Tržište

Otvoren prvi "Miele centar" u RS

Otvoren prvi "Miele centar" u RS
Foto: Vladimir Stojaković | Otvoren prvi "Miele centar" u RS

BANJALUKA - Proizvodi bijele tehnike, sjajnog dizajna i kvaliteta, od danas su dostupni i građanima RS otvaranjem prvog "Miele centra" u sklopu "Elda Luxa" u Banjaluci.

Dragan Davidović, direktor "Miele centra Elda Lux", rekao je da je u prvom "Miele centru" u RS moguće vidjeti sve inovacije iz proizvodnog programa ovog brenda.

"'Miele' je najkvalitetniji proizvođač i poznat je po proizvodnji bijele tehnike, a njihovi uređaji imaju izvanredan dizajn i kvalitet", rekao je Davidović.

Jozef Azbek, direktor za "Miele" u Hrvatskoj i BiH, rekao je da mu je izuzetno drago, te da mu je čast što je jedan ovakav centar otvoren u Banjaluci.

Za veliki uspjeh ovog brenda zaslužne su brojne inovacije koje "Miele" stavljaju ispred vremena. To je poznati njemački brend kućanskih aparata, koji će u dizajniranom interijeru "Miele centra Elda Lux" izlagati svoje najbolje inovacije u kategoriji kuhinjskih uređaja, njege rublja i čišćenja kućnih prostorija. Pri tome će na raspolaganju u svakom trenutku biti tim stručnjaka koji će kupce i sve zainteresovane u ovom centru savjetovati u odabiru najboljeg uređaja za njihove potrebe.  

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije