Tržište

Sberbank a.d. Banjaluka - sada i potvrđeni "Prijatelj klijenata" u BiH

Sberbank a.d. Banjaluka - sada i potvrđeni "Prijatelj klijenata" u BiH
Foto: N.N. | Sberbank a.d. Banjaluka–sada i potvrđeni "Prijatelj klijenata" u BiH
PR

BANJALUKA - Vrijedno priznanje Customers' Friend - „Prijatelj klijenata“ dodijeljeno je Sberbank a.d. Banja Luka, a na osnovu strogo definisanih kriterijuma ICERTIAS Customers' Friend sertifikacije koju je Sberbank a.d. Banja Luka uspješno zadovoljila u sklopu istraživanja provedenog na lokalnom tržištu.

Priznanjem ICERTIAS Customers' Friend se nagrađuju pravna lica koja imaju visoko kvalitetan odnos i pružaju svojim klijentima, zaposlenima te poslovnim partnerima vrhunsku uslugu i korisničku podršku. Osvajanjem nagrade, Sberbank a.d. Banja Luka je potvrdila svoj respektabilan status na tržištu kao finansijska institucija koje njeguje partnerski odnos sa svojim kupcima, klijentima i zaposlenim, kroz otvorenu i iskrenu komunikaciju, pružajući usluge visokog nivoa kvaliteta.

„Veoma smo ponosni što smo zaslužili povjerenje svojih klijenata, jer je ovo priznanje potvrda da je naša poslovna strategija prepoznata sa njihove strane“, izjavio je ovim povodom Aleksandar Kesić, Predsjednik Uprave Sberbank a.d. Banja Luka. Kesić nastavlja: „Jedna od naših korporativnih vrijednosti glasi upravo „Sve za klijente“, te se mi u svakodnevnom poslovanju trudimo da našim klijentima pružimo vrhunsku uslugu i inovativne proizvode. U budućnosti ćemo nastaviti da gradimo odlične odnose sa našim klijentima, da uvodimo nove i savremene bankarske proizvode, te da opravdamo njihovo povjerenje.“

Za potrebe dodjeljivanja Customers' Friend priznanja, tokom decembra 2017. godine, ICERTIAS je proveo nezavisno, ciljano, sekundarno, istraživanje lokalnog tržišta, prema međunarodno prihvaćenim istraživačkim standardima propisanim od Međunarodnog marketinškog istraživačkog udruženja (MRA - Marketing Research Association), detaljno analizirajući poslovanje i javno dostupne informacije o kompaniji kako bi utvrdio koji nivo usluge Sberbank a.d. Banja Luka pruža svojim klijentima. Pritom je izvršena analiza sljedećih kriterijuma: reputacija kompanije na lokalnom tržištu, komunikacija i društvena odgovornost, korisničko iskustvo i povjerenje, odnosno percepcija i mišljenje javnosti o budućnosti kompanije.

Sberbank a.d. Banja Luka pokazala se kao primjerna finansijska institucija u pružanju i održavanju posebno visokog nivoa korisničke podrške i zadovoljstva. Službenim prihvaćanjem Customers’ Friend deklaracije, Sberbank a.d. Banja Luka pridružila se prestižnoj skupini vodećih svjetskih kompanija koje njeguju visoke standarde poslovanja i odnosa prema klijentima i zaposlenima, podstiču pošten i profesionalan nastup na tržištu, te pružaju vrhunsku uslugu i pozitivno utiču na društvo u kojem djeluju.

Iza Customers’ Friend programa, stoji međunarodna organizacija ICERTIAS – International Certification Association sa sjedištem u Cirihu, Švajcarska, a više informacija o programu dostupno je na internet stranici: www.customersfriend.org 

Sve informacije o uslugama i proizvodima Sberbank a.d. Banja Luka, se mogu pronaći na internet stranici www.sberbankbl.ba, na besplatan info telefon 0800 59 999, kao i u bilo kojoj poslovnici Sberbank a.d. Banja Luka.     

Kontakt za medije:

Služba Komunikacije, Sanja Vasilić

Jevrejska 71, Banja Luka

Tel.: 051/246-441; Mob.: 066/710-374

sanja.vasilic@sberbankbl.ba

Dodatne informacije:

O Sberbank Rusija

Sberbank Rusija je najveća banka u Rusiji i vodeća svjetska finansijska institucija. Sberbank upravlja skoro trećinom ukupne aktive ruskog bankarskog sektora, ona je ključni finansijski pokretač nacionalne ekonomije i najveći depozitar u Rusiji. Centralna banka Ruske Federacija je osnivač i glavni akcionar Sberbank, u čijem je vlasništvu 50% ukupnog akcionarskog kapitala, a ostale akcije su u vlasništvu sitnih akcionara. Sberbank ima više od 135 miliona klijenata fizičkih lica i 1 milion klijenata pravnih lica u 20 zemalja. Sberbank ima najveću distributivnu mrežu u Rusiji s više od 15.000 filijala, te međunarodne poslovne operacije uključujući Zajednicu nezavisnih država, srednju i istočnu Evropu, Veliku Britaniju, Tursku i druge zemlje.

Službena internet stranica: www.sberbank.ru

O Sberbank Europe, Austrija

Sberbank Europe grupacija (Sberbank Europe AG), sa sjedištem u Beču, Austrija je grupacija čiji je vlasnik sa 100% Sberbank Rusija. Sberbank Europe grupacija je prisutna na  osam tržišta srednje i istočne Evrope (CEE): Austrija, Bosna i Hercegovina (Sarajevo i Banja Luka), Češka Republika, Mađarska, Slovenija, Hrvatska, Srbija i Njemačka. Banka posluje sa ukupno 190 filijale i zapošljava 4.000 radnika.

Službena internet stranica: www.sberbank.at

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Molimo vas da vaša iskustva i zapažanja prilikom korištenja aplikacije za komentarisanje podijelite sa nama.

Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije