Nezavisne novine - Diskusije
24. 05. 2012. 08:03 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Članovi Links Kontakt Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 [2] 3 4 ... 13   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Мит о тзв. Армији БиХ  (Pročitano 13495 puta)
rajvoSA
Punopravni član
*
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 3.6 Firefox 3.6

« Odgovor #15 poslato: 16. 02. 2010. 10:17 »
Podeli temuIdi gore

Ма, ''успаниЋио'' сам се што је Харе СлинајЂић обећао да ће ми уништити напредну Српску, како он то обећа 2006. својим џамахирцима који потрЋаше да гласају за џамахиријског терминатора... Cool

А још ''панићим'' што је обећао да ће напустити политику, па ће тако напредна и ускоро независна Српска изгубити најбољи замајац независности  Cool

zasto ti na svaki post nazvis ljude dzamahircima itd. jesul ti dzamije ista uradili??
samo se pitam zasto ni jedan urednik nebrise tavoje postove ako je sa uvredom mislim nije ta uvreda srpskom narodu nego bosnjackom!

"Ja jesam Srbin, ali ne po profesiji. Nikada nisam predstavljao samo jedan narod. Nemam ovlaštenja niti sam kompetentan da govorim u ime jednog naroda. Zato i jesam ovdje gdje jesam."
Zalutalo_prase
Gost
« Odgovor #16 poslato: 16. 02. 2010. 10:19 »
Podeli temuIdi gore

zasto ti na svaki post nazvis ljude dzamahircima itd. jesul ti dzamije ista uradili??
samo se pitam zasto ni jedan urednik nebrise tavoje postove ako je sa uvredom mislim nije ta uvreda srpskom narodu nego bosnjackom!

Džamahirci su ekstremisti. Nije valjda da se kompletan Bošnjački narod smatra uvređenim zbog postova našeg druga bez_respekta?
rajvoSA
Punopravni član
*
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 3.6 Firefox 3.6

« Odgovor #17 poslato: 16. 02. 2010. 10:27 »
Podeli temuIdi gore

Džamahirci su ekstremisti. Nije valjda da se kompletan Bošnjački narod smatra uvređenim zbog postova našeg druga bez_respekta?

aaahhhhh to je kao bosnjaci...jel to nesto novo iz RS.
naziv dzamije za extremiste koji idu 5 godisnjo u dzamiji
samo mi jedno reci sta sve bosnjaci na ovom forumu smidu pisati o srbima...??
ako je tako kako ti mislis. Zasto ste toliko primitivni i vrijedate vjerski objekat sa tim nazivom??samo mi na ovo odgovori??

"Ja jesam Srbin, ali ne po profesiji. Nikada nisam predstavljao samo jedan narod. Nemam ovlaštenja niti sam kompetentan da govorim u ime jednog naroda. Zato i jesam ovdje gdje jesam."
Zalutalo_prase
Gost
« Odgovor #18 poslato: 16. 02. 2010. 10:32 »
Podeli temuIdi gore

ako je tako kako ti mislis. Zasto ste toliko primitivni i vrijedate vjerski objekat sa tim nazivom??samo mi na ovo odgovori??

Na ovom forumu ne delimo ljude po nacionalnosti i veri tako da svi smeju pisati o svemu. Naravno, sve dok ne krše pravila foruma i drže se zadate teme.
« Poslednja izmena: 16. 02. 2010. 10:39 Zalutalo_prase »
Sunny day
Glavni urednik
Na mreži Na mreži

Windows 7 Windows 7
Browser:
Firefox 3.6 Firefox 3.6

« Odgovor #19 poslato: 16. 02. 2010. 10:35 »
Podeli temuIdi gore

mislim da si ti premlad za ozbiljne diskusije o politici a jos ne poznajes ni terimine kao sto su dzamahirija...koji su za tebe uvreda Cheesy

TitleBoxDzamahirija;
Oblik drzavne vlasti koji se oslanja uveliko na Serijatsko pravo, tj Kur'an. Mnoge su zemlje i dan danas podredjene serijatskom pravu (Iran, Malezija, Egipat, LIbija, Saudijska Arabija, Sudan...) uz male razlike u strogoci primjene takvih pravnih normi.

recimo Libija ;

Velika Socijalistička Narodna Libijska Arapska Džamahirija
الجماهيرية العربية الليبية الشعبية الإشتراكية
(al-Džamāhīrīyâ l-ʿArabīyâ l-Lībīyâ š-Šaʿbīyâ l-Ištirākīyâ)

rajvoSA
Punopravni član
*
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 3.6 Firefox 3.6

« Odgovor #20 poslato: 16. 02. 2010. 10:40 »
Podeli temuIdi gore

Na ovom forumu, ne delimo ljude po nacionalnosti i veri tako da svi smeju pisati sve. Naravno, sve dok ne krše pravila foruma i drže se zadate teme.

nemogu razumjeti politku i vjeru u jednom.znam da vi nedijelite vjeru i politiku samo ako neko ide svaki dan u dzamiju nemora znaciti da je on protiv nekog drugog naroda!

jel vi bas nazivate ljude koji pripadaju islamu i idu cesto u dzamiji ...extremno??

Zalutalo_prase
Gost
« Odgovor #21 poslato: 16. 02. 2010. 10:42 »
Podeli temuIdi gore

nemogu razumjeti politku i vjeru u jednom.znam da vi nedijelite vjeru i politiku samo ako neko ide svaki dan u dzamiju nemora znaciti da je on protiv nekog drugog naroda!

jel vi bas nazivate ljude koji pripadaju islamu i idu cesto u dzamiji ...extremno??

To je žargonski izraz i stvarno ne znam koliko često jedan džamahirac ide u džamiju.
rajvoSA
Punopravni član
*
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 3.6 Firefox 3.6

« Odgovor #22 poslato: 16. 02. 2010. 10:45 »
Podeli temuIdi gore

To je žargonski izraz i stvarno ne znam koliko često jedan džamahirac ide u džamiju.

pa kad se onda naziva jednog covjeka "džamahirca"??
jel ako ovo neznas onda vi bas nazivate sve bosnjake ovako onda je uvreda!?!?

Zalutalo_prase
Gost
« Odgovor #23 poslato: 16. 02. 2010. 10:47 »
Podeli temuIdi gore

pa kad se onda naziva jednog covjeka "džamahirca"??

Kada je u pitanju ekstremista islamske veroispovesti.
rajvoSA
Punopravni član
*
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 3.6 Firefox 3.6

« Odgovor #24 poslato: 16. 02. 2010. 10:53 »
Podeli temuIdi gore

Kada je u pitanju ekstremista islamske veroispovesti.

pa eto vidis sad se obratis na wiki al ne mozes mi reci ko ga ovako nazivas.....
na KO GA sta je za vas iz RS extremisti islamske veroispovesti??ako i ovo neznas onda je klasicna uvreda jednog naroda....
jel tako ako sam znas reci sta znaci Dzamahirija ali neznas koje pod kojim uslovima extreman onda je uvreda naroda!

Zalutalo_prase
Gost
« Odgovor #25 poslato: 16. 02. 2010. 10:56 »
Podeli temuIdi gore

pa eto vidis sad se obratis na wiki al ne mozes mi reci ko ga ovako nazivas.....
na KO GA sta je za vas iz RS extremisti islamske veroispovesti??ako i ovo neznas onda je klasicna uvreda jednog naroda....
jel tako ako sam znas reci sta znaci Dzamahirija ali neznas koje pod kojim uslovima extreman onda je uvreda naroda!

Ako ne znaš šta znači reč ekstremista, i ako ne znaš šta znači kada se neka reč koristi u žargonu onda je to uvreda za tvoju učiteljicu.

Da bi to shvatio najbolje da se vratiš u osnovnu školu. Bez uvrede. Wink
rajvoSA
Punopravni član
*
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 3.6 Firefox 3.6

« Odgovor #26 poslato: 16. 02. 2010. 11:01 »
Podeli temuIdi gore

Ako ne znaš šta znači reč ekstremista, i ako ne znaš šta znači kada se neka reč koristi u žargonu onda je to uvreda za tvoju učiteljicu.

Da bi to shvatio najbolje da se vratiš u osnovnu školu. Bez uvrede. Wink

ma nije meni sbog uvrede meni je cudno da se vi bojite islama ili ga mrzite...samo neznate koje extremista ili ko nije.
Slicno kao ´91 tada su bila i djeca "muslimanski extremisti" tako se moglo gledati na TV RTS.
ali netrebam se vratiti u skoli "ja sam ucio cuvaj svoje postuj druge" nisam spao da podrzavam bilo koji rjecnik protiv druge vjere!

Zalutalo_prase
Gost
« Odgovor #27 poslato: 16. 02. 2010. 11:07 »
Podeli temuIdi gore

ma nije meni sbog uvrede meni je cudno da se vi bojite islama ili ga mrzite...samo neznate koje extremista ili ko nije.
Slicno kao ´91 tada su bila i djeca "muslimanski extremisti" tako se moglo gledati na TV RTS.
ali netrebam se vratiti u skoli "ja sam ucio cuvaj svoje postuj druge" nisam spao da podrzavam bilo koji rjecnik protiv druge vjere!

Koji "mi"? Rekli smo da nema "mi i vi"! Ali evo mogu odgovoriti lično u moje ime - niti se bojim Islama niti ga mrzim - naprotiv. Imam prijatelje svih vera i nacija i nikada ljude nisam delio po tome ko su.

Voleo bih da mi pronađeš taj snimak sa "RTS"-a iz 1991. godine. Pogotovu što te godine RTS još uvek nije postojao. Postojale su Televizija Beograd, Televizija Novi Sad i Televizija Priština.
rajvoSA
Punopravni član
*
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 3.6 Firefox 3.6

« Odgovor #28 poslato: 16. 02. 2010. 11:17 »
Podeli temuIdi gore

Koji "mi"? Rekli smo da nema "mi i vi"! Ali evo mogu odgovoriti lično u moje ime - niti se bojim Islama niti ga mrzim - naprotiv. Imam prijatelje svih vera i nacija i nikada ljude nisam delio po tome ko su.

Voleo bih da mi pronađeš taj snimak sa "RTS"-a iz 1991. godine. Pogotovu što te godine RTS još uvek nije postojao. Postojale su Televizija Beograd, Televizija Novi Sad i Televizija Priština.

Za vi dobro ja cu preci na "ti" mozes i mene nazivati sa ti!Ako se ne bojite ili ne mr
izvini meni je RTS isti kao TVB TVNS TVP....tada su imali uvjek istu politiku od slobe.....zite islam zasto upotrebljavate rijecnik za uvredu na ovom forumu??to je moje pitanje kao prvo nekoristim ja nesto vjersko da uvredim srbe po vjeri!!!

Zalutalo_prase
Gost
« Odgovor #29 poslato: 16. 02. 2010. 11:20 »
Podeli temuIdi gore

izvini meni je RTS isti kao TVB TVNS TVP....tada su imali uvjek istu politiku od slobe...

U kojoj emisiji si to navodno gledao? Imaš li snimak te emisije? Link neki, bilo kakav dokaz?

Ovo ostalo u poruci nisam najbolje razumeo... Moraćeš ponovo da napišeš...
Stranice: 1 [2] 3 4 ... 13   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Nezavisne novine | Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Sitemap

Google visited last this page 18. 05. 2012. 03:48