Tržište

Počinje nagradna igra za kupce regresiranog goriva

Počinje nagradna igra za kupce regresiranog goriva
Foto: N.N. | Počinje nagradna igra za kupce regresiranog goriva

NESTRO Grupacija kontinuirano prati faze radova i potrebe svojih partnera, poljoprivrednih proizvođača, kojima i ove godine nudi sveobuhvatan niz pogodnosti tokom poljoprivredne sezone.

NESTRO je i ove godine odobrio niže cijene za korisnike regresiranog goriva u iznosu od 10 pfeninga. Tako da je cjena litra regresiranog goriva, uz subvenciju Vlade Republike Srpske, 70 pfeninga niža u odnosu na maloprodajnu.

Svi registrovani poljoprivredni proizvođači koji kupuju regresirano gorivo na NESTRO benzinskim stanicama mogu da učestvuju u nagradnoj igri i osvoje glavnu nagradu - TRAKTOR (BELARUS 422)! U nagrade, nagradne igre „Bolji prinos uz NESTRO dizel 2018.“ su uvrštene i sedmične kartice za gorivo.

Nagradna igra za kupce regresiranog goriva počinje 25. aprila, a završava 23. juna ove godine.

Svjesni da su traktor, njegovi priključci kao i druga poljoprivedna mehanizacija izloženi radu u teškim uslovima i da je njihovo adekvatno održavanje uslov za pravilan rad i dugotrajnost, NESTRO Grupacija je odlučila da u ovom periodu ponudi i niže cijene za masti i maziva, proizvode namjenjene za poljoprivrednu mehanizaciju renomiranog proizvođača  „Rafinerija ulja Modriča“ a.d. Modriča.  Svi proizvodi, koji su razvijeni u istraživačkoj laboratoriji jedine rafinerije maziva u regiji, Rafinerije ulja Modriča, u skladu su sa zahtjevima o kvalitetu maziva i fluida definisanih globalnim svjetskim specifikacijama i zahjetvima svjetski poznatih proizvođača traktora i mehanizacije kao što su: John Deere, New Holland, Case, Claas, Massey Ferguson i drugih.

Uz akcije koje nudi NESRO Grupacije poljoprivrednici uz manje ulaganja mogu ostvariti veću dobit.

Partner je uvijek tu da ti pruži podršku! NESTRO nudi i više od toga!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije