Tržište

Sberbank i ove godine potvrđeni "Prijatelj klijenata" u BiH

Sberbank i ove godine potvrđeni "Prijatelj klijenata" u BiH
Foto: N.N. | Sberbank i ove godine potvrđeni "Prijatelj klijenata" u BiH

​Prema istraživanju koje je sprovela švajcarska sertifikaciona kuća ICERTIAS, Sberbank a.d. Banjaluka i ove godine dobila je vrijedno priznanje "Customers’ friend – superior excellence" i "Customers’ friend – dedicated to excellence".

Certifikat Customers’ Friend je prestižno međunarodno priznanje koje se dodjeljuje pravnim licima, koja imaju visoko kvalitetan odnos prema klijentima kao i dokazano vrhunsku uslugu na tržištu.

Osvajanjem ovog priznanja Sberbank a.d. Banjaluka potvrdila je svoj status na tržištu i osnažila ugled, jer kroz kontinuirano unapređenje poslovanja gradi dugoročne poslovne odnose sa klijentima. 

Tokom mjeseca novembra 2018.godine, društvo ICERTIAS je sprovelo nezavisno ciljano sekundarno istraživanje tržišta na području Bosne i Hercegovine u skladu sa metodama koje su propisali ICC ( Međunarodna trgovačka komora / International Chamber of Commerce / ) I ESOMAR ( Svjetsko udruženje za istraživanje tržišta i javnog mijenja / World Association of Opinion and Marketing Research Professionals/).

Sberbank a.d. Banjaluka se na osnovu ovog istraživanja pokazala kao finansijska institucija čije su poslovne aktivnosti usmjerene na kreiranje i pružanje proizvoda i usluga, koji će na adekvatan način odgovoriti potrebama i očekivanjima klijenata.

Jedna od korporativnih vrijednosti banke glasi upravo "Sve za klijenta", te se u svakodnevnom poslovanju grade trajni, harmonični odnosi sa klijentima, a Sberbank a.d Banjaluka nastoji da bude banka koja nikada ne prestaje da razvija sebe i svoje poslovanje za dobrobit klijenata.

Iza Customers’ Friend programa, stoji međunarodna organizacija ICERTIAS – International Certification Association sa sjedištem u Cirihu, Švajcarska, a više informacija o programu dostupno je na internet stranici: www.customersfriend.org.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije