Tržište

Završena nagradna aktivacija 'Baci grah'

Završena nagradna aktivacija 'Baci grah'
Završena nagradna aktivacija 'Baci grah'

BANJALUKA - Domaći trgovački lanac Tropic u subotu je organizovao završni dio nagradne aktivacije "Baci grah“ u Tropic Centru Sarajevo i Tropic marketu Bijeljina.

U nagradnoj aktivaciji pravo učešća imali su korisnici kartice Kluba osmijeha koji su mogli pogađati broj zrna graha zapečaćenih u kućnim uređajima, a u brojanju tačnog broja zrna učestvovali su mnogobrojni kupci.

"Pozitivno smo iznenađeni reakcijama kupaca koji su pokazali veliki interes za nagradnu aktivaciju. Domaći trgovački lanac Tropic uvijek nagrađuje lojalnost svojih kupaca i veliko nam je zadovoljstvo kada se uvjerimo da kupci prepoznaju pravi spoj kvaliteta i cijene“, izjavila je portparol domaćeg trgovačkog lanca Tropic, Aleksandra Marković.

"Bitno je družiti se! Mi smo htjeli peć, nismo ni blizu pogodili broj zrna, ali smo kući ponijeli graha za cijelu godinu“, izjavila je u šali Milanka, posjetilac Tropic marketa u Bijeljini.

Nagradna aktivacija "Baci grah“ trajala je od 26.04. do 25.05. i u njoj je učestvovalo preko 7.000 kupaca. Kupcima koji su pogodili tačan ili najpribližniji  broj zrna podijeljeni su  vrijedni pokloni: šest alfa šporeta, šest sušilica za veš, šest veš mašina i šest mikrotalasnih peći.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije