|
Sunny day
|
 |
« poslato: 26. 01. 2010. 08:10 » |
Idi gore
|
Veoma realna analiza mentalnog stanja Sarajeva .
|
|
|
|
|
|
lutrija
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 26. 01. 2010. 08:56 » |
Idi gore
|
Veoma realna analiza mentalnog stanja Sarajeva .Kako nisu kada je onaj Izetbegovic rekao da njima ne treba Mesic da ih brani?
|
|
|
|
|
|
WalterWolf
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 26. 01. 2010. 08:57 » |
Idi gore
|
Veoma realna analiza mentalnog stanja Sarajeva .
Ovo je samo realna analiza mentalnog stanja Dodikovih jurisnika. U ovom huskackom tekstu bez imalo cinjenica se kaze: "Bošnjački političari su bez izuzetka podržali izjavu odlazećeg hrvatskog predsednika Stjepana Mesića o slanju vojske na Republiku Srpsku u slučaju raspisivanja referenduma o njenom otcepljenju!" ali se ne navodi niti JEDAN primjer. Ne kaze se koji je to bosnjacki politicatr podrzao tu ideju. Ja znam za izjavu Bakira Izetbegovica http://www.bitno.ba/vijesti/bosna-i-hercegovina/izetbegovic-mesic-nas-ne-treeba-braniti. Ja ne znam Sunny da li si ti procitao ovaj tekst prije nego si ga postavio i jos proglasio veoma realnom analizom mentalnog stanja Sarajeva. Ocigledno se ovdje vidi nesto drugo. Ja samo cekam da Dusanka Majkic kaze da je zemljotres u haitiju jos jedan pokazatelj da se RS treba odcijepiti. Nije cudno sto (neki) Srbi ovako razmisljaju kad su im mediji i informativne sluzbe ovakve
|
|
|
|
|
|
Sunny day
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 26. 01. 2010. 09:11 » |
Idi gore
|
Ovo je samo realna analiza mentalnog stanja Dodikovih jurisnika. U ovom huskackom tekstu bez imalo cinjenica se kaze: "Bošnjački političari su bez izuzetka podržali izjavu odlazećeg hrvatskog predsednika Stjepana Mesića o slanju vojske na Republiku Srpsku u slučaju raspisivanja referenduma o njenom otcepljenju!" ali se ne navodi niti JEDAN primjer. Ne kaze se koji je to bosnjacki politicatr podrzao tu ideju. Ja znam za izjavu Bakira Izetbegovica http://www.bitno.ba/vijesti/bosna-i-hercegovina/izetbegovic-mesic-nas-ne-treeba-braniti. Ja ne znam Sunny da li si ti procitao ovaj tekst prije nego si ga postavio i jos proglasio veoma realnom analizom mentalnog stanja Sarajeva. Ocigledno se ovdje vidi nesto drugo. Ja samo cekam da Dusanka Majkic kaze da je zemljotres u haitiju jos jedan pokazatelj da se RS treba odcijepiti. Nije cudno sto (neki) Srbi ovako razmisljaju kad su im mediji i informativne sluzbe ovakve da li je ko iz sarajeva osudio mesicevu izjavu,da li je ikada neko iz sarajeva osudio agresiju hrvatske na BiH,ja cujem iz usta muslimanski politicara samo rijec agresija srbije,nikada nisam cuo tako nesto za hrvatsku a ta hrvatska je jos davno sebi pripojila herceg bosnu gde je kuna osnovno platezno sredstvo,gde je sahovnica glavna zastava,da li je ikada za izbore u srbiji u sarajevu osvanuo bilo ciji kandidatski plakat ili u republici srpskoj...nikada ali za hrvatske izbore federacija dodje kao hrvatska pokrajina....,ali problem muslimanima nije herceg bosna kao dio hrvatske vec republika srpska i srpski narod u njoj koji imaju veze sa srbijom koliko i muslimani u BiH sa turskom. srbi su se izvinili za zlocine nad nesrbima,od muslimana i hrvata za zlocine nad srbima niko to nije uradio a hrvatska je napala BiH jos pocetkom 1992.kada rata u BiH nije ni bilo.
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 26. 01. 2010. 09:13 Sunny day »
|
|
|
|
|
|
WalterWolf
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 26. 01. 2010. 09:16 » |
Idi gore
|
da li je ko iz sarajeva osudio mesicevu izjavu,da li je ikada neko iz sarajeva osudio agresiju hrvatske na BiH,ja cujem iz usta muslimanski politicara samo rijec agresija srbije,nikada nisam cuo tako nesto za hrvatsku a ta hrvatska je jos davno sebi pripojila herceg bosnu gde je kuna osnovno platezno sredstvo,gde je sahovnica glavna zastava,da li je ikada za izbore u srbiji u sarajevu osvanuo bilo ciji kandidatski plakat ili u republici srpskoj...nikada ali za hrvatske izbore federacija dodje kao hrvatska pokrajina....,ali problem muslimanima nije herceg bosna kao dio hrvatske vec republika srpska i srpski narod u njoj koji imaju veze sa srbijom koliko i muslimani u BiH sa turskom
Ovdje si dao clanak koji si nazvao "veoma ozbiljnom analizom" iako je sa profesionalnog stanovista smece. Drugo, procitaj opet izjavu Bakira Izetbegovica. Jasno kaze da ovdje Hrvatska vojska nije potrebna. Sto se ostalih stvari tice to nije tema ovog topika. Ali, uporedi odnos hrvatske i srpske politike prema BiH pa ces vrlo lako vidjeti zasto oni koji vole ovu zemlju podrzavaju prvu a oni koji ne vole drugu politiku.
|
|
|
|
|
|
boro975
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 26. 01. 2010. 09:26 » |
Idi gore
|
Press nije bas neki svjetionik demokratskog, istinitog i objektivnog novinarstva, te mi se i sam clanak cini kao relativno los, ali ima nekih jakih momenata, i odlicno istice paradox da je Tadic napadnut od strane pojedinih federalnih politicara zbog toga sto je branio cjelovitost BiH i zalagao se za mirna rjesenja umjesto vojnih opcija. To je nesto sto bi posmatracu sa strane bilo nemoguce shvatiti, no mi koji zivimo u Bosni mozemo se samo nasmijati i rezingirano konstatovati: "Majmunska drzava, majmunska posla.".
|
|
|
|
|
|
Sunny day
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 26. 01. 2010. 09:32 » |
Idi gore
|
Ovdje si dao clanak koji si nazvao "veoma ozbiljnom analizom" iako je sa profesionalnog stanovista smece. Drugo, procitaj opet izjavu Bakira Izetbegovica. Jasno kaze da ovdje Hrvatska vojska nije potrebna. Sto se ostalih stvari tice to nije tema ovog topika. Ali, uporedi odnos hrvatske i srpske politike prema BiH pa ces vrlo lako vidjeti zasto oni koji vole ovu zemlju podrzavaju prvu a oni koji ne vole drugu politiku.
hrvatska politika je htela deo BiH sto je i dobila...imala je celo vreme prisutnu u BiH svoju regularnu vojsku koja nije smetala muslimanima ni kada je pucala na njih dok srbija nije imala armiju na teritoriji BiH...hrvatska je napala BiH na teritoriji posavine(brod,derventa..)pre pocetka pravog rata u BiH,a muslimani ovo nikada nisu osudili a stavili su se takodje na stranu hrvata koji su pocinili zlocine nad srpskim civilima tada tako da se ne moze nista reci da se radi o muslimanskom revansizmu srbima jer rat nije ni poceo kada se ovo dogadjalo. muslimanska politika se svodi na jedno ;"dobar srbin je mrtav srbin" ili "dobar srbin je u srbiji" a tako je i dan danas.
|
|
|
|
|
|
lutrija
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 26. 01. 2010. 09:54 » |
Idi gore
|
hrvatska politika je htela deo BiH sto je i dobila...imala je celo vreme prisutnu u BiH svoju regularnu vojsku koja nije smetala muslimanima ni kada je pucala na njih dok srbija nije imala armiju na teritoriji BiH...hrvatska je napala BiH na teritoriji posavine(brod,derventa..)pre pocetka pravog rata u BiH,a muslimani ovo nikada nisu osudili a stavili su se takodje na stranu hrvata koji su pocinili zlocine nad srpskim civilima tada tako da se ne moze nista reci da se radi o muslimanskom revansizmu srbima jer rat nije ni poceo kada se ovo dogadjalo.
muslimanska politika se svodi na jedno ;"dobar srbin je mrtav srbin" ili "dobar srbin je u srbiji" a tako je i dan danas. REvansizmu, zbog čega?
|
|
|
|
|
Zdravo
Mlađi član
Van mreže
 Windows XP
Browser:
 Firefox 3.5.7
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 26. 01. 2010. 09:56 » |
Idi gore
|
da li je ikada neko iz sarajeva osudio agresiju hrvatske na BiH
Kad postavljas pitanja, probaj ih nekad okrenuti samo da bi ti bilo jasnije. Npr zapitaj se: da li je ikada neko iz Banja Luke osudio agresiju Srbije na BiH?
|
|
|
|
|
|
Sunny day
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 26. 01. 2010. 10:03 » |
Idi gore
|
REvansizmu, zbog čega?
to ni meni nije jasno...zasto su muslimani sa hrvatima napali srbe u posavini a rat nije ni poceo u BiH.
|
|
|
|
|
|
Sunny day
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 26. 01. 2010. 10:04 » |
Idi gore
|
Kad postavljas pitanja, probaj ih nekad okrenuti samo da bi ti bilo jasnije. Npr zapitaj se: da li je ikada neko iz Banja Luke osudio agresiju Srbije na BiH?
zato sto agresije iz srbije nije ni bilo dok je hrvatska u vise navrata napadala BiH sa vecim vojnim jedinicam.
|
|
|
|
|
|
lutrija
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 26. 01. 2010. 10:17 » |
Idi gore
|
to ni meni nije jasno...zasto su muslimani sa hrvatima napali srbe u posavini a rat nije ni poceo u BiH. Oni opet kaazu da nisu napali. Ali mene zanima, sta misli zajednica kojoj ti pripadas o razlozima? Mislim, zasto su se muslimani i hrvati udruzili, a ne recimo muslimani i srbi?
|
|
|
|
|
|
lutrija
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 26. 01. 2010. 10:18 » |
Idi gore
|
zato sto agresije iz srbije nije ni bilo dok je hrvatska u vise navrata napadala BiH sa vecim vojnim jedinicam. Sada se tvrdi da iz Srbije nije bilo jedinica u BiH?
|
|
|
|
|
|
Sunny day
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 26. 01. 2010. 10:24 » |
Idi gore
|
Oni opet kaazu da nisu napali. Ali mene zanima, sta misli zajednica kojoj ti pripadas o razlozima? Mislim, zasto su se muslimani i hrvati udruzili, a ne recimo muslimani i srbi?
"Dalibora Brozovića, koji je kao gost iz Hrvatske, ispred HDZ-a, održao na osnivačkoj skupštini SDA. Rekao je da će Hrvati, ako bude trebalo, zajedno sa Muslimanima, “braniti Bosnu na Drini”. Bile su to koliko teške, toliko poznate reči koje su podsećale na krvave dane Drugog svetskog rata, na NDH. " "Kada sam se vratio u Sarajevo, već posle nekoliko dana desila se prva stvar koja me je iznenadila. Izetbegović se pojavio u mojoj kancelariji i progovorio o mogućnosti koalicije između SDS-a i SDA. Kada sam naivno upitatao: A šta je sa Hrvatima?, samo je odmahnuo rukom i izašao jer je očigledno shvatio da ne razgovara sa pravim čovekom o pravim stvarima. Meni se nikada više nije obratio sa sličnim predlogom. Uskoro, međutim, zajedničko istupanje na sednicama Predsedništva, naročito Kljujićeva podrška Izetbegoviću, nagovestilo je buduću muslimansko-hrvatsku koaliciju."
iz dnevnika Nikole koljevica
|
|
|
|
|
|
Sunny day
|
 |
« Odgovor #14 poslato: 26. 01. 2010. 10:25 » |
Idi gore
|
Sada se tvrdi da iz Srbije nije bilo jedinica u BiH?
regularnih nije bilo,a po tome razmisljanju je onda i saudiska arabija izvrsila agresiju na BiH jer je bilo mudzahedinski jedinica iz nje...
|
|
|
|
|
|