Nezavisne novine - Diskusije
24. 05. 2012. 08:06 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Članovi Links Kontakt Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 [2]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Na pomolu nova nestabilnost na Balkanu - Stvara li se Velika Albanija?  (Pročitano 4350 puta)
radoslav
Gost
« Odgovor #15 poslato: 08. 11. 2010. 03:20 »
Podeli temuIdi gore

Zato što Albanci imaju najjači lobi u SAD... najveću mafiju u Evropi... i pre svega zato što su jedinstven, homogen i sposoban narod...

Sve to nedostaje ostalima na Balkanu...

Znam ja to, ali ovo ipak prevazilazi svako lobiranje, mafiju i ostale ilegalne radnje.
Ipak je ovdje riječ o državama.
A jedinstvo i homogenost... I to je OK. Ali, zar misliš da Crnogorci ili Makedonci nisu jedinstveni i homogeni u nastojanju očuvanja integriteta svojih država?
Ja mislim da jesu, no da je tu nešta drugo po srijedi.
Za sada ne mogu upret prstom ni u šta konkretno, ali mi je simptomatična ta Šiptarksa stalna prijetnja nekakvin sukobima sa onim narodima i držvama od kojih hoće da otcjepe teritorij, ako im se ne ispuni ono što žele, na šta se tzv MZ sve nešto snebiva i tetoši ih sve nekako želeći da umiri Šiptare jer kao da ih se plaši.
Dok s druge strane, kada neka od tih država zaprijeti da će probleme koji izazivaju Šiptari na njihovom teritoriju sredit na odlučan način, makar se i sukobili sa Šiptarima, onda njima tzv MZ krene lupat zauške i prijetiti im da će grdno najebat ako pokušaju nešto na silu uraditi.

Hajde, kad je bila riječ o Srbiji, to i mogu razumit. Bili su prokuženi i dobili su ono što su dobili.
Ali, u čemu je problem s Makedonijom i Crnom Gorom? Pa te dvije državice su bukvalno do posljednje ispunile sve ono što je Zapad od njih tražio, i opet im ovi ne daju da se obračunaju sa šiptarskim secesionistima, dok kad Šiptar izjavi i objavi stvaranje velike Albanije, niko sa Zapada niti da zucne - pa makar da im bar verbalno zaprijeti da ne talasaju.

Meni tu nešta opako smrdi.
A evo, danas su im i vize ukinuli...
Zar je moguće da ih se toliko plaše? Zar zbilja misle da će se Šiptari smirit, ako ih oni budu stalno častili čokoladicama?

{alt}
miskotes
Veteran foruma
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 3.6 Firefox 3.6

« Odgovor #16 poslato: 08. 11. 2010. 03:23 »
Podeli temuIdi gore

Crnogorci se odvojiše svi znamo kako.
Ko glasa,  sve srpski prijatelji.
Pa gde ono se stacioniraše tobož izbjeglice sa kosova i makednije u makedoniji i CG.
Neka mile i njegovi poltroni brinu o šiptarima.
A i u makedoniji  isto tako.
jednom za svagda treba shavatiti i nikog braniti i ne oslobađati.
Videšmo kako se to vrati nama srbima, odjednom ni CG nisu srbi e neka nisu.

Nezavisna Srpska!!!
Il si, znaš već šta!
Stranice: 1 [2]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Nezavisne novine | Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Sitemap

Google visited last this page 18. 05. 2012. 03:35