Tržište

"Er Srbija" dočekala desetmilionitog putnika

"Er Srbija" dočekala desetmilionitog putnika
Foto: Ilustracija | "Er Srbija" dočekala desetmilionitog putnika

BEOGRAD – Er Srbija, poslije manje od četiri godine, juće je proslavila istorijski trenutak i poželjela dobrodošlicu svom desetmilionitom putniku.

Branislav Kuzmanović, arhitekta iz Subotice, iznenadio se kada je čuo ovu lijepu vest, dok se na Aerodromu “Nikola Tesla” prijavljivao za let JU212 Er Srbije od Beograda do Tirane.

“Veoma mi je drago što smo za manje od četiri godine prevezli 10 miliona putnika. To je značajan rezultat za mladu avio-kompaniju veličine Er Srbije i to znači da smo, u proseku, svakodnevno prevozili skoro 7.000 ljudi iz Beograda i ka njemu, što je istovremeno izuzetno veliki doprinos srpskoj privredi. Cenimo poverenje i lojalnost koju su nam ukazali naši putnici i nastavićemo da im pružamo mogućnost izbora i još više pogodnosti”, rekao je Dane Kondić, generalni direktor Er Srbija.

Predstavnici Er Srbije čestitali su Kuzmanoviću i uručili vaučere za povratne besplatne karte koje će moći da iskoristi za putovanje na bilo koju destinaciju koja je u ponudi Er Srbije

“Ne mogu da verujem da sam ja desetmilioniti putnik Er Srbije. Često letim Er Srbijom i iskreno nisam očekivao ovakvo iznenađenje”, rekao je Kuzmanović.

Nacionalna avio-kompanija Srbije proslaviće svoju četvrtu godišnjicu 26. oktobra i trenutno nudi letove za više od 40 destinacija u Evropi, na Mediteranu, Bliskom Istoku i u Severnoj Americi. Flota ove avio-kompanije sastoji se od jedne širokotrupne, 14 uskotrupnih i šest turboelisnih letjelica.

(Blic)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije