Tržište

Potvrđen vrhunski kvalitet Vitalia proizvoda

Potvrđen vrhunski kvalitet Vitalia proizvoda
Potvrđen vrhunski kvalitet Vitalia proizvoda

GRADAČAC - Najveća domaća kompanija za proizvodnju mlijeka i mliječnih proizvoda "Mlijekoprodukt" na 43. međunarodnom sajmu poljoprivrede i prehrambene industrije "Sajam šljive" u Gradačcu dobila je zlatne medalje za kvalitet proizvoda Vitalia vajkrem i Vitalia kefir.

Provjeru kvaliteta svih proizvoda u konkurenciji za osvajanje prestižnog priznanja uradili su stručna komisija, predstavnici sajma i Poljoprivrednog fakulteta iz Sarajeva.

"Budući da se radi o sajmu koji ima najdužu tradiciju u ovoj oblasti na našim prostorima, značaj ovih nagrada za našu kompaniju je zaista veliki. Da se konstatno ulaganje u sirovinu, proizvodni proces i vrhunski kvalitet proizvoda isplati, sada su potvrdili i stručnjaci iz prehrambene industrije koji su oba naša Vitalia proizvoda koja su učestvovala u ovom ocjenjivanju nagradili najvišim priznanjem. Proizvodi brenda Vitalia napravljeni su od najboljeg mlijeka koje je otkupljeno isključivo na domaćim farmama, a posebno zadovoljstvo nam je to što su Vitalia vajkrem i Vitalia kefir za veoma kratko vrijeme od svog predstavljanja tržištu postali redovan i ukusan obrok na trpezama porodica širom BiH", rekao je marketing menadžer "Mlijekoprodukta" Vlado Sandić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije