|
Sunny day
|
 |
« poslato: 01. 02. 2010. 12:44 » |
Idi gore
|
Zasto ce im rezolucija UN kada je UN montypajtonovska organizacija koja je svoj kredibilitet izgubila jos 50-tih u korejanskim sukobima....te je postala produzena ruka SAD i NATO-a u kolonijalizaciji svijeta.
|
|
|
|
|
|
bez_respekta
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 01. 02. 2010. 09:20 » |
Idi gore
|
Па, нема ту приче - нелегалан је напад и на Ирак и на Космет тј. СЦГ - и то су класичне агресије...
Мислим да је недавно нека холандска комисија службено дала мишљење да је НАТО нелегално напао Ирак....
|
Henry Kissinger:"Until it was created in 1992, Bosnia had never been an independent state. "
|
|
|
rajvoSA
Punopravni član
Van mreže
 Windows XP
Browser:
 Firefox 3.6
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 01. 02. 2010. 10:09 » |
Idi gore
|
Па, нема ту приче - нелегалан је напад и на Ирак и на Космет тј. СЦГ - и то су класичне агресије...
Мислим да је недавно нека холандска комисија службено дала мишљење да је НАТО нелегално напао Ирак....
gdje si to citao da je NATO napao Irak. 
|
"Ja jesam Srbin, ali ne po profesiji. Nikada nisam predstavljao samo jedan narod. Nemam ovlaštenja niti sam kompetentan da govorim u ime jednog naroda. Zato i jesam ovdje gdje jesam."
|
|
|
|
miskotes
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 02. 02. 2010. 10:52 » |
Idi gore
|
Ne NATO je doneo mir i blagostanje. Isterao sa kosova oko 300000 Srba, bombardovao bolnice , škole, pijace, vozove sve kako je zapisano u doktrinama ratovanja. Udri civile, pa izmisli novi pojam Kolateralna šteta. U irak su doneli demokratiju gdde ljudi i dan danas ginu, procjene su da je oko 1000000 iracana poginulo od rata i posledica NATO nelegalne agresije.
|
Nezavisna Srpska!!! Il si, znaš već šta!
|
|
|
rajvoSA
Punopravni član
Van mreže
 Windows XP
Browser:
 Firefox 3.6
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 02. 02. 2010. 08:50 » |
Idi gore
|
Ne NATO je doneo mir i blagostanje. Isterao sa kosova oko 300000 Srba, bombardovao bolnice , škole, pijace, vozove sve kako je zapisano u doktrinama ratovanja. Udri civile, pa izmisli novi pojam Kolateralna šteta. U irak su doneli demokratiju gdde ljudi i dan danas ginu, procjene su da je oko 1000000 iracana poginulo od rata i posledica NATO nelegalne agresije.
sta bih bilo da NATO nije udario na kosovu i na Srbiju??
|
"Ja jesam Srbin, ali ne po profesiji. Nikada nisam predstavljao samo jedan narod. Nemam ovlaštenja niti sam kompetentan da govorim u ime jednog naroda. Zato i jesam ovdje gdje jesam."
|
|
|
|
Sunny day
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 02. 02. 2010. 09:11 » |
Idi gore
|
sta bih bilo da NATO nije udario na kosovu i na Srbiju??
danas bi kosovo bilo mirno a teroristi protjerani u albaniju
|
|
|
|
|
rajvoSA
Punopravni član
Van mreže
 Windows XP
Browser:
 Firefox 3.6
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 02. 02. 2010. 09:29 » |
Idi gore
|
danas bi kosovo bilo mirno a teroristi protjerani u albaniju
tipicna rijec za sve neprijatelje srba i za sve sta nije srpsko!
|
|
|
|
|
Sunny day
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 02. 02. 2010. 09:37 » |
Idi gore
|
slobodno se naoruzaj i dodji u FBiH da vrsis teroristicke napade pa ces videti kako ces biti docekan od svojih,onda ces reci verovatno da je i to srpska zavjera 
|
|
|
|
|
|
radoslav
Gost
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 02. 02. 2010. 09:51 » |
Idi gore
|
Ti ti hoćeš reć da na Kosovu nije bilo terorista?
|
|
|
|
|
rajvoSA
Punopravni član
Van mreže
 Windows XP
Browser:
 Firefox 3.6
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 02. 02. 2010. 09:59 » |
Idi gore
|
Ti ti hoćeš reć da na Kosovu nije bilo terorista?
zavisi u kakvom pogledu ako pogledas realno bilo... terorista na strani albanaca i srba !!ili ne ??
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 02. 02. 2010. 10:01 rajvoSA »
|
|
|
|
|
|
|
rajvoSA
Punopravni član
Van mreže
 Windows XP
Browser:
 Firefox 3.6
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 02. 02. 2010. 10:44 » |
Idi gore
|
 ....матрикс је јак у теби , дечко  kakav matrix nokia do tokia  zavisi kakav je mozak ili kakvu stolariju imas u glavi  ti sa kosova na federalni matrix jel to priznajes poraz tvoje politike!
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 02. 02. 2010. 10:47 rajvoSA »
|
|
|
|
|
|
bez_respekta
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 03. 02. 2010. 12:04 » |
Idi gore
|
kakav matrix nokia do tokia  zavisi kakav je mozak ili kakvu stolariju imas u glavi  ti sa kosova na federalni matrix jel to priznajes poraz tvoje politike! ја бих само да преведеш ово :''zavisi u kakvom pogledu ako pogledas realno bilo... '' 
|
Henry Kissinger:"Until it was created in 1992, Bosnia had never been an independent state. "
|
|
|
rajvoSA
Punopravni član
Van mreže
 Windows XP
Browser:
 Firefox 3.6
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 03. 02. 2010. 09:22 » |
Idi gore
|
ја бих само да преведеш ово :''zavisi u kakvom pogledu ako pogledas realno bilo... ''  moj pogled na bivsu politiku srbije je da nisu ostali cistih ruku kad je u vezi kosova...za BIH znas sam koliko je pomogla u ratu!
|
|
|
|
|
bez_respekta
|
 |
« Odgovor #14 poslato: 03. 02. 2010. 09:44 » |
Idi gore
|
moj pogled na bivsu politiku srbije je da nisu ostali cistih ruku kad je u vezi kosova...za BIH znas sam koliko je pomogla u ratu!
ниђе везе, али матрикс је чудо 
|
|
|
|
|