|
Naslov: Top glupost foruma Poruka od: mirke 25. 11. 2009. 11:55 Izjava člana "Fenix":
"Kakve patrijarh ima veze s Srpskim narodom, zar on nije bio samo jedan od čelnika jedna od mnogih (bar po ustavu ravnopravnih )vjerski zajednica ??" Ako neko zna jaču, neka napiše. Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Šefket Ramadani 25. 11. 2009. 08:21 Potpuno se slažem sa gospodinom Penixom,na kraju krajeva svi smo mi Srbi, ko je koje vjere manje je bitno. Nije bilo teško. ;)Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: mirke 25. 11. 2009. 09:11 Nije bilo teško. ;) Očigledno nisi shvatio poruku.Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: mirke 01. 12. 2009. 08:54 Koko:
"Kosovo je pod srbijom bilo 2 godine a pod prvom, drugom i 'trecom' jugoslavijom 90 godina ..." Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: autsajder 01. 12. 2009. 08:56 Izjava člana "Fenix": "Kakve patrijarh ima veze s Srpskim narodom, zar on nije bio samo jedan od čelnika jedna od mnogih (bar po ustavu ravnopravnih )vjerski zajednica ??" Ako neko zna jaču, neka napiše. Koko: "Kosovo je pod srbijom bilo 2 godine a pod prvom, drugom i 'trecom' jugoslavijom 90 godina ..." обје су прејаке....не могу да се одлучим.... Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Dado 10. 12. 2009. 09:24 autsajeder:
Citat Ми и јесмо у својој земљи: Републици Српској! А те агресије није никада било, грађански рат је завршен – слободно се врати. Нико ти ништа неће Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Sunny day 10. 12. 2009. 09:27 Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Tufahija 10. 12. 2009. 09:41 ne vidim razlog zasto je u biserima ??? Odakle mu para da se vrati? Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Sunny day 10. 12. 2009. 10:01 Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: autsajder 11. 12. 2009. 08:52 Odakle mu para da se vrati? :D Позајмићу! :D :D :D ПС. Од кога је, добро је! Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Tufahija 16. 12. 2009. 10:01 Dobro, 'ajde, nije baš sa foruma ali je sa sajta tzv. suda BiH:
"Podrška odluci visokog predstavnika u BiH o produženju mandata međunarodnim sudijama u Sudu BiH :D :D :D :D :D (15.12.2009. 16:20) Sud Bosne i Hercegovine pozdravlja odluku visokog predstavnika u BiH o produženju mandata međunarodnim sudijama. :D :D :D :D Istovremeno, izražavamo žaljenje zbog činjenice da o ovako značajnom pitanju nije postignut unutrašnji konsenzus u Bosni i Hercegovin :D :D :D i i da je odluka, koja je u najboljem interesu svakog građanina Bosne i Hercegovine :D :D :D :D, morala biti nametnuta. Nažalost, domaći političari ponovno nisu prepoznali ozbiljnost situacije u kojoj se nalazi Sud BiH :D :D :D :D, za čiji je nesmetan rad u narednom periodu ostanak međunarodnih sudija od presudnog značaja." :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Političari BiH nisu prepoznali ozbiljnost situacije u kojoj se nalazi sud BiH? Gori im pod nogama? Muahahahahahahahahahahhahahah a!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: mirke 17. 12. 2009. 10:10 Nebojsa Seric Shoba:
"Umjesto da ste ostali u skupstini zemlje ( koju ste kasnije priznali ) i borili se za svoja prava na legalan nacin, otisli ste u sumu i organizovali pobunu uz pomoc Beograda. A sve zbog "preglasavanja", koje je najnormalnija demokratska metoda u svakom parlamentu na svijetu." Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: bez_respekta 29. 01. 2010. 01:15 danak u krvi? to je bio tadasnji obicaj da se darovita djeca oduzmu od djece i salju na studije i sl. E sada svi kazu da je to bilo nehumanu po danasnjim shvatanjima (ko zna kako je tada bilo?), ali se zanemaruje ovaj dr. aspekt - obrazovanja, vojnih karijera i sl. (da toga nije bilo, mnostovo vojskovođa i ucenjaka bi jos cuvali ovce) Идиотизам par excellence! Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Tufahija 05. 02. 2010. 04:15 I na ovom komentaru kazem da vijerujem optuznici a ne optuzenima
Mirso Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Tufahija 08. 02. 2010. 02:37 Ti si moralno inferioran i ja sam svoj superiortet sto se tice moralnosti visestruko dokazao,samim priznanjem da nisam placen da iznosim svoje misljenje.
Hrnjica Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: boro975 08. 02. 2010. 02:42 Ti si moralno inferioran i ja sam svoj superiortet sto se tice moralnosti visestruko dokazao,samim priznanjem da nisam placen da iznosim svoje misljenje. Hrnjica Ne kontam? Ko je placen da iznosi svoje misljenje? Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: bez_respekta 08. 02. 2010. 03:12 Види Боре што се фолира, а 300.000 сваки мјесец у паџе :D :D :D
Хрњица нам је пук'о к'о ЈУгославија 8) Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: boro975 08. 02. 2010. 03:32 Види Боре што се фолира, а 300.000 сваки мјесец у паџе :D :D :D Хрњица нам је пук'о к'о ЈУгославија 8) Hahah, da, zato se ja javljam iz Sejsela, a oni se pate po USA... Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: bez_respekta 09. 02. 2010. 09:56 Citat: HRNJICA Ili da se posluzim tvojom terminologijom i nebuloznom teorijom o investiranju i navedem srbsko investiranje u zajednistvo sa Bosnjacima koje su moze sazeti u jednu Milosevicevu recenicu""Niko vise nece da bije Srbe"". Да остане забиљежено да је матрикс рекао своје објашњење за грађанске ратове на тлу Балкана 8) Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Tufahija 15. 02. 2010. 11:59 Trebamo prihvatiti istoriju onakvu kakvu pisu nezavisni i nepatriotski istoricari.
Mirso Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: mirke 15. 02. 2010. 08:25 avangarda: Radoslave to je ta razlika,time je sve objasnjeno,naravno da je bilo mnogo ubijenih Srba i u Sarajevu ali ne masovno i uglavnom se dala sansa da odu ili pobjegnu sami,ali uglavnom tek kad se skuzilo sta se vec dogodilo na "drugoj"strani,na drugoj strani smo dobili svrseni cin. Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Matovilo 14. 03. 2010. 07:48 ...(..)...Ne tako davno, "Srbi" u Bosni su bili nepoznat pojam...tek su turci dopustili da pravoslavni Vlasi pocnu da se naseljavaju u nasu Bosnu......kasnije je SPC te Vlahe sve posrbila....
...(..)..Turska imperija u nasu Bosnu donijela je napredak,isalm........i nijedna crkva nije srusena ,naprotiv mnogo crkava se za vrieme Turske u Bosni i svugdje po Balkanu izgradile.... Cesto citam preko elektronskih medija ovakve bisere od muslimana.Svaki put ostanem bez rijeci . ??? Nezanam... a ovim putem pitam vas cenjene diskutante ko i odakle muslimani crpe i pisu ovakve neverovatne stupidarije?? Je li to njihova novo napisana istorija ili to oni cuju i "uce" u dzamijama?? Ili iz oba ta izvora? Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: grgo 14. 03. 2010. 08:41 Dobro ako ih ne izgradjuju bar ih ne ruse .
Sta mislis kolko su Srbi porusili dzamija od 92. do 96.???? Nemoj sad reci da sam nesto o tome cuo u dzamiji jer ne idem tamo. ßßß Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: bez_respekta 14. 03. 2010. 10:30 Dobro ako ih ne izgradjuju bar ih ne ruse . Ево, ова глупост је на правом мјесту сама од себе 8) Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: bez_respekta 23. 12. 2010. 08:09 Ок, јесте necroposting, али ово је баш једна од топ глупости које сам чуо од Федералаца...а ту је конкуренција жестока j^j;
Tako sto su Srbi dio BiH. Pa samim tim i njihovo pismo, iako je zaista uvrnuto i nepotrebno u 21 vijeku. j^j; j^j; j^j; j^j; j^j; j^j;Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: free2020 22. 01. 2011. 10:44 Sabrana djela od @remakea:
336 Vijesti / Analize i osvrti / Odg: 80% državne imovine sa spiska OHR-a se nalazi u RS poslato: 18. 02. 2010. 07:32 Citat: miskotes 18. 02. 2010. 08:30 Malo logike... dobro malo logike kako tvoj vrli dodik kaze ono sto netreba drzavi da se podijeli sto znaci da sva imovina na teritorije rs-a treba da pripane tom entitetu a sva imovina koju sad koristi drzava bih u sarajevu bi bila zajednicka da ti nacrtam sto je moje to je moje a sto je tvoje to je nase heeeeeej malo logike hoces sta je u entitetu to je entitetsko ja se slazem ali kirija za sve i to je to malo logike a sto bi lijepo zivjeli za kraj molim te navedi mi ijedan komad ma kakav bio drzavne imovine u rs-u da nije prodat u bescijenje i to je jedini razlog zasto se bori dodik sa svim mafijasima iz cijele bih jer su isti bilo koje vijere bili hej malo logike okrenimo se sebi i boljem zivotu nase dijece a ne dodiku tihicu i ostalim ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 337 Vijesti / Analize i osvrti / Odg: 80% državne imovine sa spiska OHR-a se nalazi u RS poslato: 18. 02. 2010. 02:46 Citat: Sunny day 17. 02. 2010. 09:20 da si citao malo bolje razumio bi da se radi o vrijednosti kao sto i pise a ne postotku ili velicini sto dodik navodi 1.vise od 50% vrijednos kompletne drzavne imovine se nalazi u sarajevskom kantonu 2.normalno je da je spomenik na sutijesci sa pratecim obijektima veci nekoliko stotina puta od povrsine zgrade vlade ili skupstine koji su pojedinacno bar stotinu puta vrijedniji od tog parka 3. dvije zgrade bivse kasarne marsal tito su prodate americkoj ambasadi za $15000000 samo da znas da je tamo jos desetak zgrada u tom kompleksu pa sracunaj koliko vrijedi samo ta jedna kasarna a u sarajevu ih je bar desetak 4.////////4.a dodik prodao jednu kasarnu u rs-u za 20000 k.m ne dolara pa sat da ih ima 100 nema vrijednosti ni one dvije ako ti zatreba jos podataka javicu ti ih a onog linka za dejtonski ugovor nisam nasao a za ovu imovinu cu ti poslati link -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 206 Diskusije / Siva zona / Odg: Ko bi ratovao? poslato: 26. 12. 2010. 09:02 Citat: sto se tice BiH u zadnjih 200 godina nije promijenila granice nasuprot srbije (gdje jos vojvodina ,sandzak i zajecarska kraina cekaju) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 159 Diskusije / Siva zona / Odg: Dodikov intervju Avazu poslato: 03. 01. 2011. 10:14 [ Citat pa bas ako te zanima rat sam proveo u sarajevu kojeg je jna drzala u okruzenju a sto se tice bosanskog pricam ga perfekt samo djahkad zaboravim ubaciti "h" ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 114 Diskusije / Siva zona / Odg: Ko bi ratovao? poslato: 12. 01. 2011. 01:19 Citat: free2020 11. 01. 2011. 11:39 Citat nadareni cosicev ucenice u hrvaskoj je zvanicno (po popisu iz 1991 ) zivjelo nesto vise od 580000 srba i to po tvom svi su zivjeli u kninskoj krajini ili je nazovi kako hoces po podatcima un-a u vrijeme oluje iz rsk je protijerano oko 100000 srba taman otprilike je toliko muslimana pobijeno u proslom ratu i prije iznosenja nekih podataka prosetaj po internetu jer ce te svako uhvatiti u zestokoj lazi ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 93 Diskusije / Politika / Odg: Serwer: "Dodik je istinski nacionalista i separatista" poslato: 13. 01. 2011. 08:34 Citat Citat: Dr. Spock 13. 01. 2011. 10:20 posto u matematici i lingvistici nema logike ti si budala nema na primjer nema logike ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 87 Diskusije / Politika / Odg: Serwer: "Dodik je istinski nacionalista i separatista" poslato: 13. 01. 2011. 11:09 Citat Citat: Dr. Spock 13. 01. 2011. 10:35 tvoje misljenje i razmisljanje me ne interesuju jer o svemu tom su drugi forumasi dali misljene ne bas dobro ali sta ces ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 85 Diskusije / Politika / Odg: Počeo je kraj Federacije, genocidne Federacije... poslato: 14. 01. 2011. 01:35 Citat Citat: Djudji 13. 01. 2011. 07:11 nisam ti ja kriv sto si postao od vlaha pa ako ti se nesvidja promijeni vijeru demokratija je a ni pravoslavci nebi nista izgubili oh umalo nezaboravih sacekaj dok otkopamo piramide pa ces vidjeti otkud kultura potice hehehehehehehehehehe hoceli biti da su ih srbi napravili k^o z^v ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: free2020 22. 01. 2011. 11:46 Nastavak sabranih djela
66 Diskusije / Siva zona / Odg: Sukob civilizacija u BiH poslato: 15. 01. 2011. 11:27 Citat: Matovilo 15. 01. 2011. 07:04 Citat klasicni papak se kaze za nekoga ko lupa gluposti i jos vise i vise se uvaljuje u stvarnosti provaljuje se na svakom koraku koliko znas o seheru vidim da si uspio dogurati do stanice gdje se islo na regrutaciji i to je to a to sto se tice pisaca iz bivse nam yu 1. dobrica cosic sanu 2.vuk draskovic noz 3.momo kapor vesela sveska 4.remake klasicni papci (u pripremi) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 59 Diskusije / Siva zona / Odg: Prećutan dogovor Silajdžića i Radončića poslato: 16. 01. 2011. 09:41 Citat: silvia 16. 01. 2011. 07:08 Citat ! a sto se tice skole i pravopisa mozda nije na srpskom pa ti neodgovara samo mi prevedi sta znaci"ui"ili "ppogresio" ili je to novi srpski a to sto nema velikih slova taci zapeta ili zareza pa to po novom kompiuterskom pisanju je izbaceno za neformalna caskanja i pisanja na primjer ukucaj malim ili velikim slovima nezavisne novine i dobices isti odgovor ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 9 Diskusije / Siva zona / Odg: Изетбеговић ајатолах о Кустурици:''Велики poslato: 21. 01. 2011. 07:50 Citat: Luka 21. 01. 2011. 07:07 Citat Vlasima po starogermanskoj riječi Wallach, što znači Roman, ili Rimljanin. Tokom osmanske vladavine u Bosni, mnogi Bošnjani odbacuju kršćanstvo i prelaze na Islam. Istovremeno, Vlasi, odnosno kasniji Srbi se po prvi put pojavljuju u nekim djelovima tadašnjeg Bosanskog ejaleta ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 8 Diskusije / Siva zona / Odg: Изетбеговић ајатолах о Кустурици:''Велики poslato: 21. 01. 2011. 09:22 Citat: Sunny day 21. 01. 2011. 08:54 Citat navedi ti meni gdje sam ja naveo da je pravoslavlje nastalo u to doba ili srbi ovdje je rijec o bosanskim pravoslavcima u bih procitaj tekst malo bolje i ne glupiraj se tu sa nekim vjerouciteljima to je malogradjanstina odi do wikipedia procitaj istoriju a ne tamo neka mahalska naglabanja poenta je u tome da svi muslimani nisu nastali od srba ili pravoslavaca kako hoces niti su bosanski srbi ili pravoslavci cistokrvni srbi vec kako upravo ovaj teks sa wikipedia i objasnjava vecina srba u bih je postala prelaskov vlaha na pravoslavlje i jos samo jedno muslimana je u bih bili i prije dolaska turaka ali sto ste vi tek tad poceli prelaziti na islam nisam vam ja kriv ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 5 Diskusije / Siva zona / Odg: Изетбеговић ајатолах о Кустурици:''Велики poslato: danas u 12:27 Citat: Matovilo danas u 12:18 Citat prvo nelupaj gluposti pa to ti ni luka nemoze povijerovati koji je napisao tu teoriu o ovcarima vec odgovori na pitanje i ako ne postoje vlasi kako ih ima u srbiji u timockoj kraini ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Obi-Wan Kenobi 25. 01. 2011. 04:25 Heli opovrgava biheviorizam, razvojnu psihologiju, psihologiju ucenja, religiju, astrologiju, tarot, sociologiju, filozofiju, obrazovni sistem, top liste singlova i vremenske prilike jednim udarcem a^p Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: bez_respekta 03. 02. 2011. 06:54 "Liudevitus Siscia civitate relicta, ad Sorabos, quae natio magnam Dalmatie partem obtinere dicitur, fugiendo se contulit", sto odgovara: [Ljudevit (knez donje Panonije 822.) ostavivisi grad Sisak, pobijeze k Srbima, za koji se narod veli, da posjeduje veliki dio Dalmacije)." j^j; j^j; j^j;Pod "Srbima" se cilja na mjesto Srb u Lici. Na zalost srpskih mitomana, taj naziv nema veze sa srpskim narodom, a ni sa Bosnom, a to je Nada objasnila sasvim jednostavno. Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: bez_respekta 03. 02. 2011. 06:56 Izmedju ovih Srpskih i Hrvatskih plemena postojala je zemlja Bosna gdje je su se Slaveni poceli samoidentifikovati kao Bosanci (Bosnjani). j^j; j^j; j^j;Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Obi-Wan Kenobi 03. 02. 2011. 11:00 j^j;
Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: bez_respekta 04. 02. 2011. 03:32 Zakljucak? Religija na Balkanu se promptno izjednacava sa narodom/nacijom. Moje misljenje da je to izvor svih Balkanskih sukoba, ratova i krvoprolica u zadnjih 1000 godina. Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Obi-Wan Kenobi 06. 02. 2011. 03:10 PA ostavi vjere kao vjere.Nije kod mene u pitanju ova ili ona, nego se radi o tome da sve tri, bar po mom misljenju imaju isti cilj. Zato sam ja to nazvao kao perfektna konkurencija. Naravno da ti sa jednim neugodno ofarbanim govorom pokusavas da jednu spustis na najnizi nivo,a drugu uzdignes, a to jok reala. Kad si ti taj analizator, a ne katalizator, kazi mi koja je sada na pravom putu kat. ili ortodo.?? j^j;Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Obi-Wan Kenobi 08. 02. 2011. 10:21 TO su vasi problemi, samo za mene Banjalucko pravosudje je u ofsajdu, a ovi tamo me ne interesuju. Samo zakonodavstvo u RS je kompozicija koja je previse nacionalisticki ofarbana. Ps, zapamtite gospodo, ja ne pripadam tamo, nego ovamo, a zasto vi vamo, koji ste tamo, prljate atmosferu i tamo i amo????????? s): s): s): Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Senahid 09. 02. 2011. 04:41 Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Obi-Wan Kenobi 09. 02. 2011. 07:50 Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Obi-Wan Kenobi 10. 02. 2011. 11:54 Kako se Dart kandiduje za urednika:
Tema gopodo tema,molim vas. Zreo si ti za BANanu zemljace,i to debelo. j^j;Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Obi-Wan Kenobi 10. 02. 2011. 12:05 U tom momentu vojska rs je bila na koljenima,i da amerika nije zaustavila arbih i da se pustilo arbih da ide u oslobadjenje danas rs ne bi ni postojala.Ali posto se u svakim medjunarodnim pregovorima na slabije uvjek vrsi pritisak,tako je bilo i u deytonu kada su ultimatom i prijetnjom prema bosnjackim pregovaracima amer administarcija zahtijevala od alije i drugi da odma stanu i zaustave napredovanje arbih. Logika po postulatima kvantne fizike. d^m Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Obi-Wan Kenobi 13. 02. 2011. 07:36 Nemj da foljiras, kad znas da je ;crna kuca, u Banjaluci, a ja, ti si doslo otkud jos i to da znas. Popi jednu drenovacu umjesto tinte, ali mozda sipaju antifriz, pazi halucionare. s): s): s): s): s):Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Sunny day 17. 02. 2011. 11:22 Kolega ,Zambak imaš ti pravo pisati što god hočeš ako je u dozvoljenim okvirima , imaš pravo i za negiranje ćirilice a to što neki svjetsko priznatu latinicu nezna ili zna a ne želi pisati njegov problem , vjeruj mi na riječ to što neznaš ćirilicu čitat dobro i bolje je za tebe jer ovi koji ga potenciraju i nepišu ama baš ništa pametno tako da nisi ništa propustio sem ako voliš da čitaš same provokacije i primitivna ispoljavanja bijesa na tipkama od pojedinaca naravno. Ja lično bih volio da neznam čitati ćirilicu ,bilo bi mi ušparano dosta neistine i gluposti koje su ovdje napisane od pojedinih forumaša. kralj j^j; Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Obi-Wan Kenobi 02. 03. 2011. 06:31 Da ti malo docaram, ja sam sluzio jna negdje izmedju njih 80-i na Kosovu ,Pristina ,kasarna Marsal Tito, mirnodobsko stanje 5.000 vojnika.Posto je u to vrijeme bilo sranje dole bilo je jos toliko rezervista sve iz Srbije,pa bar cetvrtina ih je nosila kokardu.Pa sad uzmi koliko je starijesina trebalo na 5.000 vojnika ,od tog 70% su bili Srbi. Pa kad sve sagledam odnos starijesina Srba rezerviste sa kokardom znao sam da ce ubiti svata na carsiji i poceti krvavi rat u Sloveniji pa dalje!!!!!!!!!!!!! Nostradamus... j^j; Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: tazabosna 04. 03. 2011. 07:26 j^j; Uzimam ti moje izreke nazad, jer ja imam autorsko pravo, samo zato sto nisi demokratski orijentisan, nego naginjes na nacioligu. Ako ste vi tu samo da iskalite,samo na pojedince svoj frust, bez demokratskog osjacaja, onda sam ja na pogresnom forumu. Netreba da spominjem da vam je kritika ili vase culo i postupci totalno jednostrano, jer mi non stop leti slikakroz glavu;Legija stranaca,Francuske.Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Obi-Wan Kenobi 04. 03. 2011. 10:39 Uzimam ti moje izreke nazad, jer ja imam autorsko pravo, samo zato sto nisi demokratski orijentisan, nego naginjes na nacioligu. Ako ste vi tu samo da iskalite,samo na pojedince svoj frust, bez demokratskog osjacaja, onda sam ja na pogresnom forumu. Netreba da spominjem da vam je kritika ili vase culo i postupci totalno jednostrano, jer mi non stop leti slikakroz glavu;Legija stranaca,Francuske. To jok reala da ja naginjem nacilogu, Frischbosnien! n^n Ja te lepo potpisao, nisam ti ukrao izreke, hteo sam da izdvojim to kao stilski Originalfassung i da podelim sa ostalima, jer je schick i duhovito napisano! I nemoj da te brine Fremdenlegion, nismo mi takvi, cini ti se, hladimo mi sve kad preceraju, Nationalität unwichtig! Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Obi-Wan Kenobi 15. 03. 2011. 08:33 juce naleteh na temu milorad dodik na sarajevox forumu ,koji pacenici s): s): s): s): Kakvo samaranje? to mi je isto presednjak, mozda vise, nego mnogima od vaseg hora, koji ga branite. Cioda? civija ili dioda, ili jedan novi tehnicki produkt?Free?? ??? s): s): s): Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Senahid 15. 03. 2011. 08:39 Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Obi-Wan Kenobi 15. 03. 2011. 09:05 Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: tazabosna 15. 03. 2011. 10:23 Jok reala ??? Tipicno vi duplaci, ali ja planiram za Krim, pa mozete da me posetite na razglednica bre i da pijete BOZU.Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Obi-Wan Kenobi 15. 03. 2011. 11:00 Tipicno vi duplaci, ali ja planiram za Krim, pa mozete da me posetite na razglednica bre i da pijete BOZU. j^j;A sta ces tamo? Hoce li da te razumeju na Krimu? Welche Sprache ist dort gesprochen? Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: grgo 15. 03. 2011. 06:09 j^j; j^j; j^j; s): s):A sta ces tamo? Hoce li da te razumeju na Krimu? Welche Sprache ist dort gesprochen? Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Obi-Wan Kenobi 15. 03. 2011. 06:14 j^j; j^j; s): s): Sta sad tebi nije jasno? Treba werden umesto sein? Hebiga, ne spreham nemacki jako dugo, gresim, desava se, a tu werden/sein foru nikad nisam ni provalio do kraja. 8) Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: grgo 15. 03. 2011. 06:22 Welche sprache spricht man dort p^s
Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Obi-Wan Kenobi 15. 03. 2011. 06:27 Welche sprache spricht man dort p^s Da, u pravu si, mada to nije greska. Jedina greska koju sam napravio je sto je trebalo werden, odnosno ...wird gesprochen. To sto si ti napisao je aktivna recenica, ovo sto sam ja napisao je pasivna, drugaciji nacin samo. "Kojim jezikom se govori tamo?" ili "Koji jezik govore tamo", to je ta razlika. Evo ti primer te recenice u pasivnoj formi: http://www.dubai-infoguide.de/faq/welche-sprache-wird-in-dubai-gesprochen.htm (http://www.dubai-infoguide.de/faq/welche-sprache-wird-in-dubai-gesprochen.htm) Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: tazabosna 15. 03. 2011. 08:30 Da, u pravu si, mada to nije greska. Jedina greska koju sam napravio je sto je trebalo werden, odnosno ...wird gesprochen. To sto si ti napisao je aktivna recenica, ovo sto sam ja napisao je pasivna, drugaciji nacin samo. "Kojim jezikom se govori tamo?" ili "Koji jezik govore tamo", to je ta razlika. Evo ti primer te recenice u pasivnoj formi: [url]http://www.dubai-infoguide.de/faq/welche-sprache-wird-in-dubai-gesprochen.htm[/url] ([url]http://www.dubai-infoguide.de/faq/welche-sprache-wird-in-dubai-gesprochen.htm[/url]) Divim se vama dvojici, kad imate takav interes za usavrsavrsavanje, ich habe kein bock mehr, radi tog germanskog, zaostado u maternjem, posebno kad citam sadasnje, novonastale plagijate,izvrcu,okrecu, a u sustini sve isto. Nego sege radi, pitanje za vas dvojicu; Orchkatzelschweif, sta znaci? Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Obi-Wan Kenobi 15. 03. 2011. 08:39 Divim se vama dvojici, kad imate takav interes za usavrsavrsavanje, ich habe kein bock mehr, radi tog germanskog, zaostado u maternjem, posebno kad citam sadasnje, novonastale plagijate,izvrcu,okrecu, a u sustini sve isto. Nego sege radi, pitanje za vas dvojicu; Orchkatzelschweif, sta znaci? Rep veverice iliti zenski polni organ u slengu? d^m Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Obi-Wan Kenobi 15. 03. 2011. 08:42 Ali to je neki dijalekt, to Hoch Deutsch jok reala...
Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: tazabosna 15. 03. 2011. 08:58 Ali to je neki dijalekt, to Hoch Deutsch jok reala... U pravu si, rep je od vjeverice, a bawarijan, dijalekt. Prolazna, dali znas da München ima svoj dijalekt, sa puno starih Bavarskih izraza, koji su obavezni u normalnoj konverzaciji, a drugo je ;beamten-deutsch= hochdeutsch, a u takozvanom Niederbayernu razumje normalan ; deutschsprachige, polovicu. Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Obi-Wan Kenobi 15. 03. 2011. 09:09 U pravu si, rep je od vjeverice, a bawarijan, dijalekt. Prolazna, dali znas da München ima svoj dijalekt, sa puno starih Bavarskih izraza, koji su obavezni u normalnoj konverzaciji, a drugo je ;beamten-deutsch= hochdeutsch, a u takozvanom Niederbayernu razumje normalan ; deutschsprachige, polovicu. Poznata mi je istorija nemackog jezika prilicno, znam koliko je razudjen i koliko su velike razlike medju dijalektima, ali ne znam koji je koji, tj. sad da cujem nekog provalio bih da prica u dijalektu, ali ne bih znao kom. Na engleskom i italijanskom poznajem dijalekte koji je koji, a na nemackom ne. Meni je nemacki bio drugi jezik na fakultetu i zanimao me je dosta, ali nisam nikad ziveo na nemackom govornom podrucju, mada jesam putovao, tako da je moje sprehanje ograniceno na Hoch Deutsch.... Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: BANIJA 79 15. 03. 2011. 11:01 U pravu si, rep je od vjeverice, a bawarijan, dijalekt. Prolazna, dali znas da München ima svoj dijalekt, sa puno starih Bavarskih izraza, koji su obavezni u normalnoj konverzaciji, a drugo je ;beamten-deutsch= hochdeutsch, a u takozvanom Niederbayernu razumje normalan ; deutschsprachige, polovicu. Grüß Gott taza ;)Ne piše se bawarijan,nego bayerisch ::) :D Warum schläfst du noch nicht,Tagesschau ist schon lang vorbei :D Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: grgo 16. 03. 2011. 07:07 Grüß Gott taza ;) Misliš zadnji crtani je završio ;DNe piše se bawarijan,nego bayerisch ::) :D Warum schläfst du noch nicht,Tagesschau ist schon lang vorbei :D Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: tazabosna 16. 03. 2011. 07:36 Poznata mi je istorija nemackog jezika prilicno, znam koliko je razudjen i koliko su velike razlike medju dijalektima, ali ne znam koji je koji, tj. sad da cujem nekog provalio bih da prica u dijalektu, ali ne bih znao kom. Na engleskom i italijanskom poznajem dijalekte koji je koji, a na nemackom ne. Meni je nemacki bio drugi jezik na fakultetu i zanimao me je dosta, ali nisam nikad ziveo na nemackom govornom podrucju, mada jesam putovao, tako da je moje sprehanje ograniceno na Hoch Deutsch.... Hoch Deutsch je grund i osnova, ko ga poznaje, a vidim ti si veoma dobar. Za dijalekte da ti kazem, to ti je kao, kad imas neki hoby, pa zelis da znas iz koje pokrajine neko dolazi, jer ja sam sa tom problematikom bio poslovno upetljan, jer njemci su principijelni, a iskreno da ti kazem, volio sam da popravljam imidj Juge, jer u ta vremena nije nas bilo dovoljno koji smo iole "bolje" govorili, a danas je to drugacije. Tada smo imali problema sa prosvjetnim radnicima, koji su bili ne komletni, jezicno, a jezik je kao muzika, ili imas sluha, ili ne. Dali ti koristis;Duden?Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Obi-Wan Kenobi 16. 03. 2011. 09:29 Hoch Deutsch je grund i osnova, ko ga poznaje, a vidim ti si veoma dobar. Za dijalekte da ti kazem, to ti je kao, kad imas neki hoby, pa zelis da znas iz koje pokrajine neko dolazi, jer ja sam sa tom problematikom bio poslovno upetljan, jer njemci su principijelni, a iskreno da ti kazem, volio sam da popravljam imidj Juge, jer u ta vremena nije nas bilo dovoljno koji smo iole "bolje" govorili, a danas je to drugacije. Tada smo imali problema sa prosvjetnim radnicima, koji su bili ne komletni, jezicno, a jezik je kao muzika, ili imas sluha, ili ne. Dali ti koristis;Duden? Da, razumem te, i znam da oni insistiraju na svojim dijalektima, a koristim vise Dudenovih recnika i knjiga, Synonymwörterbuch, Bildwörterbuch, Rechtschreibung, Grammatik i ostalo, oni izdaju najbolji materijal za nemacki jezik, definitivno. Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: tazabosna 16. 03. 2011. 09:35 Da, razumem te, i znam da oni insistiraju na svojim dijalektima, a koristim vise Dudenovih recnika i knjiga, Synonymwörterbuch, Bildwörterbuch, Rechtschreibung, Grammatik i ostalo, oni izdaju najbolji materijal za nemacki jezik, definitivno. m^s a^pNaslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Obi-Wan Kenobi 28. 03. 2011. 09:52 Kako je meni ovaj free sega i simpatican j^j;On isto ko Dodik iz dejtonskog sporazuma ovo valj,ovo ne valja a^p.Analizira intervju i onda neke dijelove uzima, kao dokaz nekih svojih teorija,dok druge dijelove proglasava zeljama i lazima.Dakle free,ako je covjek lazov,onda cijeli text tako treba posmatrati,a ako nije, oda ga kao realnog prihvatiti.Nema " ovo laze,ovo govori istinu"Jer poznat je tvoj stav da je istina,samo ono sto tebi odgovara. a^p a^p Tipican primer matriksovskog pristupa stvarnosti. d^m Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Obi-Wan Kenobi 31. 03. 2011. 06:07 (http://img851.imageshack.us/img851/3996/dilajla.png)
http://www.nezavisne.com/forum/index.php/topic,4765.msg60430.html#msg60430 (http://www.nezavisne.com/forum/index.php/topic,4765.msg60430.html#msg60430) Unutrasnji (samokriticni) monolog online. 8) Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Obi-Wan Kenobi 04. 04. 2011. 03:47 Bosna se nije raspala kad su na nju kidisali Srbija Crna gora i cijeli pravoslavni narodi pa nece ni sad n^n j^j; Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Obi-Wan Kenobi 06. 04. 2011. 04:52 Steta, smatrao sam te skoro pa normalnom osobom (u odnosu na sredinu u kojoj se oglasavas). Neka ostane zabelezen primer cuvene multietnicnosti i tolerancije naseg druga Vanzeme. 8) Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Korisničko_ime 06. 04. 2011. 05:13 Vidi ja da si I ti promjenio retoriku I da se vjerovatno nadas kakvoj politickoj fotelji sunny druze, Druze Tito z^w,oprosti ali zasluzilo je mesto u ovoj temi Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Neo 06. 04. 2011. 07:10 This message has been deleted by Ђуђи as spam!
balkan boy's post count has been reduced by 1. Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Don Quixote 07. 04. 2011. 09:13 ([url]http://img851.imageshack.us/img851/3996/dilajla.png[/url]) Јој , ово је нешто најбоље што сам икада видио игдје на нету ! j^j;[url]http://www.nezavisne.com/forum/index.php/topic,4765.msg60430.html#msg60430[/url] ([url]http://www.nezavisne.com/forum/index.php/topic,4765.msg60430.html#msg60430[/url]) Unutrasnji (samokriticni) monolog online. 8) Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Obi-Wan Kenobi 09. 04. 2011. 02:17 vrlo dobro. Ali evo ovaj Jevrejin govori da je u Beogradu od 1941 do 1945 stradao samo jedan njemački vojnik. Hmmm [url]http://www.striborschwendemann.com/website/?p=217[/url] ([url]http://www.striborschwendemann.com/website/?p=217[/url]) Gadno je kad se odvoji uzemljenje... j^j; j^j; j^j; Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Obi-Wan Kenobi 13. 04. 2011. 12:40 Vidi vako,IVICA OSIM......po vjeri SRBIN,po svemu drugo BOSANAC j^j; j^j; j^j;Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Tommy Gavin 13. 04. 2011. 04:48 Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: free2020 14. 05. 2011. 01:44 remake
Ugledni član ***** Odg: Remake piše gluposti « Odgovor #13 poslato: danas u 12:49 » kad pametniji raspravljaju ti se nebi trebao javljati,ovo je pretesko za tebe pogotovo jer ja sam za tebe i poneke jos " mentalista" (zamoli djudjija da ti prevede) pa bog s tobom kakve sad veze ima srbija sa mnom,jel se ja to raspravlam sa urednicima nn ili sa srbijom,hoces da izazoves medjudrzavni incident ko nema obraza nema ni srama naravovucenije:vidi sta o tebi pisu forumasi Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: tazabosna 14. 05. 2011. 05:42 remake FACIT; ObaTROICA veoma slicni, skoro pa IDENTICNI!Ugledni član ***** Odg: Remake piše gluposti « Odgovor #13 poslato: danas u 12:49 » Citat: free2020 danas u 12:36 Citat: remake 13. 05. 2011. 11:21 sta je to moj a sta njegov nivo jeli to ja lazem pa bog s tobom kakve sad veze ima srbija sa mnom,jel se ja to raspravlam sa urednicima nn ili sa srbijom,hoces da izazoves medjudrzavni incident ko nema obraza nema ni srama naravovucenije:vidi sta o tebi pisu forumasi Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Obi-Wan Kenobi 18. 05. 2011. 04:42 Drina je odvajala zapadni dio krscanstva od istocnog. Bilo je pokusaja da se to promijeni i od strane Turaka (uspjesno) i od strana Austrougara (neuspjesno) ali manje vise Drina je do danas ostala granica izmedju zapadne krscanske hemisfere (Amerika, Njemacka) i istocno prvoslavne hemisfere uticaja (Rusija). Ako gledamo inerciju kao vaznu karakteristiku u historijskim odnosima, sansa je da ce tako i ostati. h^m Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: BANIJA 79 18. 05. 2011. 10:03 Voli čovjek Drinu šta ćeš :D
Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Tommy Gavin 19. 05. 2011. 03:16 jel drina iz zvornika ili drina iz višegrada? ;D
Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Obi-Wan Kenobi 19. 05. 2011. 03:24 Iz Sarajeva ;D
(http://1.bp.blogspot.com/_m2_YJYFcr3I/Sk4WsPtsX8I/AAAAAAAAGBA/iWfwish9YGw/s320/drina.jpg) Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Zmaj 23. 05. 2011. 01:07 Srbi i hrvati to ne zele, dakle samo vi to zelite (odrzati BiH). j^j;Nema ko ratovati niti ima oruzja. 1991 je pobjeglo 50% stanovnistva BiH kad je poceo rat. Ko to zeli u rat danas? Rat bi znacio da Muslimani vrse agresiju na RS i ako je hrvati osnuju HB u opstinama gdje su vecina. Kako ti to nije jasno? Muslimani nemaju nikakav mandat da reprezentiraju BiH na zajednickom nivou, a BiH nemoze pokrenuti rat protiv RS jer bez RS nema BiH. Interesantno bi bilo vidjeti sta bi to Muslimani uradili da RS proglasi nezavisnost ili raspisu referendum o statusu. Dali ce mozda krenuti iz SA ili Zenice, Tuzle da napadaju Republiku Srpsku? Zapamti to je napad to je agresija. A sta ce tek pisati svjetske medije o Muslimanima, Srbi demokratskim putem traze nezavisnost (od jedne drzave koje je nestabilna, koja nefuncionise, koja nije ni suverena) a odgovor jedne strane je krenuti u rat. Ko je tu lud a ko normalan Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Sunny day 23. 05. 2011. 10:14 Oduzmu moderatorsko mjesto ZP i Free-u a poslije ga daju ovom psihopati Dartu Vaderu, a uz to ocekuju da se normalizuje situacija na forumu. E, hebite ga majstori, nikad nista od ove suplje rabote. Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: BANIJA 79 23. 05. 2011. 10:37 Dobar je strah,ko ga ima :D
Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Obi-Wan Kenobi 24. 05. 2011. 12:20 Čisto da te obavestim, prijatelju... Danas sam potpuno slučajno saznao jednu zanimljivu informaciju. Naime, sedeo sam sa par prijatelja koji su administrirali neke beogradkse forume, pa sam iskoristio priliku da im se požalim na novonastalu situaciju na forumu NN. Navodeći nickove trolera, spomenuo sam i Đuđija... A onda su ti moji prijatelji počeli da mi se smeju. Zašto? Zato što znaju ko je Đuđi, jer se svojedobno pojavljivao na tim forumima, izigravajući u početku "vatrenog Srbina", pa "realnog Srbina", dok se na kraju nije ispostavilo da je Đuđi u stvari beogradski šiptar. Zove se Adem, a izgleda da mu je pravo prezime Đuđi. Rođeni je beograđanin i savršeno govori srpski, što iskorištava da bi sakrio svoj pravi identitet. Izgleda da mu je ova "lolipop" riba, jer su mi rekli da je i kod njih na forumima delovao uz njenu pomoć, mada je tada imala drugačiji nick. Čak su mi rekli i u kom delu Beograda stanuje. I tek tada je meni postalo jasno zašto on toliko insistira da je Makedonija u stvari Grčka. Nisam odoleo da ga malo neisprovociram, pa sam mu postavio off-topic pitanje: Uoči odgovor: Eto, mislim da je sada potpuno jasna trojna koalicija "urednika" na forumu i zašto se došušta velikomuslimanski trolovanje. Ja ovu priču neću širiti dalje, ali sam osetio obavezu da je javim tebi jer je njihovo delovanje direktno uticalo na tebe. Što se mene tiče, možeš da je iskoristiš kako god misliš da je najbolje, ako budeš imao živaca i volje da to radiš. Sve najbolje, Pazuzu Molim sve forumase da mi jave kad nadju forumasa Djudjija na beogradskim forumima da se dogovorimo oko autorskih prava, posto ja nisam uspeo da ga nadjem: http://www.google.rs/#q=djudji&hl=sr&prmdo=1&tbs=lr:lang_1sr&tbm=dsc&prmd=ivns&source=lnt&lr=lang_sr&sa=X&ei=WFDbTZTTGdGVswbptNDeDg&ved=0CAoQpwUoAQ&fp=1&cad=b (http://www.google.rs/#q=djudji&hl=sr&prmdo=1&tbs=lr:lang_1sr&tbm=dsc&prmd=ivns&source=lnt&lr=lang_sr&sa=X&ei=WFDbTZTTGdGVswbptNDeDg&ved=0CAoQpwUoAQ&fp=1&cad=b) http://www.google.rs/#sclient=psy&hl=sr&lr=lang_sr&prmdo=1&tbs=lr:lang_1sr&tbm=dsc&source=hp&q=%D1%92%D1%83%D1%92%D0%B8&aq=f&aqi=&aql=&oq=&pbx=1&fp=1&cad=b (http://www.google.rs/#sclient=psy&hl=sr&lr=lang_sr&prmdo=1&tbs=lr:lang_1sr&tbm=dsc&source=hp&q=%D1%92%D1%83%D1%92%D0%B8&aq=f&aqi=&aql=&oq=&pbx=1&fp=1&cad=b) http://www.google.rs/#sclient=psy&hl=sr&lr=lang_sr&prmdo=1&tbs=lr:lang_1sr&tbm=dsc&source=hp&q=%C4%91u%C4%91i&aq=f&aqi=&aql=&oq=&pbx=1&fp=1&cad=b (http://www.google.rs/#sclient=psy&hl=sr&lr=lang_sr&prmdo=1&tbs=lr:lang_1sr&tbm=dsc&source=hp&q=%C4%91u%C4%91i&aq=f&aqi=&aql=&oq=&pbx=1&fp=1&cad=b) Gadno je kad ode uzemljenje, indeed! Veseli Srbin Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Sunny day 24. 05. 2011. 12:38 Familija Paranoja (http://www.youtube.com/watch?v=zzivEifPVO8#)
za one koji ce se prepoznati u pjesmi j^j; Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: lolipop 24. 05. 2011. 12:45 Ovako...Posto sam na neki nacin " prozvana" moram da razjasnim neke stvari sto se tice mene, pa eto i odnosa Djudji i lolipop.
Ja sam zbilja zalutala na ovaj forum citajuci novine. Navratila sam sasvim slucajno na diskusije i tu sam prepoznala jednog od mojih ranijih online drugara sa jednog sasvim " desetog" foruma, cije sam postove voljela da citam, zbog toga sto su otkrivali da se iza njih krije jedna produhovljena i za mene veoma poucna osoba. Moji prvi postovi su "krenuli " onda kada je Max Fly otovorila temu o ljetovanju u HR. Na neki nacin osjetila sam sponu jer ja sve sto imam moje danas zivi u HR. u Istri. Moj tata, moja sestra i njena dva sina su sve i jedino jos sto imam i velika nostalgija me povukla da pisem o ljetovanju u HR jer je za mene iodmor medju mojima najmilijima uvijek kratak iako on traje nekih gotovo mjesec dana. Drugo...Djudjija sam upoznala " ovdje" kao i neke druge forumase. Koliko ja znam Djudji nije nikakav niti Adem, niti Siptar, rodjen je u Srbiji i cak ima staro srpsko ime. Tako da sam zaista iznenadjena nekim bezveznim tumacenjima pojedinih nikova. Nikad ga u svom zivotu nisam srela " in live ", a kamoli ostvarila neki odnos s njim sem ovog forumskog. Ja zivim u SWE od 1995 godine, zaposlena sam i vec duze godina zivim sa covjekom koji je bosanski musliman, star 43 godine i ne ucestvuje nigdje na forumima. Online upoznavanja za mene mogu biti samo drugarska i svako ko bi se kojim slucajem zadesio na putu za SWE i Dansku ( posto zivim na samoj danskoj granici ) je dobrodosao da bude moj gost bar jedno poslijepodne, vrlo rado i vi Pazuzu, jer izmedju ostalih ja volim i da citam vase postove jer smatram da ste rjecit covjek i imate puno toga nedorecenog sto zelite da kazete. Pozdrav svim forumasima iz danas toplog i suncanog Malmea Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: free2020 24. 05. 2011. 01:02 Molim sve forumase da mi jave kad nadju forumasa Djudjija na beogradskim forumima da se dogovorimo oko autorskih prava, posto ja nisam uspeo da ga nadjem: Gadno je kad ode uzemljenje, indeed! Veseli Srbin j^j; j^j; j^j; Je si li Djudju Ademi ili Adem Djudjuji? :D :D :D Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: zelengradjanin 24. 05. 2011. 01:03 Ja sam u dilemi da li je veća glupost ovo ako je pazuzu napisao ili što je ovo đuđi objavio. a^a Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Obi-Wan Kenobi 24. 05. 2011. 01:04 j^j; j^j; j^j; Je si li Djudju Ademi ili Adem Djudjuji? :D :D :D Ovako kao sad na niku, Adem Djudji, bar mislim, videcu sa ovim mojim biografom kako tacno treba. j^j; j^j; j^j; Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Sunny day 24. 05. 2011. 01:05 j^j; j^j; j^j; Je si li Djudju Ademi ili Adem Djudjuji? :D :D :D da samo znas kakve bureke pravi nebi se smejao...mjaucu dok ih jedes... ::) Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Obi-Wan Kenobi 24. 05. 2011. 01:05 Ja sam u dilemi da li je veća glupost ovo ako je pazuzu napisao ili što je ovo đuđi objavio. a^a Znaci u svakom slucaju nije off-topic. ;D Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Obi-Wan Kenobi 24. 05. 2011. 01:06 da samo znas kakve bureke pravi nebi se smejao...mjaucu dok ih jedes... ::) .Burek samo za drugare, od pogaca se zivi. ;D Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: free2020 24. 05. 2011. 01:09 j^j; Glupost je ovaj post forumaša @Sarajlija86 postaviti u ovu temu. Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Sunny day 24. 05. 2011. 01:23 Ja sam u dilemi da li je veća glupost ovo ako je pazuzu napisao ili što je ovo đuđi objavio. a^a da autor ovoga pisma vjeruje u njega dovoljno govori i sledeca pitanja na ovoj temi; http://www.nezavisne.com/forum/index.php/topic,6925.msg103760.html#msg103760 (http://www.nezavisne.com/forum/index.php/topic,6925.msg103760.html#msg103760) Off-Topic: Lično pitanje, čisto me zanima: Da li ti misliš da Srbija treba da dopusti šiptarima da uživaju u nezavisnosti? Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: vanzemaljac 24. 05. 2011. 01:48 Dobro je, samo su dva moja citata prisutna. A ja se prep'o bez razloga.
Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: vuvuzela 24. 05. 2011. 02:20 na ovom forumu nikad nije dosadno j^j;
Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Obi-Wan Kenobi 24. 05. 2011. 02:37 da autor ovoga pisma vjeruje u njega dovoljno govori i sledeca pitanja na ovoj temi; [url]http://www.nezavisne.com/forum/index.php/topic,6925.msg103760.html#msg103760[/url] ([url]http://www.nezavisne.com/forum/index.php/topic,6925.msg103760.html#msg103760[/url]) Evo i ovako: (http://a.yfrog.com/img683/5713/pazuzuuakciji.png) Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Sunny day 24. 05. 2011. 02:43 Evo i ovako: ([url]http://a.yfrog.com/img683/5713/pazuzuuakciji.png[/url]) ja jesam super nebeski srbin ali ipak toliko sitno ne mogu citati.....to mozete samo vi siptari... ::) Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: BANIJA 79 24. 05. 2011. 02:54 Adem mora da je oženjen sa Srpkinjom ko i tazabosna,dok tako tečno srpski govori j^j;
Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Obi-Wan Kenobi 24. 05. 2011. 02:55 ja jesam super nebeski srbin ali ipak toliko sitno ne mogu citati.....to mozete samo vi siptari... ::) Desni klik, open image in new tab, ili: http://a.yfrog.com/img683/5713/pazuzuuakciji.png (http://a.yfrog.com/img683/5713/pazuzuuakciji.png) i dobices printscreen u rezoluciji 1920x1080... d^m Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Zeljo_furesta 24. 05. 2011. 03:01 ee......pisi kuci propalo sada :-[ :-[ A taman sam se zalubio do kosti u onu Lolipop :D :D Banija brate, sto imas nos ;) sto mi nisi pre rekao r^e r^e :'( Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Sunny day 24. 05. 2011. 03:02 Desni klik, open image in new tab, ili: [url]http://a.yfrog.com/img683/5713/pazuzuuakciji.png[/url] ([url]http://a.yfrog.com/img683/5713/pazuzuuakciji.png[/url]) i dobices printscreen u rezoluciji 1920x1080... d^m Ju faleminderit, zoti Ademi për shpjegime të hollësishme z^v Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Obi-Wan Kenobi 24. 05. 2011. 03:06 Ju faleminderit, zoti Ademi për shpjegime të hollësishme z^v Tuaj të mirëpritur! z^v Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Zeljo_furesta 24. 05. 2011. 03:14 uuuuu...lebac ti, sta ovo bi s^k s^k Jel ovo esperando ili neki novi jeziki nacija na Balkanu :D :D :D Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: BANIJA 79 24. 05. 2011. 03:19 uuuuu...lebac ti, sta ovo bi s^k s^k Jel ovo esperando ili neki novi jeziki nacija na Balkanu :D :D :D Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Obi-Wan Kenobi 24. 05. 2011. 03:35 n^1
Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: bez_respekta 24. 05. 2011. 04:09 Evo i ovako: ([url]http://a.yfrog.com/img683/5713/pazuzuuakciji.png[/url]) Факат не користи Chrome! j^j; j^j; Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Obi-Wan Kenobi 24. 05. 2011. 04:10 Факат не користи Chrome! j^j; j^j; j^j; Namerno sam slikao iz IE koji ne koristim skoro nikad. j^j; s): Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Obi-Wan Kenobi 30. 05. 2011. 03:02 This message has been deleted by Darth Vader as spam! a^pDjudji's post count has been reduced by 1. Dokaz da su sad svi poderatori reala! Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Obi-Wan Kenobi 31. 05. 2011. 10:50 Ispadose pravoslavci stariji od katolika, a zna se kako je pravoslavna vjera nastala. Odvajanjem od katolicke. Ceo post je bio prepun bisera, ali ovaj je zaista vredelo izdvojiti. d^m Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Sunny day 01. 06. 2011. 07:57 Ceo post je bio prepun bisera, ali ovaj je zaista vredelo izdvojiti. d^m jos se smijem.....odoh reci zidovima da su nastali od muslimana j^j; Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Senahid 01. 06. 2011. 08:59 jos se smijem.....odoh reci zidovima da su nastali od muslimana j^j; Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: BANIJA 79 01. 06. 2011. 09:39 jos se smijem.....odoh reci zidovima da su nastali od muslimana j^j; Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: free2020 02. 06. 2011. 09:55 Odg: Uhapšen Ratko Mladić vuvuzela « Odgovor #536 poslato: 01. 06. 2011. 11:51 » Citat: free2020 01. 06. 2011. 11:44 a da ti nije prase kao glavni urednik dao odjednom 1 200 pluseva ;D Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: vuvuzela 02. 06. 2011. 10:12 i šta je tu glupost :)
ja sam ovo napisala za tebe. možda su njegovi plusevi regularni, ali tvoji definitivno nisu a kad smo već kod top glupost da te priupitam možeš li ti ijedan post započeti a da ne napišeš "ne laži!" ili neku drugu uvredu? da vidimo... kopirat ću samo postove sa zadnje 3 stranice 1 Колики ли треба бити дефект на мозгу па да продукује овакве будалаштине? 2 Очигледни примјери нивоа дискусије сарајевске сећијашке школе неписмених и полуписмених кретена, дебила, ретарда... 3 Не лажи! 4 @БАНИЈА, тај љигавац упорно негира српске жртве 5 Лажеш @гргоња, опет лажеш... 6 Женска глупост и свемир су бесконачни... Плавуша? 7 Неписмени матриксовче, у четири реченице си направио толико правописних грешака и двије катастрофалне језичке, да могу само констатовати да је невиђена туга видјети какви су се све ликови дочепали тастатуре и простора на интернету... Твоје стадо плаче за тобом... 8 Ало, ”интелектуалац” не пласирај неистине! 9 иначе не би лупао овакве глупости у вези мојих ставова према усташама, Хрватима, Хрватима који живе у БиХ, халал-Хрватима, Хрватицама... 10 А што се мијешаш у дискусије када ни о чему немаш појма? Живим за дан када ће доћи ред на тебе. 11 Кркане, могуће је да су @грги вране попиле мозак, али немој да га вријеђаш, наљутиће се... Осјетљив је он... И немој превише да мислиш, могло би ти позлити од тога... Ниси навикао... Него, чији си ти клон? @ремакеов? 12 Šta jer bilo troleru ograničeni? Ne sviđa ti se istina? Gledaj i uči! plus 3 posta koja su ti obrisana i sad ti hoćeš mene da uvjeriš da su ti forumaši dali preko 1 200 pluseva :D Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Paša 02. 06. 2011. 10:26 Pusti free on je samo jedan obicni gubitnik- luzer ovog foruma. Nema mu haveta ZP da mu dijeli pluseve.
Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: lolipop 02. 06. 2011. 10:36 Pusti free on je samo jedan obicni gubitnik- luzer ovog foruma. Nema mu haveta ZP da mu dijeli pluseve. Free 2020 je pametna glavica sto se vidi iz njegovih postova, a vi sebi pojedite noge ispod sebe, nista promijeniti nece. Ja cu mu dati mali milion pluseva. kako je divno citati produhovljene postove, bas one koje ima free ! Free, zapamti jedno : " Ljudi ne vole...sretne, lijepe i pametne !" ;) Pozdrav i za bes respekta_ jos jedno zlatno pero ovog foruma 1 Hajd' sada vi ostali ako nemate sta radit " pucajte od muke !", al' ova dva momka su prva liga ! ;) Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Paša 02. 06. 2011. 10:40 Free 2020 je pametna glavica sto se vidi iz njegovih postova, a vi sebi pojedite noge ispod sebe, nista promijeniti nece. Ja cu mu dati mali milion pluseva. kako je divno citati produhovljene postove, bas one koje ima free ! Free, zapamti jedno : " Ljudi ne vole...sretne, lijepe i pametne !" ;) Pozdrav i za bes respekta_ jos jedno zlatno pero ovog foruma 1 Hajd' sada vi ostali ako nemate sta radit " pucajte od muke !", al' ova dva momka su prva liga ! ;) Vidim ja koliko su mu nadahnuti postovi. Gore je sve napisano. A tebi necu dalje nista reci iz postovanja Djudjiju koji je super i obrazli momak. Pozz Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: lolipop 02. 06. 2011. 10:59 Vidim ja koliko su mu nadahnuti postovi. Gore je sve napisano. A tebi necu dalje nista reci iz postovanja Djudjiju koji je super i obrazli momak. Pozz A sto mi neces reci ?! Pa ne mozes ni reci, koliko sam ja pri zdravoj pameti...mi se dragi Pasa ne poznajemo! Ti ono malo sto znas o meni preko forumskih slova je kap u moru moga savrsenstva ! ;) Prema tome, nekakav sud, sta je i kakav je ko ne mozes donositi. Jedino sto mozemo rastabiriti na ovakav nacin , tj. preko pisanja pojedinih forumasa je dobrim dijelom stanje njihove psihe i njihove intelektualne sposobnosti. Ja ponovo kazem da su free 2020 i bez resapekta mocnici ovog foruma ! A Djudija mi ne "pleti" u ove zavrzlame...On je " moj " i niciji vise! ;) Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: free2020 02. 06. 2011. 11:32 i šta je tu glupost :) ja sam ovo napisala za tebe. možda su njegovi plusevi regularni, ali tvoji definitivno nisu a kad smo već kod top glupost da te priupitam možeš li ti ijedan post započeti a da ne napišeš "ne laži!" ili neku drugu uvredu? da vidimo... kopirat ću samo postove sa zadnje 3 stranice 1 Колики ли треба бити дефект на мозгу па да продукује овакве будалаштине? 2 Очигледни примјери нивоа дискусије сарајевске сећијашке школе неписмених и полуписмених кретена, дебила, ретарда... 3 Не лажи! 4 @БАНИЈА, тај љигавац упорно негира српске жртве 5 Лажеш @гргоња, опет лажеш... 6 Женска глупост и свемир су бесконачни... Плавуша? 7 Неписмени матриксовче, у четири реченице си направио толико правописних грешака и двије катастрофалне језичке, да могу само констатовати да је невиђена туга видјети какви су се све ликови дочепали тастатуре и простора на интернету... Твоје стадо плаче за тобом... 8 Ало, ”интелектуалац” не пласирај неистине! 9 иначе не би лупао овакве глупости у вези мојих ставова према усташама, Хрватима, Хрватима који живе у БиХ, халал-Хрватима, Хрватицама... 10 А што се мијешаш у дискусије када ни о чему немаш појма? Живим за дан када ће доћи ред на тебе. 11 Кркане, могуће је да су @грги вране попиле мозак, али немој да га вријеђаш, наљутиће се... Осјетљив је он... И немој превише да мислиш, могло би ти позлити од тога... Ниси навикао... Него, чији си ти клон? @ремакеов? 12 Šta jer bilo troleru ograničeni? Ne sviđa ti se istina? Gledaj i uči! plus 3 posta koja su ti obrisana i sad ti hoćeš mene da uvjeriš da su ti forumaši dali preko 1 200 pluseva :D Сећијашки менталитет не може правилно резоновати и није способан прихватити реалне чињенице које му не иду у прилог. Као прво, немогуће је дати некоме одједном 1200 плусева, јер не постоји техничка могућност за тако нешто, а то ти могу објаснити и колеге старији уредници. Треба само да их питаш прије него што наставиш да се проваљујеш. Чак и када би постојала могућност додавања плусева то би се одмах примјетило, јер на овом форуму постоји одређен број форумаша који све прате и којима тако нешто не би могло промакети. Као друго, у моменту када сам постао уредник ја сам већ иза себе имао преко 1500 постова које сам написао као форумаш, и у том моменту ми је карма била - Karma: +1027/-14 што ти могу потврдити и форумаши који су у то вријеме учествовали у дискусијама и пратили шта се дешава на форуму. Дакле, постоје свједоци који могу потврдити ову истину коју овдје износим. Неки од тих свједока су ми и давали плусеве за квалитет мојих постова. Баш као што су давали и плусеве форумашу @мискотесу, али и осталим према квалитету њихових постова. Тролери имају велики број минуса јер и глупост и безобразлук се ”награђују”... То што си се ти са великим закашњењем појавила на овом форуму и што се уопште не трудиш да прочиташ шта се све писало на овом форуму је твој приватни проблем који те, ево, сустиже на сваком кораку... О мојим обрисаним постовима од стране @вувузеле ћу другом приликом и на за то адекватном мјесту. Мојих 12 цитираних постова требаш прије свега схватити као одговоре болесницима којих се баш много накупило у последње вријеме на овом форуму и који непримјерено вријеђају све по реду, лажу, тролују и спамују готово све теме. Поготово оне теме које се не свиђају ”господи” великомуслиманским сећијашима и њиховим сахрајевским менторима. Када нешто не знаш - питај оне који знају. Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Razdvojen 02. 06. 2011. 11:40 tisuću i dvjesto, malo li je za b^b....
Nego kad smo već na toj temi, koliko se minusa dobije ako ti je obrisan post i da li postoji ikakva mogućnost da neko od glavnih (ne oni sto imaju najvecu glavu da se razumijemo) promijeni karmu u žešči plus ili minus? Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Zmaj 02. 06. 2011. 11:54 Citat Као прво, немогуће је дати некоме одједном 1200 плусева, јер не постоји техничка могућност за тако нешто, а то ти могу објаснити и колеге j^j; j^j;...pa ti nisi više urednik....... s):...kako ti onda mogu biti kolege s): s): s):старији уредници. Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: free2020 02. 06. 2011. 01:16 j^j; j^j;...pa ti nisi više urednik....... s):...kako ti onda mogu biti kolege s): s): s): Њене колеге главни и старији уредници... Гдје си ти прочитао да их ја називам својим колегама? Овај твој пост је идеалан допринос управо овој теми... j^j; j^j; j^j; П.С. Интересантно је како ови ограничени матриксовци једни друге бране и подржавају... s^q s^q s^q ”Закон бескорисне гомиле”... Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: free2020 03. 06. 2011. 01:19 Da primjetio sam da su svi navedeni muslimani,al to nema veze šta su,to su najveći troleri tema na ovom forumu ! Briso je free2020 i postove od darth vadera,balkan boya i ostalih forumaša (Srba) kad su trolovali,nije briso samo muslimane to nije istina. Kad si ti vidio da je jedan grgo,remake,naopaki otvorili bilo koju temu recimo sa tematikom zločini što su ih počinili Srbi nad muslimanima ? Ja nikad.Al puna su im usta ljubavi prema bosni.Čim neko od Srba otvori neku temu oni se prvi javljaju da napišu kako to nije istina,ulijeću ko Indijanci na temu sa seljačkim forama i fazonima,troluju,vrijeđaju.Što kad tako vole bosnu ne otvore neku temu o njoj,nije im zabranjeno ?! Ne,njima je lakše podjebavat srpske forumaše,i sa njima se nadmudrivat i trolovat. Ja sam im više puta napiso,de otvorite temu da vidimo i gdje su Srbi počinili zločine nad muslimanima,niti jedan od njih nije otvorio takvu temu dosad.I onda im je free2020,Janko,Pero i Marko kriv kad ih se obriše,i kad troluju ! sta reci: pa glupostima koje ti pises nigdje kraja,sta smo to mi mogli prije, pisati istinu i biti banovan, znaci ostalo nam je trolovanje i satra, sto je prilicno prolazilo. licno ti si cmizdrio po ovom forumu kako su vas hrvati protjerali iz republike srpske krajine, a zaboravio si napisati da je vojska i policija rsk prije tog protjerali ili pobila sve hrvate (to prije nisam sio napisata) sad kad je ovo postao naj forum to ti smeta ,jer i ja mogu reci da su se tamo negdje srbi pobili sami,ili traziti link free-u za 3000 masakriranih srba i gdj su ukopani. mnoge stvari ce izaci na vidjelo ,vidis otkako se forum demokratizirao i mladica uhapsise,vec nesto kontam da je i sam tadic pod jednim od ovih nikova koje nabrajas,jer i on je sarajlija Да није случајно Цапајебо? s^m s^m s^m Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: free2020 03. 06. 2011. 01:21 Наш @ремаке је краљ царева... Ево још се смијем... j^j; j^j; j^j;
Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: BANIJA 79 03. 06. 2011. 01:32 Наш @ремаке је краљ царева... Ево још се смијем... j^j; j^j; j^j; Ma tadić se krije garant pod nickom "capajebo",jer je i on iz Sarajeva j^j;Takve kao što je remake majka jednom u 1000 godina rodi,mora da mu je govorila "ljubi te majka tako pametnog" j^j; Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: remake 03. 06. 2011. 01:42 Ma tadić se krije garant pod nickom "capajebo",jer je i on iz Sarajeva j^j; Takve kao što je remake majka jednom u 1000 godina rodi,mora da mu je govorila "ljubi te majka tako pametnog" j^j; pa za razliku od tebe kojeg je samo jednom poljubila i to kad si se rodio Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: remake 03. 06. 2011. 01:46 sta reci: pa glupostima koje ti pises nigdje kraja,sta smo to mi mogli prije, pisati istinu i biti banovan, znaci ostalo nam je trolovanje i satra, sto je prilicno prolazilo. licno ti si cmizdrio po ovom forumu kako su vas hrvati protjerali iz republike srpske krajine, a zaboravio si napisati da je vojska i policija rsk prije tog protjerali ili pobila sve hrvate (to prije nisam sio napisata) sad kad je ovo postao naj forum to ti smeta ,jer i ja mogu reci da su se tamo negdje srbi pobili sami,ili traziti link free-u za 3000 masakriranih srba i gdj su ukopani. mnoge stvari ce izaci na vidjelo ,vidis otkako se forum demokratizirao i mladica uhapsise,vec nesto kontam da je i sam tadic pod jednim od ovih nikova koje nabrajas,jer i on je sarajlija Да није случајно Цапајебо? s^m s^m s^m pa nije iz neke ze ze cu ka sa tvoje adrese Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: BANIJA 79 03. 06. 2011. 01:50 pa za razliku od tebe kojeg je samo jednom poljubila i to kad si se rodio d^o d^o d^oNaslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Senahid 03. 06. 2011. 02:23 tisuću i dvjesto, malo li je za b^b.... Nego kad smo već na toj temi, koliko se minusa dobije ako ti je obrisan post i da li postoji ikakva mogućnost da neko od glavnih (ne oni sto imaju najvecu glavu da se razumijemo) promijeni karmu u žešči plus ili minus? Dobijas jedan minus sa svaki obrisani post. Mnogo je zloupotrebe oko davanja minusa, jer ima osoba koje to daju i ne citajuci post. Samo vide ko je autor posta. Mogucnost da ti glavni urednik da vise pluseva i ili minusa postoji upravo zbog zloupotrebe tih "glasanja". Ako glavni urednik primijeti da je clan koji je konstruktivan i pise postove koji su u najmanju ruku neutralni, a konstantno dobija minuse, tada glavni urednik moze da to balansira, time sto moze tom clanu dati vise od jednog plusa. Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: remake 03. 06. 2011. 02:30 . mnoge stvari ce izaci na vidjelo ,vidis otkako se forum demokratizirao i mladica uhapsise,vec nesto kontam da je i sam tadic pod jednim od ovih nikova koje nabrajas,jer i on je sarajlija Да није случајно Цапајебо? s^m s^m s^m evo ti malo istine,imas i link Citat Washington Times dalje piše da Republika Srpska nikada neće dobiti međunarodni legitimitet, jer je utemeljena na ratnim zločinima i etničkom čišćenju: Izvor vijesti: http://www.24sata.info/vijesti/svijet/64929-Washington-Times-utemeljena-ratnim-zlocinima-etnickom-ciscenju.html#ixzz1OAjV5A2g (http://www.24sata.info/vijesti/svijet/64929-Washington-Times-utemeljena-ratnim-zlocinima-etnickom-ciscenju.html#ixzz1OAjV5A2g) Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: remake 03. 06. 2011. 02:32 nemoj sad da ti maca pojede jezik,pozovi i baniju da ti pomogne
Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: BANIJA 79 03. 06. 2011. 02:42 nemoj sad da ti maca pojede jezik,pozovi i baniju da ti pomogne To što piše Washington Times,a ti preneseš je toliko bitno za RS,da je tome i mjesto ovde gdje je postavljeno,u top glupostima foruma :D :D :D :DNaslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: remake 03. 06. 2011. 02:48 To što piše Washington Times,a ti preneseš je toliko bitno za RS,da je tome i mjesto ovde gdje je postavljeno,u top glupostima foruma :D :D :D :D a sta kazu u ameriku nikad drzava, a sto li Citat Citat Washington Times dalje piše da Republika Srpska nikada neće dobiti međunarodni legitimitet, jer je utemeljena na ratnim zločinima i etničkom čišćenju: Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: free2020 03. 06. 2011. 02:52 a sta kazu u ameriku nikad drzava, a sto li И колико су пара великомуслимански лобисти исплатили новинару Џефрију?:D :D :D Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: remake 03. 06. 2011. 03:24 za istinu se neplaca Citat Citat Washington Times dalje piše da Republika Srpska nikada neće dobiti međunarodni legitimitet, jer je utemeljena na ratnim zločinima i etničkom čišćenju Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: BANIJA 79 03. 06. 2011. 10:51 za istinu se neplaca Al ta je "istina" samo muslimanima poznata,i nikome više na ovom svijetu !Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Obi-Wan Kenobi 03. 06. 2011. 10:54 Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: vanzemaljac 05. 06. 2011. 11:16 Citat Ti ono malo sto znas o meni preko forumskih slova je kap u moru moga savrsenstva ! Ja mislio da se djevojcica farba, ali izgleda da je prirodna plavusa! Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: free2020 06. 06. 2011. 11:18 WalterWolf
Počasni član ******* Odg: Alija je upropastio Bošnjake! « Odgovor #230 poslato: danas u 11:37 » Citat: BANIJA 79 03. 06. 2011. 11:38 s): s): s): Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: bez_respekta 06. 06. 2011. 11:23 Ој, јеботе....па видите ли ви колико је матрикс јак у појединцима j^j; j^j;
Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: BANIJA 79 06. 06. 2011. 09:34 A šta reći za lika koji ima nick Walterwolf,po njemu je Vuk ukro jezik od bošnjaka j^j; j^j; j^j; j^j;
Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: BANIJA 79 06. 06. 2011. 09:42 Citat grgo :"Ja kad sam bio tako nešto kao ti u Njemačkoj ja sam tad baš i bio svjestan kolko neznam a kako vidim da ti misliš da znaš." s^z
Može li mi iko prevest ovu rečenicu na srpski,a pogotovo ovo crvenom bojom označeno ? j^j; j^j; j^j; j^j; j^j; j^j; j^j; j^j; Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: zelengradjanin 06. 06. 2011. 10:05 Citat grgo :"Ja kad sam bio tako nešto kao ti u Njemačkoj ja sam tad baš i bio svjestan kolko neznam a kako vidim da ti misliš da znaš." s^z Može li mi iko prevest ovu rečenicu na srpski,a pogotovo ovo crvenom bojom označeno ? j^j; j^j; j^j; j^j; j^j; j^j; j^j; j^j; ja sam tad baš i bio svjestan kolko neznam Nije bilo usklađeno stečeno znanje sa zatečenim stanjem j^j; Filozofski je to grgo rekao. Zemo ti si otišao u Dojčland iz grada i sa stručnom spremom, a grgo je svoju diplomu teškom mukom nostrificirso. j^j; Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Manitu_ 06. 06. 2011. 10:10 (http://www.blogger.ba/slike/38683.718638.jpg)
Prevod: Jelo, kako si?Kako djeca?Kako tvoja majka?Čujem švrljaš.Kad dođem kući ubit ću te. Krsto,iz Njemačke :) Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: BANIJA 79 06. 06. 2011. 10:53 ja sam tad baš i bio svjestan kolko neznam Ma grgo sve što napiše,napiše filozofski,a u većini mu postova nije usklađeno stečeno znanje sa zatečenim stanjem s): s): s): s): s): s): s):Nije bilo usklađeno stečeno znanje sa zatečenim stanjem j^j; Filozofski je to grgo rekao. j^j; Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: BANIJA 79 06. 06. 2011. 10:54 ([url]http://www.blogger.ba/slike/38683.718638.jpg[/url]) :D :D :D :D :D :DPrevod: Jelo, kako si?Kako djeca?Kako tvoja majka?Čujem švrljaš.Kad dođem kući ubit ću te. Krsto,iz Njemačke :) Ma nije Krsto,nego grgo j^j; Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Manitu_ 06. 06. 2011. 11:23 :D :D :D :D :D :D Ma nije Krsto,nego grgo j^j; Nemoj ti menii na Grgu ,to je moj prvi susjed sa foruma :) A,ovoga sam se sjetio pa sam potrazio :) Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: remake 06. 06. 2011. 11:44 ja jeste mangupi sve vam se vidi kroz usi t^p
Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: grgo 07. 06. 2011. 08:47 Citat grgo :"Ja kad sam bio tako nešto kao ti u Njemačkoj ja sam tad baš i bio svjestan kolko neznam a kako vidim da ti misliš da znaš." s^z Hajd da ti sad malo nacrtam k^mMože li mi iko prevest ovu rečenicu na srpski,a pogotovo ovo crvenom bojom označeno ? j^j; j^j; j^j; j^j; j^j; j^j; j^j; j^j; Ti kad budeš znao Njemački recimo 2031.godine koliko ja znam sad tek ćeš biti svjestan kolik nisi znao 2011 c!) Jesam li ti objasnio odnosno dovoljno jasno nacrto p^s Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Dart Vader 07. 06. 2011. 08:58 Definitivno Grgo imas status muve.(http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR4sLj8shN6QA9f1zFTpRo4vqIIytDydrjJK1tGTe4yU6TshScQ)
Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: grgo 07. 06. 2011. 09:02 Definitivno Grgo imas status muve.([url]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR4sLj8shN6QA9f1zFTpRo4vqIIytDydrjJK1tGTe4yU6TshScQ[/url]) Šta su te to muhe napale p^sNije ni čudo n^n zna se našto muhe slijeću k^m ;D Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Obi-Wan Kenobi 07. 06. 2011. 09:09 ![]() Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Dart Vader 07. 06. 2011. 09:12 Šta su te to muhe napale p^s Bas zbog toga sta muve vole sam ti dao taj nadimak. k^fNije ni čudo n^n zna se našto muhe slijeću k^m ;D Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Obi-Wan Kenobi 07. 06. 2011. 09:14 Bas zbog toga sta muve vole sam ti dao taj nadimak. k^f Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: BANIJA 79 07. 06. 2011. 09:59 Ti kad budeš znao Njemački recimo 2031.godine koliko ja znam sad tek ćeš biti svjestan kolik nisi znao 2011 c!) Problem je što ti ni do 2031.nećeš znat 10% njemačkog,ko što ga ja pišem i govorim. :D :D :D :D :D Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: BANIJA 79 07. 06. 2011. 10:01 Definitivno Grgo imas status muve.([url]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR4sLj8shN6QA9f1zFTpRo4vqIIytDydrjJK1tGTe4yU6TshScQ[/url]) c!) :D :D :D :D :D :D s): s): s): s): s): s): s): s): s):Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: grgo 07. 06. 2011. 10:03 Najnovija top provala j^j; j^j; j^j; Meni više nije ni potreban n^nProblem je što ti ni do 2031.nećeš znat 10% njemačkog,ko što ga ja pišem i govorim. :D :D :D :D :D Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: BANIJA 79 07. 06. 2011. 09:10 Meni više nije ni potreban n^n Znamo mi da je tebi mješalica potrebnija,ne moraš nam se opravdavat. :DNaslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: grgo 07. 06. 2011. 09:12 Znamo mi da je tebi mješalica potrebnija,ne moraš nam se opravdavat. :D Nego reci ti meni kako sa sad kreću satnice na Trokenbau ili ti još bereš krastavce kao i sve druge pobjeglice iz bivše Yuge p^s j^j; j^j;Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: BANIJA 79 07. 06. 2011. 09:42 Nego reci ti meni kako sa sad kreću satnice na Trokenbau ili ti još bereš krastavce kao i sve druge pobjeglice iz bivše Yuge p^s j^j; j^j; Ja sam med.tehničar po zanimanju,i ne berem paradajz po Skender Vakufu ko i ti. ;DNaslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: grgo 07. 06. 2011. 09:47 Ja sam med.tehničar po zanimanju,i ne berem paradajz po Skender Vakufu ko i ti. ;D Jel to onaj u bjelom mantilu j^j;Joj pa ti si ko jedan u HN što se hvalio isto da je med. tehničar a u stvari je radio u nekom staračkom domu i prao mrtvace j^j; j^j; Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: free2020 07. 06. 2011. 09:50 Предлажем отварање теме @грго вс @БАНИЈА, са посебним освртом на интелектуални двобој на њемачком језику...
Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Senahid 07. 06. 2011. 09:53 Предлажем отварање теме @грго вс @БАНИЈА, са посебним освртом на интелектуални двобој на њемачком језику... Ako se gornje nastavi, sve su prilike da ce i biti tako. Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: grgo 07. 06. 2011. 09:55 Naću više Allaha mi evo prepustam pobjedu Baniji j^j; j^j;
Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: BANIJA 79 07. 06. 2011. 10:00 Предлажем отварање теме @грго вс @БАНИЈА, са посебним освртом на интелектуални двобој на њемачком језику... Bogami nisi ni ti daleko od dvoboja sa grgom,on najviše voli tvoje i moje postove komentirat.Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: remake 07. 06. 2011. 10:05 ma gresis
samo tvoje posto si mu izi za oderati vec gdje zavrsi skolu za medicinske sestre j^j; Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: zelengradjanin 07. 06. 2011. 10:15 This message has been deleted by Senahid as spam!
zelengradjanin's post count has been reduced by 1. Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: BANIJA 79 07. 06. 2011. 10:23 This message has been deleted by Senahid as spam!
BANIJA 79's post count has been reduced by 1. Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: remake 07. 06. 2011. 10:26 This message has been deleted by Senahid as spam!
remake's post count has been reduced by 1. Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Senahid 07. 06. 2011. 10:28 Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: free2020 07. 06. 2011. 10:29 Ma kakvi roditelji... Njega je donijela roda... Problem je "samo" što ga je ispustila sa prevelike visine... d^m d^m d^m Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Neo 11. 06. 2011. 06:58 w:)#
Samo dokazuje koliko su Bosnjaci za komromis,dok konstanta Srpske politike uvijek gura destrukciju drugih i drugacijih. h^jNaslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: BANIJA 79 16. 06. 2011. 12:09 Citat grgo: "a ja opet tvrdim da ti pišeš na bosanskom al ćirilicom i to je to"
:D :D :D :D :D :D :D Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: free2020 16. 06. 2011. 07:07 Evo primjera kako to izgleda kada se otkači uzemljenje (a vjerovatno je stradalo i nešto što je bilo na dohvat ruke):
ako se zajedno spominju srbi i hrvati kako je jezik samo srpski???????????????????????? na bosanskom dvoru se govorilo bosancicom ,a bosna postoji najmanje od 9 vijeka , mislim da su nekako govorili , jer sigurno nisu cekali srbe pa progovorili,da ti nepricam o piramidi od prije 10.500 godina ,evo sad cuo i oni pricali srpski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! s): s): s): s^m s^m s^m Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Obi-Wan Kenobi 19. 06. 2011. 01:54 Kosovo se ubrzanim koracima razvija. Vec je sasvim premrezeno autoputevima (dok su bili u sastavu Srbije nisu imali ni metra autoputa a sada imaju vise kilometara nego cijela Srbija ukljucujici Vojvodinu. 8) Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Dr. Spock 25. 06. 2011. 07:48 Sa ovom aferom sa pederima Avaz je "dotakao dno zivota", pokazali su crno na bjelo da zaista teze da postanu rasadnik medjunacionalne mrznje Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: free2020 04. 07. 2011. 11:27 Doboj ste dobili za zelenim stolom. :D :D :DNaslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Bosanski Srbin 05. 08. 2011. 04:10 This message has been deleted by Alex as spam! Alex's post count has been reduced by 1. j^j; Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Neo 07. 08. 2011. 08:02 Armija BiH garant opstanka drzave BiH s^kNaslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Zmaj 09. 08. 2011. 08:45 Citat Citat: Jack Sparrow Sve su to trice i kucine naspram mosta od 500.000.000 Evra preko Ade. j^j; j^j; j^j; Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: free2020 11. 08. 2011. 12:05 Posto smo u 20om vijeku nadam se da ce biti kaznjen na izborima... s^k s^k s^k:D :D :D Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Tommy Gavin 11. 08. 2011. 12:11 sva je sreća da smo u 20. vijeku :D ja mislio mi već u 21. ;D
Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: ZIS 11. 08. 2011. 12:16 j^j;
To je neko hakovo moj post pa promijenio. j^j; j^j; Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: free2020 11. 08. 2011. 11:48 Nama su svjesno i planski dovedeni mudzahedini iz islamski zemalja i to po zasluzi tudjmana i suska jer se u pocetku 93 izbili sukobi arbih u hvo.A tudjmanov cilj je bio da svijetu pokaze kako je arbih islamska i da se vlada u Sarajevu i arbih bore za islamsku bih sa serijetskim zakonima nasto se svijet zgraza. s): s): s): Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: ZIS 11. 08. 2011. 11:50 s): s): s): Troleru nosati i skakavc bez noge nista ti drugo i ne ostaje nego da se samo kleberis po ovom forumu.Maskota foruma si ti. Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: free2020 11. 08. 2011. 11:53 Troleru nosati i skakavc bez noge nista ti drugo i ne ostaje nego da se samo kleberis po ovom forumu. Maskota foruma si ti. @Tito, zamijenio si me sa nekim. Ali post ti je na pravoj temi... :D :D :D Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: ZIS 11. 08. 2011. 11:59 @Tito, zamijenio si me sa nekim. Ali post ti je na pravoj temi... :D :D :D Nisam ja tebe Roki zamijenio ni sa kim.. Ko se zadnji smije najsladje se smije Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: free2020 12. 08. 2011. 12:04 Nisam ja tebe Roki zamijenio ni sa kim.. Ko se zadnji smije najsladje se smije Jesi, jesi... Zamijenio si... Zato se i smijem. Grohotom... s): s): s): Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: free2020 24. 08. 2011. 02:47 To sto se neko bavio politikom za vrijeme rata ne znaci da je zlocinac. Evo npr. Tihic je bio zarobljenik. Osim toga, srpski car Dodik I se bavio politikom za vrijeme rata. Da li i njemu treba suditi za ratne zlocine, ili samo Lagumdziji kojeg je granata srpske vojske raznijela u centru grada kilometrima daleko od prve linije. j^j; j^j; j^j; Da, baš ga je raznijela... Vrlo ga je raznijela... Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: free2020 31. 08. 2011. 11:18 A jedino Misko sto nije potrebno i sto nije trebalo je rs.Sve je prije nastanka te genocidne tvorevine bilo prorodno i postojalo je hiljadu godina.Nakon genocida i najstrasnijeg zlocina u eu poslije 2 svj rata,ta je teritorija jedino vjestacko,nedemokratsko,i zlocinacko genocidno tkivo na Balkanu koje razara sve sto je u dodiru sa demokratijom i civilizovanim eu nacelima. j^j; j^j; j^j; Teritorija je tkivo? d=) d=) d=) Interesantni zakljčci čuvenog "mislioca" i "filozofa" iz Skandinavije... s): s): s): Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: makijaveli 02. 09. 2011. 01:03 Cekaj malo, ne rece li Zambek da je predaje nesto djeci u skoli? Ne mogu da se sjetim ali kao da sam negdje procitao da je bas on tako kazao. Ako je tako isti momenat covjeku treba oduzeti dozvolu za rad i da se osudi na pet godina segrtovanja u gradjevini. Profesor pa sastavi ovako nakaradnu recenicu?! 'bem ti zivot da mi bi prevesti ovo da je sve bilo prirodno i da je postojalo hiljadu godina prije genocida pa ne bi zalio izgubiti dnevnicu. Sta li je pisac pokusao da kaze da mi bi znati ::)
Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: remake 02. 09. 2011. 03:04 prevod:
jednostavno ,da je vojska rs-a bila genocidna i gadjala civile,gdje god je stigla,toliko o hrabrosti i kvalitetu vojske rs-a. da ti nebi palo na pamet da kazes nesto drugcije evo ti primjer..... cim se malo naoruzala armija bih kao i hrvaska vojska,od knina do banjaluke stigose za dva dana ,vec da nebi amerikanaca da to zaustave gdje bi ti danas stanovao. j^j; Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: makijaveli 02. 09. 2011. 04:01 E jesi ga preveo svaka ti cast. Nista ni sa cim. Nemas talenta za prevodioca uopste, sad treba i tvoje izjave slagati u smislenu cjelinu jer se nisi potrudio da to sam uradis. Nekako logika bas nije omiljeni sport kod pojedinih mojih kolega ali ok, vjerujem da su bolji u stonom tenisu a i to je nesto. Kako ces jadan bio ovako prevesti tvrdnju da je "sve postojalo hiljadu godina prije nastanka genocidne tvorevine"? Sta je pisac ovim kazao? Sta je postojalo? Ljudsko drustvo? Laze, ljudsko drustvo postoji tri miliona godina. Bosna? Laze ona je postojala par vjekova prije Turske okupacije i nije je nigdje bilo sve do 1991. Planeta zemlja? Nije ni to jer ona je stara 4,5 milijardi godina. Zivot na zemlji? Nije ni to, on postoji 3,7 milijardi na zemlji. Svemir? Opet jok, on je star 15 milijardi godina. Nista ne mogu da uklopim u tu famoznu 991. godinu koja se pominje kao pocetak necega sto je trajalo do danas i bilo normalno dok se ne pojavise nenormalni Srbi koji su pali sa Marsa i zayebali Bosnjake za pola drzave koje im ne daju a ovima nesporno pripada. Na sve to ti meni napises jos jednu bajku o nadiranju 5. Korpusa brzinom svjetlosti prema Beogradu a cije je nadiranje zaustavio zlocinacki NATO pakt. Jesu bezobrazni ovi iz NATO-a, mislim da trebas porazgovarati sa Vojvodom Seseljom o mogucnosti koalicionog udruzivanja. I on mrzi NATO pakt. Ili ce biti da ga ti volis sto te zaustavio u pokusaju da ostvaris prvu pobjedu za svoj narod od postanka pa do danas?
Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: makijaveli 02. 09. 2011. 04:03 Ups.... uduplah post... sorry... ???
Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: remake 02. 09. 2011. 05:25 bog me ubio ako si ti normalan,trazis prevod pa kad ga dobijes ne valja ti , pa napadas mene....
a to za b.luku: banjalukain.com/.../dejtonski-ustav-je-grozan-za-izgradnju-drzave-c... - CachedYou +1'd this publicly. Undo 27 мар 2011 – Prvi američki ambasador u Hrvatskoj Piter Galbrajt izjavio je u intervjuu za. ... Cilj je bio zaustaviti rat! ... što je Vašington izvršio pritisak i spriječio da snage Hrvatske vojske i Armije BiH uđu u Banju Luku? .... vidis nisam ja to pisao zali se washingtonu........ o kakvim ti milionima godina govoris,ma neka losa brlja te spotakla......... tvoja duga pisanja i pametovanja (ispiranje mozga, moze upaliti kod banije ,b.srbina,zelenog) presiroko objasnjavanje agresije na bih(1992-1995) od kulina bana do danas, i da li je papa u rimu srbin ili srbin iz bosne, a mozda je i poturica jer kod takvih je sve moguce samo ne odgovoriti na pitanje........ zivota ti ne supljiraj,ako imas sta napisati napisi,u drugom slucaju ozeni se pa istresaj gace na zeni ne na ovom forumu,jer i onako je previse papaka i levata ovdje da nam ne treba jos jedan.... selam Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Tommy Gavin 02. 09. 2011. 07:16 bog me ubio ako si ti normalan,trazis prevod pa kad ga dobijes ne valja ti , pa napadas mene.... a to za b.luku: banjalukain.com/.../dejtonski-ustav-je-grozan-za-izgradnju-drzave-c... - CachedYou +1'd this publicly. Undo 27 мар 2011 – Prvi američki ambasador u Hrvatskoj Piter Galbrajt izjavio je u intervjuu za. ... Cilj je bio zaustaviti rat! ... što je Vašington izvršio pritisak i spriječio da snage Hrvatske vojske i Armije BiH uđu u Banju Luku? .... vidis nisam ja to pisao zali se washingtonu........ o kakvim ti milionima godina govoris,ma neka losa brlja te spotakla......... tvoja duga pisanja i pametovanja (ispiranje mozga, moze upaliti kod banije ,b.srbina,zelenog) presiroko objasnjavanje agresije na bih(1992-1995) od kulina bana do danas, i da li je papa u rimu srbin ili srbin iz bosne, a mozda je i poturica jer kod takvih je sve moguce samo ne odgovoriti na pitanje........ zivota ti ne supljiraj,ako imas sta napisati napisi,u drugom slucaju ozeni se pa istresaj gace na zeni ne na ovom forumu,jer i onako je previse papaka i levata ovdje da nam ne treba jos jedan.... selam kako se samo ne prepoznaš među njima! Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Šefket Ramadani 02. 09. 2011. 08:23 kako se samo ne prepoznaš među njima! Važno je da si se ti prepoznao. s^qNaslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Tommy Gavin 02. 09. 2011. 10:34 Važno je da si se ti prepoznao. s^q prije bih rekao da si se ti prepoznao p^l Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: free2020 10. 09. 2011. 10:01 Free i Sunny-Ako sam napisao poklali ili zaklali,nisam bukvalno mislio da su im nozem odsjecali glave.Ta rijec je sinonim za masovno smaknuce i strijeljanje pa sam je tako napisao.Masakr ili klanje se cesto upotrijebi kad je nako masovno streljanje. Nako ili njako? Znam da magarci njaču, ali zar baš moraju i po net-u... Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: free2020 10. 09. 2011. 10:55 Istorija srpskog naroda je ionako duga tek nekih osamdesetak godina, dok su Bošnjaci u Bosni već zagazili u drugi milenij. Ovaj taliban konzumira neku mnogo jaku drogu... j^j; j^j; j^j; Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Tommy Gavin 11. 09. 2011. 12:20 Ovaj taliban konzumira neku mnogo jaku drogu... j^j; j^j; j^j; vaistinu konzumira :D Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: free2020 11. 09. 2011. 01:24 Ma dajte, ta handzar divizija, jedna divizija, je brojala oko 20 000 vojnika - pickin dim, jos osnovana krajem 43. godine, pred sam kraj rata, a koliko se cetnika borilo s^m s^m s^m Opasno udara ova vutra matriksuša... ::) ::) ::) Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: free2020 11. 09. 2011. 01:55 Kraj 43. godine se moze itekako nazvati "pred sam kraj Drugog Svjetskog Rata" jer taj rat pocinje u avgustu 39. godine a zavrsava se tamo negdje u aprilu 45. godine. s): s): s): Ovaj je nas ubjeđivao da ima diplomu istoričara... ::) ::) ::) Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Prigorac 12. 09. 2011. 08:51 E ova zadnja dva me baš nasmijali :D :D :D :D
Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: zelengradjanin 12. 09. 2011. 09:23 E ova zadnja dva me baš nasmijali :D :D :D :D Prigorac, Da nije to onaj tvoj učenik kad si ga pitao kako si ??? A on tebi veli pivo i to veliko :D Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Dr. Spock 15. 09. 2011. 09:27 Da te podsjetim BiH je priznata kao cjelovita i nezavisna drzava prije Kutiljerovog plana d=) Оријентације ради:
Питање: како је могуће да БиХ буде међународно призната и незавна држава ако је нико независном прогласио није? Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: free2020 20. 09. 2011. 04:59 kralo se sijeno , iscjepana drva , truhli oluci , ograda, čak su krali bojlere a da pri tome nisu praznili vodu iz njih ! s^m s^m s^m Matrix je moćan! Čak i kada je u sukobu sa logikom... Volio bih da mi ovaj "genijalac" objasni kako je moguće skinuti bojler a da voda ne izađe iz njega? Da nisu ti bojleri možda skidani i odvoženi sa kompletnim zidovima i seoskim vodovodom? j^j; j^j; j^j; Kod džamahirijskih matriksovaca je sve moguće, pa i bunar na tavanu... ::) ::) ::) kradje i otimanje se nije desavalo na slobodnoj teritoriji bosne i hercegovine a roba koja je djeljena protjeranim iz srbske te uredno evidentirana na ćage! sda je organizovao raspodjelu sredstava koje su srbi dobrovoljno ostavili tako da ugrozeno bosnjacko stanovnistvo sto manje oskudjeva u opremi! s): s): s): Jeste, jeste a svizac je uredno zamotavao čokoladu u celofan i uvijek je vraćao na policu... :D :D :D Tako mi SDA-ovog "ćageta"! s): s): s): Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Šefket Ramadani 20. 09. 2011. 08:39 Free, provaljuješ se opasno. Naime na svakom bojleru (u Bih bar...) postoji jedna mala stvar koja se zove "nepovratni ventil" i to na cijevi za dovod hladne vode. Ona služi da spriječi odlazak zagrijane vode koja se već nalazi u bojleru, nazad u cijevni sistem. Kontaš. Znači na jednoj strani ulazi hladna voda i to kroz cijev koja odlazi na dno bojlera, dok topla izlazi na drugoj cijevi, na vrhu.
Da ne duljim, bojler je moguće skinuti sa vodom, ako se ne otkloni nepovratni ventil. Eh, sad, čovjek mora biti žestoko neupućen (kao naprimjer ti) u takve stvari pa da uradi ovakvu glupost. Sve u svemu, sam si se javio na ovu temu i tako nam uštedio trud da te citiramo. Misliš da si najpametniji a u stvari nisi svjestan svoje neupućenosti. (http://www.mojaradionica.com/Slike/zasto_eksplodira_bojler/11-zasto_eksplodira_bojler.jpg) Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: grgo 20. 09. 2011. 08:45 Free, provaljuješ se opasno. Naime na svakom bojleru (u Bih bar...) postoji jedna mala stvar koja se zove "nepovratni ventil" i to na cijevi za dovod hladne vode. Ona služi da spriječi odlazak zagrijane vode koja se već nalazi u bojleru, nazad u cijevni sistem. Kontaš. Znači na jednoj strani ulazi hladna voda i to kroz cijev koja odlazi na dno bojlera, dok topla izlazi na drugoj cijevi, na vrhu. Nemoraš ti to feeu objašnjavati n^n Da ne duljim, bojler je moguće skinuti sa vodom, ako se ne otkloni nepovratni ventil. Eh, sad, čovjek mora biti žestoko neupućen (kao naprimjer ti) u takve stvari pa da uradi ovakvu glupost. Sve u svemu, sam si se javio na ovu temu i tako nam uštedio trud da te citiramo. Misliš da si najpametniji a u stvari nisi svjestan svoje neupućenosti. ([url]http://www.mojaradionica.com/Slike/zasto_eksplodira_bojler/11-zasto_eksplodira_bojler.jpg[/url]) Zna on vrlo dobro kako to ide skinuo je on njih na stotine k^m To mu je bio glavni poso za vrijeme rata j^j; j^j; Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Šefket Ramadani 20. 09. 2011. 08:49 Nemoraš ti to feeu objašnjavati n^n Ma ne, on je skidao električne instalacije... Mislim "jbg ne isplati se preprodavati polovan crijep... Bolja je lova na drugom mjestu..."Zna on vrlo dobro kako to ide skinuo je on njih na stotine k^m To mu je bio glavni poso za vrijeme rata j^j; j^j; Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: free2020 20. 09. 2011. 09:51 Free, provaljuješ se opasno. Naime na svakom bojleru (u Bih bar...) postoji jedna mala stvar koja se zove "nepovratni ventil" i to na cijevi za dovod hladne vode. Ona služi da spriječi odlazak zagrijane vode koja se već nalazi u bojleru, nazad u cijevni sistem. Kontaš. Znači na jednoj strani ulazi hladna voda i to kroz cijev koja odlazi na dno bojlera, dok topla izlazi na drugoj cijevi, na vrhu. Da ne duljim, Eh, sad, čovjek mora biti žestoko neupućen (kao naprimjer ti) u takve stvari pa da uradi ovakvu glupost. Sve u svemu, sam si se javio na ovu temu i tako nam uštedio trud da te citiramo. Misliš da si najpametniji a u stvari nisi svjestan svoje neupućenosti. ([url]http://www.mojaradionica.com/Slike/zasto_eksplodira_bojler/11-zasto_eksplodira_bojler.jpg[/url]) s^m s^m s^m Divim se bošnjačkoj solidarnosti i @egijevoj "inteligenciji" i "upućenosti" koje su zaista "zastrašujuće". :D :D :D Pa nisam ja Abordžin tek pristigao u civilizaciju pa da mi ti objašnjavaš kako funkcionišu kućanski aparati i bijela tehnika! Koji mentalni sklop mora imati neko da na ovako smiješan način podržava glupana koji se prosuo kao riža? ::) ::) ::) Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Šefket Ramadani 21. 09. 2011. 01:16 s^m s^m s^m Moj mentalni sklop nema veze sa "podržavanjem" il ne podržavanjem bilo koga. Onaj koji se ovdje prosuo si TI, jer je ipak moguće skinuti bojler sve sa vodom. To očito nisi znao dok si se onako slatko nasmejao. Divim se bošnjačkoj solidarnosti i @egijevoj "inteligenciji" i "upućenosti" koje su zaista "zastrašujuće". :D :D :D Pa nisam ja Abordžin tek pristigao u civilizaciju pa da mi ti objašnjavaš kako funkcionišu kućanski aparati i bijela tehnika! Koji mentalni sklop mora imati neko da na ovako smiješan način podržava glupana koji se prosuo kao riža? ::) ::) ::) Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: BANIJA 79 21. 09. 2011. 02:06 jer je ipak moguće skinuti bojler sve sa vodom. To očito nisi znao dok si se onako slatko nasmejao. Znači skido si bojlere po srpskim kućama,i to sa vodom ? ;D Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: free2020 21. 09. 2011. 08:31 Šta je smešno sunny? Gdje su odvozili pokradenu robu? Da nisu u Saudijsku Arabiju možda? Koliko se kuća u Zemunu pokrilo crijepom iz Bosne? :D :D :DVoziti polovan crijep iz BiH u Srbiju gdje je nabavna cijena novog u ratu bila izuzetno niska, za naše uslove smiješna? s): s): s): Kakve sve budalaštine neću pročitati na ovom forumu... ::) ::) ::) Al' neka je on iskoristio priliku da pomene mrski mu Zemun... :D :D :D Matrix je moćan. Ne mora značiti da se radilo o novim kućama... :D :D :D Obožavam ovo matriksovsko koprcanje u mreži sopstvenih laži...Da li ti zastupaš teoriju da su u Zemunu godinama bile nepokrivene kuće jer su čekali da se doveze crijep sa muslimanskih kuća, ili zastupaš teoriju da su sa tih starih kuća skidali stari crijep koji je već bio na tim kućama da bi na njih stavili još stariji crijep samo da bi napakostili Muslimanima? j^j; j^j; j^j; Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: free2020 21. 09. 2011. 01:07 Nazalost-rs je nastala na genocidu.A svoju porusenu kucu koju su tvoja braca prvo opljackali pa onda povadili sve iz nje a zatim je srusli sam napravio svojim zaradjenim parama.Sad je kuca i veca i bolja nego prije.A uspio sam i traktor da vratim na kojem je moj otac radio,a auto golf 4 nisam nikad nasao.Jer kako mi je rekao jedan Srbin da su ga odvezli neki dobrovoljci iz srbijeI mi ne krademo doktore spock,nije to u nasim genima.Za to su srbi predodredjeni. s^m s^m s^m s^m s^m s^mNisi ga ni mogao naći, jer tad nije ni postojao. GOLF IV se počeo proizvoditi 1997. I šta veliš, golfa četvorku ti odvezli neki dobrovoljci iz Srbije? :D :D :D Po ko zna koji put je dokazano da naš @zambačić bezočno laže, kao uostalom i većina njegovih sunarodnjaka na ovom forumu. "U laži su kratke noge..." Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: bez_respekta 21. 09. 2011. 01:16 j^j; j^j; Oј, животе j^j; j^j;....додуше, ко ће знати, можда је Замбак послије пораза 1995. побјегао у шуму , к'о Јапанци ономад, па му тек јавили 2005. године да је рат завршен...а јадан, из пећине, морао гледати 98-99 како му одвозе Голфа 4 j^j; ....
Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Sunny day 21. 09. 2011. 01:20 bio je to prototip golfa 4,svabe ga isprobavale u bosni da vide koliko je otporan na srbocetnike a zambak je bio probni vozac
Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: bez_respekta 21. 09. 2011. 01:21 па, да...главни дизајнер, Грган, га послао као помоћ Џихаду над Србоћетницима d^m
Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Dr. Spock 21. 09. 2011. 01:34 s^m s^m s^m s^m s^m s^m Nisi ga ni mogao naći, jer tad nije ni postojao. GOLF IV se počeo proizvoditi 1997. I šta veliš, golfa četvorku ti odvezli neki dobrovoljci iz Srbije? :D :D :D Смијте се ви колико хоћете ал' зато Замбак данас вози Голф шестицу! Годиште 2004 s): s): s): s): s): Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Pazuzu 21. 09. 2011. 01:41 Šta se kliberite, mangupi?
Kolega Zambak je hteo da napiše Golf 1, ali nije znao da li se "2" piše sa 3 ili 4, pa je slučajno pritisnuo pogrešnu tipku. I sad ste vi našli da ga zezate... Ih. Mislim, nije fer. Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Dr. Spock 21. 09. 2011. 09:10 Nisam nikakav vjernik nego samo branim svoju religiju. d=)Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Senahid 21. 09. 2011. 09:16 d=) "Nisam nikakav vjernik nego samo branim svoju religiju." s^m Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: bubamara 21. 09. 2011. 09:17 "Nisam nikakav vjernik nego samo branim svoju religiju." s^m Ovo je u ravni onoga sto je rekao Robert Micam: "40 godina pusim travu i nisam se navukao." j^j; j^j; j^j; Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: BANIJA 79 21. 09. 2011. 10:55 bio je to prototip golfa 4,svabe ga isprobavale u bosni da vide koliko je otporan na srbocetnike a zambak je bio probni vozac To je vijerovatno bio TAS-ov golf. :D Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Jack Sparrow 22. 09. 2011. 08:08 Svjedok: Srpski vojnici silovali su mene, moju kćerku i sina
Agencije - 22.09.2011 17:07 HAG - Zaštićeni svjedok KDŽ-051 izjavio je danas, na suđenju Radovanu Karadžiću pred Tribunalom u Hagu, da su u ljeto 1992. srpski vojnici u Rogatici silovali njega i njegovu kćerku i sina, koji su bili maljoletni. "Moja kćerka, koja je imala 7,5 godina, silovana je nekoliko puta. Moj sin od 13,5 godina silovan je mjesecima... Silovan sam i ja, ali me za djecu najviše boli... Još nisam pitao suprugu da li je i ona bila silovana, zato što nemam snage... I nju su odvodili, ali nikada nismo pričali o tome", rekao je KDŽ-051, briznuvši zatim u plač zbog čega je zasjedanje suda prekinuto. Svjedok je naglasio da ga "najviše boli" što su to radile "njegove komšije" i "ljudi koje je znao" u logoru u srednjoj školi u Rogatici, u koji je njegova porodica, zajedno sa stotinama Bošnjaka, bila zatvorena krajem maja 1992 i držana tri i po meseca. "Za to je znala kompletna srpska policijska i vojna i četnička komanda, zato što su to činili maltene svi... Mnogi su bili umiješani", kazao je KDŽ-051. U zlostavljanju su, po njegovim riječima, učestvovali i pripadnici "četničke jedinice iz Srbije", od kojih je dvojicu iz Pančeva identifikovao nadimcima Noka i Kosar. Kao zapovjednika srpskih snaga u Rogatici, on je označio Rajka Kušića, za koga je rekao da mu je bio "veliki prijatelj" prije rata. "Kušić mi je nekoliko puta rekao da mora podnijeti izvještaj Palama, odnosno vama i vojsci", kazao je svjedok optuženom. Zatočenim sugrađanima, Kušić je rekao da "kasni sa čišćenjem Rogatice" i prijetio im je "Arkanovcima" i "Belim orlovima" koji su bili u blizini, rekao je KDŽ-051. Na pitanje Karadžića zašto Kušiću, komandantu Rogatičke brigade Vojske Republike Srpske, nije prijavio šta mu se desilo, svjedok je uzvratio: "Nisam imao prilike, izbjegavao me je". Pored silovanja i seksualnog zlostavljanja, Bošnjaci su u školi prebijani, a mnogi odvedeni i nisu se vratili, rekao je svjedok. Prije nego što su zauzele Rogaticu, po iskazu KDŽ-051, Kusićeve snage su "tri i po mjeseca bjesomučno granatirale" grad iz kojeg nije pucano, niti je u njemu bilo naoružanih Bošnjaka. Na Karadžićevu sugestiju da je on ima privilegovan položaj među zarobljenicima, svjedok je odgovorio: "Kad je kompletna porodica silovana tri i po mjeseca, maltretirana i tučena, ako vam je to privilegija, morate pitati onoga ko vam je to rekao... Nisam imao privilegije, nego su me tako premlaćivali da nisam mogao ići na prinudni rad... Umjesto mene, morao je da ide moj sin od 13,5 godina, pa je kopao snajperska gnezda i ukopavao leševe oko Rogatice. Tog dana je na kraju, seksualno zlostavljan". U nastavku suđenja, tužioci će izvesti sljedećeg sjvedoka progona Bošnjaka i Hrvata iz jedne od 20 opština u BiH, za šta je optužen Karadžić. Bivšem predsjedniku RS na teret se stavlja i genocid u Srebrenici i još osam bh. opština; terorisanje stanovništva Sarajeva kampanjom artiljerijskih i snajperskih napada i uzimanje osoblja UN za taoce. http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Svjedok-Srpski-vojnici-silovali-su-mene-moju-kcerku-i-sina-107277.html (http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Svjedok-Srpski-vojnici-silovali-su-mene-moju-kcerku-i-sina-107277.html) Bizarna bezprizorna ljudozderska LAZ !! Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: grgo 22. 09. 2011. 08:15 Svjedok: Srpski vojnici silovali su mene, moju kćerku i sina Iskreno bi ti poželio da doživiš nešto tako ili slično što je doživio ovaj svjedok k^mAgencije - 22.09.2011 17:07 HAG - Zaštićeni svjedok KDŽ-051 izjavio je danas, na suđenju Radovanu Karadžiću pred Tribunalom u Hagu, da su u ljeto 1992. srpski vojnici u Rogatici silovali njega i njegovu kćerku i sina, koji su bili maljoletni. "Moja kćerka, koja je imala 7,5 godina, silovana je nekoliko puta. Moj sin od 13,5 godina silovan je mjesecima... Silovan sam i ja, ali me za djecu najviše boli... Još nisam pitao suprugu da li je i ona bila silovana, zato što nemam snage... I nju su odvodili, ali nikada nismo pričali o tome", rekao je KDŽ-051, briznuvši zatim u plač zbog čega je zasjedanje suda prekinuto. Svjedok je naglasio da ga "najviše boli" što su to radile "njegove komšije" i "ljudi koje je znao" u logoru u srednjoj školi u Rogatici, u koji je njegova porodica, zajedno sa stotinama Bošnjaka, bila zatvorena krajem maja 1992 i držana tri i po meseca. "Za to je znala kompletna srpska policijska i vojna i četnička komanda, zato što su to činili maltene svi... Mnogi su bili umiješani", kazao je KDŽ-051. U zlostavljanju su, po njegovim riječima, učestvovali i pripadnici "četničke jedinice iz Srbije", od kojih je dvojicu iz Pančeva identifikovao nadimcima Noka i Kosar. Kao zapovjednika srpskih snaga u Rogatici, on je označio Rajka Kušića, za koga je rekao da mu je bio "veliki prijatelj" prije rata. "Kušić mi je nekoliko puta rekao da mora podnijeti izvještaj Palama, odnosno vama i vojsci", kazao je svjedok optuženom. Zatočenim sugrađanima, Kušić je rekao da "kasni sa čišćenjem Rogatice" i prijetio im je "Arkanovcima" i "Belim orlovima" koji su bili u blizini, rekao je KDŽ-051. Na pitanje Karadžića zašto Kušiću, komandantu Rogatičke brigade Vojske Republike Srpske, nije prijavio šta mu se desilo, svjedok je uzvratio: "Nisam imao prilike, izbjegavao me je". Pored silovanja i seksualnog zlostavljanja, Bošnjaci su u školi prebijani, a mnogi odvedeni i nisu se vratili, rekao je svjedok. Prije nego što su zauzele Rogaticu, po iskazu KDŽ-051, Kusićeve snage su "tri i po mjeseca bjesomučno granatirale" grad iz kojeg nije pucano, niti je u njemu bilo naoružanih Bošnjaka. Na Karadžićevu sugestiju da je on ima privilegovan položaj među zarobljenicima, svjedok je odgovorio: "Kad je kompletna porodica silovana tri i po mjeseca, maltretirana i tučena, ako vam je to privilegija, morate pitati onoga ko vam je to rekao... Nisam imao privilegije, nego su me tako premlaćivali da nisam mogao ići na prinudni rad... Umjesto mene, morao je da ide moj sin od 13,5 godina, pa je kopao snajperska gnezda i ukopavao leševe oko Rogatice. Tog dana je na kraju, seksualno zlostavljan". U nastavku suđenja, tužioci će izvesti sljedećeg sjvedoka progona Bošnjaka i Hrvata iz jedne od 20 opština u BiH, za šta je optužen Karadžić. Bivšem predsjedniku RS na teret se stavlja i genocid u Srebrenici i još osam bh. opština; terorisanje stanovništva Sarajeva kampanjom artiljerijskih i snajperskih napada i uzimanje osoblja UN za taoce. [url]http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Svjedok-Srpski-vojnici-silovali-su-mene-moju-kcerku-i-sina-107277.html[/url] ([url]http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Svjedok-Srpski-vojnici-silovali-su-mene-moju-kcerku-i-sina-107277.html[/url]) Bizarna bezprizorna ljudozderska LAZ !! Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Jack Sparrow 22. 09. 2011. 11:59 This message has been deleted by Sunny day as spam!
Jack Sparrow's post count has been reduced by 1. Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: remake 23. 09. 2011. 12:34 Off-Topic: pa ako ovo nije za dozivotni ban,yebiga Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: miskotes 23. 09. 2011. 10:43 To nindža :
j^j; j^j; Oј, животе j^j; j^j;....додуше, ко ће знати, можда је Замбак послије пораза 1995. побјегао у шуму , к'о Јапанци ономад, па му тек јавили 2005. године да је рат завршен...а јадан, из пећине, морао гледати 98-99 како му одвозе Голфа 4 j^j; .... Meni je bliže to onom filmu Velikog srbina Nemanje " Podzemlje " zabakčić je bio u pećini komšo mu donosio hranu i malo štelovo dragu.U izolaciji se čoveku svašta priviđa tako da je moguće i za tog golfa 4 . Il si, znaš već šta ;) ! Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Dr. Spock 27. 09. 2011. 08:56 A тек колико ће славље да буде када муслимани који говоре српски буду проширили власт са 22% Босне на 25% j^j;. znas ta 22%teritorije je urbana sredina Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Dr. Spock 27. 09. 2011. 03:34 Da nema tvoje patoloske potrebe da spominjes Allaha i da pocnes koristiti svoj mozak (tesko je ali probaj makar ponekad), vidio bi da ja Lagumdziji niti vjerujem niti ne vjerujem. Тешке, дакле,ријечи од некога ко тврди да користи мозак... Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: WalterWolf 27. 09. 2011. 03:49 ovo je spockic zamisljeno da se stavljaju tudje gluposti a ne svoje. Ali, cestitke na iskrenosti i samokriticnosti
Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Tommy Gavin 27. 09. 2011. 05:22 Тешке, дакле,ријечи од некога ко тврди да користи мозак... tv je rekla huligani! dakle, huligani! to je ww-u vrh razmišljanja! Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Dr. Spock 27. 09. 2011. 07:34 ovo je spockic zamisljeno da se stavljaju tudje gluposti a ne svoje. Ali, cestitke na iskrenosti i samokriticnosti Па пробај нам објаснити онда: како је то могуће истовремено и вјеровати и не вјеровати? Не мора то наиме значити да си ти глуп ако извалиш глупост: може једноставно бити и да ниси паметан. Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: WalterWolf 28. 09. 2011. 10:44 Па пробај нам објаснити онда: како је то могуће истовремено и вјеровати и не вјеровати? Не мора то наиме значити да си ти глуп ако извалиш глупост: може једноставно бити и да ниси паметан. Ne kazem da si glup, ali da ili sporo kontas ili slabo citas i razumijes moj bosanski jezik to je evidentno. Dakle napisao sam da niti vjerujem niti ne vjerujem (sto je za razumno bice ogromna razlika od onoga sto si ti napisao- da mu i vjerujem i da mu ne vjerujem). Jednostavno je da ne moze biti jednostavnije, za sve osim za one koji ne razmisljaju. Nemam pouzdanih informacija pa jednostavno ostavljam to kao otvoreno. Ne kazem da iz svega ovoga Lagumdzija nece izaci kao "pobjednik" a ne kazem ni da nece izaci kao "gubitnik". Znam ko su definitivni gubitnici, ali to nije tema. Zato jos jednom- ovo je spockic zamisljeno da se stavljaju tudje gluposti a ne svoje.Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: WalterWolf 28. 09. 2011. 10:51 tv je rekla huligani! dakle, huligani! to je ww-u vrh razmišljanja! E ovdje si me nasao. Svaka cast. Osjecam se posramljenim. Zamisli, usli na teren, gadjali protivnicke navijace kamenjem a ja bedak ih nazvao huliganima umjesto urbanom rajom kao i ti. I sve zato sto gledam ftv. A priznajem, sinoc sam gledao utakmicu Bayern- M. City. Valjda je to ostavilo takve posljedice na mene pa sada i ljude koji gadjaju druge ljude kamenjem zovem huliganima. Da sam kojim slucajem gledao i dnevnik ftv-a mozda bih gluho bilo tako nazvao i one sto gadjaju ljude kamenjem kada idu u dzamiju u Banja Luci. A sto posto, ti isti k'o fol vjernici, nakon namaza se sekriju u mrak i gadjaju autobuse sa Borcevim navijacima, popularne lesinare. Ali eto, sreca pa ne gledam taj dnevnik pa je ta indoktrinacija ogranicenog dejstva. Jos jednom, svaka cast. raskrinkao si me. Ali bolje i to nego da me pogodis kamenom u glavu. Ko zna, mozda bih ovako indoktriniran i nepametan (kako me okarektarisa spokic) i tebe nazvao huliganomNaslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Dr. Spock 28. 09. 2011. 10:55 Ne kazem da si glup, ali da ili sporo kontas ili slabo citas i razumijes moj bosanski jezik to je evidentno. Dakle napisao sam da niti vjerujem niti ne vjerujem. Добро: како је онда могуће истовремено ни вјеровати ни не вјеровати? Је ли то нешто повезано са исламом? Јер, ако некоме не вјерујеш, то ни у којем случају не може да се протумачи да му вјерујеш, осим можда по исламском схватању.Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: grgo 28. 09. 2011. 10:59 Добро: како је онда могуће истовремено ни вјеровати ни не вјеровати? Је ли то нешто повезано са исламом? Јер, ако некоме не вјерујеш, то ни у којем случају не може да се протумачи да му вјерујеш, осим можда по исламском схватању. Tufahija ti si stvarno bolestan čovjek k^mTi bi pod hitno trebo otići kod onog hodže u Bihaću jer druge pomoći ti nema n^n Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: WalterWolf 28. 09. 2011. 03:17 Tufahija ti si stvarno bolestan čovjek k^m Mislim da je kasno.Ti bi pod hitno trebo otići kod onog hodže u Bihaću jer druge pomoći ti nema n^n Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: grgo 28. 09. 2011. 06:41 Mislim da je kasno. Pa makar bi pokušo da izbije iz njega ono zlo što se uvuklo u njega i da mu dobro utjera c!)Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: remake 28. 09. 2011. 06:46 Tufahija ti si stvarno bolestan čovjek k^m Ti bi pod hitno trebo otići kod onog hodže u Bihaću jer druge pomoći ti nema n^n ma jok u bihac u gluhu bukovicu kod onog starog hoze,da mu zakalajise s): s): s): s): Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Dr. Spock 28. 09. 2011. 07:13 А људи моји, чим се једном муслиману покаже да лупета глупости, ето ти свих муслимана колективно да кажу како то никве везе нема са исламом него да је то индивидуална Валтерова глупоћа...
Хајде добро, нек' вам буде... али "ни вјеровати ни невјеровати" може само у исламу d^m. Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: grgo 28. 09. 2011. 10:34 А људи моји, чим се једном муслиману покаже да лупета глупости, ето ти свих муслимана колективно да кажу како то никве везе нема са исламом него да је то индивидуална Валтерова глупоћа... E moj Tufahija nevoli niko izdajicu a još ako je sopstvene vjere i nacije n^nХајде добро, нек' вам буде... али "ни вјеровати ни невјеровати" може само у исламу d^m. Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Zeljo_furesta 30. 09. 2011. 10:59 to ti kaze Grgo iz sopstvenog iskustva i uvjerenja ;D Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Dr. Spock 31. 10. 2011. 08:04 Везано за терористички напад на америчку амбасаду, муслиман који говори српски каже слиједеће:
Nebih je tu gledao vjeru vec drzavljanstvo... Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: Dr. Spock 02. 11. 2011. 09:52 U komunizmu sem malo uvelicavanja partizanskih "podviga" i nije bilo neke znacajnije indoktrinacije j^j; j^j;. Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: adidas 25. 11. 2011. 06:48 Zašto ne priznaš da govoriš bosanski p^s j^j;Zašto bosanski jezik nazivaš srBskim p^s Ko te plaća za to p^s Dobro što si izdo vjeru i svoj narod al hoćeš i jezik da preimenuješ Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: adidas 27. 11. 2011. 01:47 Samo je BiH trajna ostalo je supljak znaju to srbcici kao i rvatici ....sretan ti Dan Drzavnosti Bosno i Hercegovino ponosna. d=)Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: makijaveli 27. 11. 2011. 01:53 Ovaj ocito nikad nije cuo za Ajnstajnovu teoriju relativiteta k^f
Naslov: Odg: Top glupost foruma Poruka od: free2020 09. 12. 2011. 02:23 Ne nego je rijeka nazvana po zemlji. A i jezik. A to sto je Vuk karadzic iskoristio nas lijepi bosanski jezik, standardizovao ga i nazvao krivim imenom- srpski, to je drugi problem s): s): s): Matix ludilo sve više i više uzima zamah... |