Tržište

"Blicnetu" potvrda da je prijatelj korisnika

"Blicnetu" potvrda da je prijatelj korisnika
"Blicnetu" potvrda da je prijatelj korisnika

BANJALUKA - Kompaniji "Blicnet" iz Banjaluke, kao prvoj telekom kompaniji u BiH, potvrđen je čuveni status "Prijatelja korisnika" i partnerstvo u prestižnom sertifikacijskom programu "Customers' Friend".

Poznati program "Prijatelj korisnika  Customers' Friend" sprovodi međunarodna sertifikacijska kuća ICERTIAS i pristup ovom programu povjerava kompanijama koje svojim korisnicima pružaju najbolje korisničko iskustvo na tržištu.

Da bi pronašli partnera koji ispunjava ovaj visoki standard, sertifikacijska kuća ICERTIAS sprovela je niz istraživanja prema međunarodnim istraživačkim standardima i detaqno analizirala poslovanje i zadovoljstvo korisnika kvalitetom usluga na teritoriji BiH. Istraživanje je bilo usmjereno na zadovoljstvo korisnika kvalitetom usluga, proizvoda i servisa, kvalitet komunikacije sa korisnicima, ocjenu imidža i finansijske pokazatelje. Na osnovu izvrsnih rezultata telekom kompaniji "Blicnet" ponuđen je status partnera u ICERTIASovom "Customers' Friend" programu.

Kompanija "Blicnet" prihvatila je partnerstvo i sa ICERTIASom potpisala deklaraciju o pristupu "Customers' Friend" program. Time je "Blicnet" postao prvi licencirani telekom korisnik crvenog stilizovanog znaka u obliku dijamanta sa sloganom "Jer mi poštujemo svoje korisnike". Ovim priznanjem još jednom je potvrđen kvalitet "Blicnetovih" usluga i servisa i predan odnos prema korisnicima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije