Tržište

Novi letovi iz Zagreba za Dubai

Novi letovi iz Zagreba za Dubai
Novi letovi iz Zagreba za Dubai

ZAGREB, DUBAI - Emirates, najveći svjetski avioprevoznik, najavio je uvođenje dnevnih letova između Dubaija i Zagreba s početnom cijenom od 349 eura. Letovi između dva grada kreću od 1. juna 2017. godine.

Putnike će prevoziti Boeing 777-300 firme Emirates ujedno i jedini širokotrupni avion koji polijeće sa zagrebačkog aerodroma.

"Na hrvatskom tržištu Emirates je prisutan od 2003. godine te je s vremenom, potpuno prirodno, došlo i do pokretanja punog poslovanja. Drago nam je što imamo priliku uvrstiti ovako zanimljivu destinaciju u svoju globalnu mrežu ruta. Veselimo se saradnji s našim partnerima i dionicima u  Hrvatskoj kako bismo klijentima mogli pružili svoju svjetski poznatu uslugu na našoj mladoj i modernoj floti aviona", rekao je Tijeri Antinori, izvršni potpredsjednik i glavni komercijalni direktor firme Emirates.

Putnicima koji putuju preko Dubaija omogućeno je povezivanje s više od 80 svjetskih destinacija. Do gradova kao što su Šangaj, Peking, Bangkok, Kuala Lumpur ili Sidnej, Melburn, Maldivi, Sejšeli i Šri Lanka može se doći za manje od četiri sata tranzitnog vremena.

Predviđeno vrijeme polaska leta iz Dubaija je u 08:15 sati i dolazak u Zagreb u 12:20 sati, a povratni let polijeće iz Zagreba u 15:35 sati i slijeće u Dubai u 23:05 sati (prema lokalnom vremenu).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije