Tržište

Hypo krediti za konsolidaciju i nova sredstva

Hypo krediti za konsolidaciju i nova sredstva
Hypo krediti za konsolidaciju i nova sredstva

Banja Luka, 11. februar 2016. godine - Hypo Alpe-Adria-Bank a.d. Banja Luka pokrenula je veliku kampanju dugoročnih nenamjenskih kredita za konsolidaciju i nova sredstva, namijenjenih klijentima koji žele da zatvore postojeće kreditne obaveze u bankama i drugim finansijskim institucijama kako bi smanjili postojeću finansijsku izloženost i jednostavnije upravljali vlastitim budžetom.

  •  Krediti do 70 hiljada KM sa rokom otplate do 15 godina
  •  Bez hipoteke i žiranata
  • Bez naknade na iznos koji se zatvara

Ovaj kreditni proizvod jedan je od najkonkurentnijih na domaćem tržištu, sa rokom otplate do 15 godina, iznosom do 70.000 KM, a klijentima koji zatvaraju kreditne obaveze daje se mogućnost i dodatnih novih sredstava.

Kredit se odobrava bez naknade na iznos koji se zatvara, a na iznos novih sredstava naknada je 1 odsto. Klijenti sami biraju datum dospijeća rate, a obezbjeđenje kredita se ostvaruje uz polisu osiguranja i  bez žiranata i hipoteke.

„Hypo banka je tržištu ponudila vrlo konkurentan i kvalitetan proizvod s kojim klijenti mogu brzo i praktično rješiti trenutne kreditne obaveze, te planirati buduće uz mogućnost dodatnog iznosa novih sredstava.

Očekujemo veliko interesovanje klijenata u narednom periodu.“, kaže Marija Panić, marketing menadžer Hypo Alpe-Adria-Bank u BiH.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije