Nezavisne novine - Diskusije
24. 05. 2012. 07:56 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Članovi Links Kontakt Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 ... 3 4 [5]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Дан сјећања на жртве грађанског рата у БиХ - 26.03.  (Pročitano 10213 puta)
bezimeni12
Elitni član
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:
MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0

« Odgovor #60 poslato: 09. 05. 2010. 01:41 »
Podeli temuIdi gore

Citat
- Srbija nije isto što i Jugoslavija. Da smo pozvali vašu zemlju, morali bismo i Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju, Sloveniju i Crnu Goru - objašnjava Nikiforov.
znas ruse, oni koji su platili velikim zrtvama da poraze fasizam, nebi napravili takav propust da umrljaju svecanost....
nadam se da imas klikere..Huh?Huh?Huh?Huh?Huh??? Sad znam
Svakako da bi bio horor da su pozvani Hrvati i Bosnjaci,potomci ustasa i SS dobrovoljaca.
Zalutalo_prase
Gost
« Odgovor #61 poslato: 09. 05. 2010. 08:03 »
Podeli temuIdi gore

znam da te to objasnjenje zadovoljava ali nisam siguran da je to pravi razlog...?
prije bi se reklo da je po srijedi nesto drugo...da nije to drugo mozda bi i druge yu republike bile  pozvane,...
znas ruse, oni koji su platili velikim zrtvama da poraze fasizam, nebi napravili takav propust da umrljaju svecanost....
nadam se da imas klikere..Huh?Huh?Huh?Huh?Huh??? Sad znam

Nadam se da ti imaš makar klikerčiće, jer valjda ti je poznato da je Rusija jedna od zemalja koja podržava Srbiju na svim poljima.
koko
Gost
« Odgovor #62 poslato: 09. 05. 2010. 07:25 »
Podeli temuIdi gore

Nadam se da ti imaš makar klikerčiće, jer valjda ti je poznato da je Rusija jedna od zemalja koja podržava Srbiju na svim poljima.
taman da je tako i taj klikercic dovoljno otkriva da svi oni koji su bili fasisticke orjentacije i oni koji je taj isti antifasisticki savaz morao poslije 55 godina disciplinirati, nema mjesta na crvenom trgu...
tako kaze manga a on ne laze...?/ Cool2
Zalutalo_prase
Gost
« Odgovor #63 poslato: 09. 05. 2010. 07:32 »
Podeli temuIdi gore

taman da je tako i taj klikercic dovoljno otkriva da svi oni koji su bili fasisticke orjentacije i oni koji je taj isti antifasisticki savaz morao poslije 55 godina disciplinirati, nema mjesta na crvenom trgu...
tako kaze manga a on ne laze...?/ Cool2

Znam da si opsednut fašizmom i to je jedna vrlo zahvalna tema. Ali ako već nemaš reći šta pametno... znaš ono, ćutanje je zlato... A po tvome osim za Srbiju mesta nije bilo ni za Hrvatsku... nakaradu od BiH nazovi države bolje da ne spominjem.

A i mnogo smo otišli OT, trebalo bi se vratiti na temu... Napisano
koko
Gost
« Odgovor #64 poslato: 09. 05. 2010. 10:34 »
Podeli temuIdi gore

Svakako da bi bio horor da su pozvani Hrvati i Bosnjaci,potomci ustasa i SS dobrovoljaca.
da horor bude kompletan, zaboravio si i na cetnicke potomke draze, nedica, ljotica i slicnih falangi koje je crvena armija morala cistiti ....
bezimeni12
Elitni član
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:
MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0

« Odgovor #65 poslato: 11. 05. 2010. 03:18 »
Podeli temuIdi gore

da horor bude kompletan, zaboravio si i na cetnicke potomke draze, nedica, ljotica i slicnih falangi koje je crvena armija morala cistiti ....
Ma nisam zaboravio.Kad sve to odbijes, ostadose partizani. A 90% partizana Srbi. Kod Bosnjaka nema toga.Vise ih je bilo u cetnicima nego u partizanima.Ipak, 90% ustase i nesto SS-ovaca.
bez_respekta
Veteran foruma
Na mreži Na mreži

« Odgovor #66 poslato: 28. 05. 2010. 05:16 »
Podeli temuIdi gore

...драго ми је да се неко од наших сјетио да Јосиповића доведе у Сијековац...само да се то оствари....корак по корак....матрикс ће пасти... Cool

{alt}

Henry Kissinger:"Until it was created in 1992, Bosnia had never been an independent state. "
yaran
Stariji član
Na mreži Na mreži

« Odgovor #67 poslato: 30. 05. 2010. 03:36 »
Podeli temuIdi gore

Samo da prijavim adminu da tema ima pogresan naziv jer u BiH nije bio gradajanski rat vec
agresija od strane dvije susjedne ,a nama tako drage drzave ... Ljubi
ovu diskusija o fasizmu me pdosjeca na onu o cemu kurva nego o postenju.... Pitam se

{alt}
Ne zaboravi, da se nikad ne ponovi...
bezimeni12
Elitni član
Na mreži Na mreži

« Odgovor #68 poslato: 30. 05. 2010. 05:05 »
Podeli temuIdi gore

Samo da prijavim adminu da tema ima pogresan naziv jer u BiH nije bio gradajanski rat vec
ovu diskusija o fasizmu me pdosjeca na onu o cemu kurva nego o postenju.... Pitam se
Ne postujes odluke nadleznih medjunarodnih sudova koji su utvrdili da agresija nije postojala, osim agresije na ustavni poredak SFRJ, koja je opet ucinjena od strane njenih gradjana, dakle gradjanski rat sa primjesama vjerskog rata.
Tako kazu sudovi.
bez_respekta
Veteran foruma
Na mreži Na mreži

« Odgovor #69 poslato: 30. 05. 2010. 06:51 »
Podeli temuIdi gore

...каже се ''ко о чему, Алијић о поштењу''.... Cool

{alt}

Henry Kissinger:"Until it was created in 1992, Bosnia had never been an independent state. "
yaran
Stariji član
Na mreži Na mreži

« Odgovor #70 poslato: 30. 05. 2010. 07:35 »
Podeli temuIdi gore

Ne postujes odluke nadleznih medjunarodnih sudova koji su utvrdili da agresija nije postojala, osim agresije na ustavni poredak SFRJ, koja je opet ucinjena od strane njenih gradjana, dakle gradjanski rat sa primjesama vjerskog rata.
Tako kazu sudovi.

aha zeko tu sam te ceko' kad postujes odluku medjunarodnog suda onda je postuj do kraja kao i genocid u Srebrenici
koji je proglasen od istog suda znaci ne samo ono sto ti odgovara....iako sam znas da se vi u RS nepitate za milsjenje
vase je kako Beograd  uostalom on je i potpisao Dejton tako da tisu misu.....a za sudbinu  RS nekako cemo se dogovoriti Borom....  Cool

@nerespoktovani bas tako o cemu kurva neg'

{alt}
bez_respekta
Veteran foruma
Na mreži Na mreži

« Odgovor #71 poslato: 30. 05. 2010. 11:20 »
Podeli temuIdi gore

aha zeko tu sam te ceko' kad postujes odluku medjunarodnog suda onda je postuj do kraja kao i genocid u Srebrenici
koji je proglasen od istog suda znaci ne samo ono sto ti odgovara....iako sam znas da se vi u RS nepitate za milsjenje
vase je kako Beograd  uostalom on je i potpisao Dejton tako da tisu misu.....a za sudbinu  RS nekako cemo se dogovoriti Borom....  Cool

Ти се, симпатични конвертиту, можеш договарати са својим баштованима о судбини МХФ...тј. границама за подјелу на ХБ и џамахирију - и ту се домен Алијића завршава.... Cool...

...наравно, Алијић увијек к'о и курва  Cool

{alt}

bezimeni12
Elitni član
Na mreži Na mreži

« Odgovor #72 poslato: 31. 05. 2010. 02:28 »
Podeli temuIdi gore

Nesto ne slazes recenice, ostao bez teksta, sta li?
Hvala bogu da postujem sve odluke medjunarodnih sudova, ali nije isti sud.Ovaj sto je odlucivao da nije bilo agresije, tu nema prava zalbe.To je gotovo.
Onaj sto je odlucivao o genocidu, tu postoji pravo zalbe i kada se konacan spisak zrtava bude znao, ili ce presuda ostati neoborena, ili ce kad se skinu svi zivi,i poginuli ranije ili umrli kasnije ,zalbom zbog novih cinjenica nepoznatih u vrijeme donosenja presude biti oborena presuda.
A za sudbinu RS-a ne brini.Moze se samo prosiriti kad FBIH propadne. Ne moze se RS zadovoljiti sa samo 49% teritorije, moras priznati da je to velika nepravda
yaran
Stariji član
Na mreži Na mreži

« Odgovor #73 poslato: 31. 05. 2010. 08:57 »
Podeli temuIdi gore

This message has been deleted by Zalutalo_prase as spam!
yaran's post count has been reduced by 1.

Global Moderator Comment Тема је: Дан сјећања на жртве грађанског рата у БиХ - 26.03.Ступидарије о "агресији" су обрисане.Свима препоручујем да препуцавања на личној основи прескоче.Хвала на разумевању!
« Poslednja izmena: 31. 05. 2010. 09:02 Zalutalo_prase »

{alt}
Stranice: 1 ... 3 4 [5]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Nezavisne novine | Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Sitemap

Google visited last this page 18. 05. 2012. 02:05