Tržište

"Na mobilni pogon": Dodjeljene glavne nagrade

"Na mobilni pogon": Dodjeljene glavne nagrade
"Na mobilni pogon": Dodjeljene glavne nagrade

NESTRO nagradna igra “Na mobilni pogon” i zvanično je završena dodjelom glavnih nagrada koja je obavljena na benzinskoj stanici NESTRO PETROL-a u Boriku u petak 28.10.2016.

Mijodrag Tomanović iz Trebinja dobitnik je automobila Lada Granta Sedan. Ključeve automobila uručio mu je Andrei Sevastianov, zamjenik generalnog direktora NESTRO PETROL-a za komercijalne poslove.

Skuter „Yamaha“ preuzeo je Radenko Nedeljković i odvezao se u Porječinu.

Među glavnim nagradama su bila i dva skutera „Matador“. Dobitnici su Goran Jelić iz Banjaluke i Mirela Kanlić iz Sarajeva.

Organizovanje nagradnih igara odličan je način da kompanija pokaže koliko cijeni odabir potrošača, rekao je Andrei Sevastianov, zamjenik generalnog direktora NESTRO PETROL-a za komercijalne poslove .

“Svjesni tržišta i zahtjeva kupaca naša maloprodajna mreža stalno radi na širenju spektra proizvoda i usluga, prioritetno nudeći kvalitet. Zato smo, zadovoljni činjenicom da se svake godine povećava broj naših korisnika kao i distribucija naftnih derivata kroz našu maloprodajnu mrežu koja broji 87 benzinskih stanica”, rekao je Sevastianov. 

Tokom nagradne igre „Na mobilni pogon“ koja je trajala čak 75 dana, podjeljeno je preko 1.000 dnevnih nagrada (NESTRO brendirane štitnike za sunce i majce), sedmične nagrade i to 11 mobilnih telefona Samsung Galaxy SM i 110 kartica za gorivo.

Čestitamo svim dobitnicima nagradne igre „Na mobilni pogon“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije