smo radili aktivnosti i na našim društvenim mrežama, gdje smo također darivali naše kupce. Vjerujem da su u konačnici svi zadovoljni i da smo ovaj jubilej obilježili na zadovoljstvo naših kupaca i poslovnih partnera", rekla je Tatjana Paunoski, rukovodilac marketinga "Binga".

Ovaj najveći bh. trgovački lanac zapošljava oko 7.500 osoba. Iz "Binga" ističu da su posebno ponosni na taj broj jer su to ljudi koji su svojim predanima radom doprinijeli uspjehu ove kompanije.

Na proslavi je bilo nekoliko hiljada posjetilaca, a mališani su uživali u akrobacijama klaunova, džinova na štulama i u rođendanskoj torti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije