Tržište

Obnovljen let između Beograda i Portoroža

Obnovljen let između Beograda i Portoroža
Obnovljen let između Beograda i Portoroža

BEOGRAD - Let na liniji između Beograda i popularne slovenačke destinacije za odmor - Portoroža, ponovo je uveden, zahvaljujući zajedničkim naporima holding kompanije MK Group, Aerodroma Portorož, slovenačkih partnera i hrvatskog turoperatora Mediteran Adria, saopštila je danas MK Grupa.

U pitanju je direktna sezonska čarter linija na relaciji Portorož - Beograd - Portorož sa jednim letom nedjeljno.

"Uvođenje direktnih letova ka Portorožu omogućiće turistima iz Srbije da na komforan način dođu do najatraktivnije letnje destinacije u Sloveniji, a pripremili smo i aranžmane koji, pored avio-prevoza, uključuju i smeštaj u luksuznom Hotelu Palace Portorož, sa pet zvezdica", izjavio je Nikola Avram, direktor Hotel Palace Portoroža.

Robert Krajnc, direktor Aerodroma Portorož, kaže da je ta vazdušna luka istorijski vezana za avio liniju između Beograda i Portoroža i za srpske goste.

"Iz Srbije su u Portorož uvek dolazili jako dobri i ljubazni gosti koje smo uvek lepo primali. Sigurni smo da će i ovaj put biti tako, a da će se možda i u Srbiji ponovo naći interes kod Er Srbije da uvede redovne letove između ove dve tradicionalno povezane destinacije", rekao je Krajnc, istakavši zadovoljstvo što je u ovaj projekat odmah ušao srpski biznismen Miodrag Kostić, novi vlasnik prestižnog Hotela Palace Portorož.

Zainteresovani za rezervaciju i kupovinu karata za ovaj čarter let mogu se obratiti hrvatskom incoming turoperatoru Mediteran Adria, navodi se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije