Nezavisne novine - Diskusije
24. 05. 2012. 08:13 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Članovi Links Kontakt Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1] 2 3 ... 10   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Jasenovac - holokaust podstaknut od Vatikana  (Pročitano 2899 puta)
Sunny day
Glavni urednik
Na mreži Na mreži

Windows 7 Windows 7
Browser:
Firefox 3.6 Firefox 3.6

« poslato: 01. 02. 2010. 09:07 »
Podeli temuIdi gore

http://www.nezavisne.com/region/vijesti/52534/Jasenovac-holokaust-podstaknut-od-Vatikana.html

Jasenovac - holokaust podstaknut od Vatikana
Datum: 01.02.2010 20:19
Autor: Beta

Citat
BRISEL - Evropski časopis "Svijet Evrope", objavio je, povodom Svjetskog dana sjećanja na žrtve holokausta, da je "ustaški logor 'Jasenovac' u nacističkoj marionetskoj Nezavisnoj Državi Hrvatskoj bio treći najveći i vjerovatno najsvirepiji logor za istrebljenje u Drugom svjetskom ratu".

U iscrpnom i dokumentovanom osvrtu, pod naslovom "Jasenovac - holokaust koji je podstaknut od Vatikana", časopis, u kojem sarađuju ugledni evropski intelektualci, političari i državnici, navodi da se okrutnost u "Jasenovcu" "može objasniti više vjerskim nego drugim razlozima". "Vatikan je odigrao važnu ulogu u potonjim događajima pranja novca i zaštite ratnih zločinaca", piše finski stručnjak za balkansku politiku Ari Rusila.

Na sudskom procesu u Americi, dodaje se u analizi, "Vatikanska banka je optužena da je 'oprala' dio ustaškog opljačkanog blaga", a 1986. američka vlada objavila je dokumenta koja pokazuju da je "Vatikan organizovao bjekstvo ustaškog poglavnika Ante Pavelića i još 200 visokih zvaničnika ustaškog režima u Argentinu".

"Dok je za nacističku Njemačku 'Jasenovac' više bio oruđe za etničko čišćenje, za ustaše je vjerski vid imao bitnu ulogu", naglašava Rusila. "Ustaški vođi su", dodaje se u članku, "stavili do znanja da žele da pobiju trećinu srpskog stanovništva u Hrvatskoj, trećinu da deportuju, a ostalu trećinu da iz pravoslavlja prekrste u katolicizam - svi koji su to odbili bili su usmrćeni". "Činjenica je da su 743 katolička sveštenika bili pripadnici ustaša i lično ubijali Srbe, Jevreje i Rome; logorom 'Jasenvac' je upravljao fra Filipović Majstorović, katolički prelat", dodaje se.

Takođe se navodi da je u samom stratištu "Jasenovca" pobijeno više od sto hiljada ljudi, a u svim ustaškim logorima i cijeloj NDH 700.000 zatočenika. "Svirepost ustaša je bila toliko velika da se na to žalio i zapovjednik njemačke vojske u tadašnjoj Jugoslaviji", ukazuje se u analizi.

http://www.europesworld.org/NewEnglish/Home_old/CommunityPosts/tabid/809/PostID/1087/JasenovacHolocaustpromotedbyVatican.aspx

nista novo sto se do sada vec nije znalo....da li ce se vatikan izvinuti srbima ili ce napraviti  "rezoluciju" o jasenovcu  Cheesy
miskotes
Veteran foruma
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 3.5.7 Firefox 3.5.7

« Odgovor #1 poslato: 02. 02. 2010. 10:54 »
Podeli temuIdi gore

U Jasenovcu nije bio holokaust jer 700000 ubijenih Srba je ništa.
Zato je na nekakvim drugim mjestima za 2000 ljudi genocid.
Gospođo Evropo zar Vas nije sramota !!!

Nezavisna Srpska!!!
Il si, znaš već šta!
lutrija
Zaslužni član
Van mreže Van mreže

Windows Vista Windows Vista
Browser:
Firefox 3.5.7 Firefox 3.5.7

« Odgovor #2 poslato: 02. 02. 2010. 10:58 »
Podeli temuIdi gore

--
remake
Elitni član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
MS Internet Explorer 6.0 MS Internet Explorer 6.0

« Odgovor #3 poslato: 03. 02. 2010. 02:05 »
Podeli temuIdi gore

U Jasenovcu nije bio holokaust jer 700000 ubijenih Srba je ništa.
Zato je na nekakvim drugim mjestima za 2000 ljudi genocid.
Gospođo Evropo zar Vas nije sramota !!!

ne 2000 vec 8000 po naredjenju pravoslavne crkve i njenog patrijaha slike obisle svijet
sta da ja sad kazem kud drugi svijeki rat nije potrajo 10 ili vise godina
ma ja nemogu biti sadista kao ti
bozija izreka je "ja sam te stvorio ja cu te i uzeti" svevisnji kazo ne kardinal patrijah ili rejs

Republika Srpska nikada neće dobiti međunarodni legitimitet, jer je utemeljena na ratnim zločinima i etničkom čišćenju

Izvor vijesti: http://www.24sata.info/vijesti/svijet/64929-Washington-Times-utemeljena-ratnim-zlocinima-etnickom-ciscenju.html#ixzz1YRuOS8e4
Neo
Elitni član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 5.0.1 Firefox 5.0.1

« Odgovor #4 poslato: 21. 08. 2011. 11:16 »
Podeli temuIdi gore

TitleBoxРуси о Јасеновцу: хрватски Аушвиц за Србе
19.08.2011. - Како се савремена Хрватска односи према својој фашистичкој прошлости?

У августу се навршава 79 година од стварања једног од најстрашнијих концентарционх логора Другог светског рата-Јасеновца. Њега су подигли Хитлерови савезници –хрватске усташе, које су прогалсиле Независну Државу Хрватску (НДХ) и починили такве злочине над Сбима и Јеврејима од којих су се  чак и Немци згражавали. А како се сад у Хрватској односе према усташама? Сматрају ли они да је Јасеновац био „радни логор „, а усташе „борци за слободу „сличо ономе што се данас дешава у Прибалтику.

Градић Јасеновац се налази недалеко од Загреба, а већ у августу 1941.г. по вољи усташа које су дошле на власт био је „украшен“ логором. Тачније говорећи, цео ситем који се сатојао од три логора. Ако је веровати историчарима из времена социјалиситичке Југославије, у Јасенвцу је убијено и поморено 840.000 логораша. То је знатно више него у Бухенвалду, Мајданеки, Бабијем Јару. По броју жртава испред Јасновца је једино Освејнћим.
Фабрика смрти изазива полемике

Тешко је начи још неку фабрику смрти која изазива толико жестоких спорова   као кад је у питању Јасеновац. У меморијалном музеју Јасеновац данас се говори о 75.159 жртава, док се у Музеју Холокауста у Јерусалиму наводи броја од 56–97 хиљада жртава (вероватно имају у виду само погинуле Јевреје, док Срби и остали поморени, припадници других нација, као Цигани на пример, нису урачунати). Тако се сада број жратва у Јасенвцу креће од 50 хиљада до милион. Али, чак и прва, минимлана цифра као резултат злодела усташа, ужасава.
Главни непријатељи – православни Срби

Али, за главне своје непријатеље усташе су окривиле православне Србе. Вођа НДХ Анте Пвелић и министар образовања, писац Миле Будак, намеравали су да реше српско питање на радикалан начин тако што ће трећину уништити, трећину покатоличити а трећину прогнати у Србију. Будак је познат и као аутор пароле: „Србе на врбе“, што је била такорећи дневна заповест у његовој ендехазији која се морала без поговорно извршавати. Хрватски језик је проглашен као посебан и одвојен од српског. Али, нажалост, на томе се није стало, јер су усташе према Србима увек чинили по један злочиначки корак више.

Територија НДХ претворила се у арену уништавања народа који су гововрили птарктично исти језик као и Хрвати. У Јасеновцу Србе нису просто спаљивали. Живе људе су секли специјалним ножевима, који су добили назов „србосеци“.Српска села су спаљивана, на различите налине усташе су истребиле између 300 и 700 хиљада Срба. А колико их је још било у логорима који су имали неку луду срећу па су некако ипак преживели.
Христови „следбеници“ и усташе

Најблаже речено, није једнозаначна улогу коју је у овим крвавим догађајима играо хрватски кардинал Алојзије Степинац.

Он је у почетку ватрено подржавао усташе и НДХ, сматрао је да Срби и Хрвати треба да живе у различитим државама.

Степинац је дуго затварао очи пред зликовачким делима усташа, оправдавао их је пред Ватиканом. Тек 1943. је почео да примећује, па и да критикује крваву жустрину своје пастве. Благодарећи реду „Каритас“ који је сам формирао, успело се у спашавању хиљхаду српске деце. Међутим, злочини католичких свештеника и монаха над Србима су деловањем „Каритаса“ постали мање ужасни.

Стрељање квинслинга

Природно је било што је након ослобођења од фашиста и усташа уследио крвави обрачун са њиховим остацима и члановима породица. У мају 1945, бивши картели су покушали да се спасу у Аустрији, али су их Енглези предали Титу.

И у мају 1945. близу месташцета Блајбург партизани, који су постали нова Југословенска народна армија (ЈНА), стрељали су 60 хиљада припаданика усташких формација, а међу стрељаним ратним злочинцима и народним непријатељима био је и злогласни писац и идеолог усташтва Миле Будак.

Усташки фирер Анте Павелић успео је да побегне у Аргентину где је после једног неуспелог покушаја атентата умро природном смрћу у дубокој старости.   
Усташе као национални хероји

Када је 90-их година  прошлог века на Балкану је беснео рат, а Храватска заузела антисрпску позицију, у њој су многи сматрали усташе за националне хероје. Меморијални комплекс у Јасеновцу био је практично затворен и запуштен. Књиге Пере Будака поново су издаване, а његово име су понеле улице у многим хрватским градовима. У неким насељима појављивале су се улице које су носиле име Анте Павелића. На телевизији су се смењивале емисје које су величале допринос усташа и њихову позитивну, ослободитељску улогу у хрватској историји.

Истовремено, усташе нису официјелно признавани за националне хероје, ветерани-усташе нису марширале улицама Загреба. Можда и зато што се први председник Хвратске, Титов генерал Фрањо Туђман, у малдости борио против усташа, али је после постао радикални националиста.

Његова линија је била да се измире усташе са ветарнима антифашистичких одреда. Злочини усташа нису негирани, али се настојало да се они што је могуће упорније минимизирају, док су злодела партизана такође приспела за напалту.

За време владавине председника Стипа Месића од 2000–2010. курс за реахбилитацију усташа био је у знатној мери обустављен, а актуелни председник Иво Јосиповић за деловање нацистиких сарардника никад није имао разумевања нити их је одобравао. Знатно су смањена раније масовна издања дела усташких вођа, улицама су враћени пређашњи називи, Јасеновац је поново отворен.
Неутрализација

Данас се већина публикација  о том времену одликује релативно неутралним карактером. Премда поједини споменици Павелићу још стоје, а истраживања су показала да су у народу Павелић и Будак још популарни. Антисрпска инерција је још жилава, ехо рата од 1991–1995. кад су хрватски бојовници и регуларна војска прибегавали истим оним методама обрачуна са Србима као и усташе пре 50 година. Превладати такву инерцију је крајње тешко.http://vostok.rs/index.php?option=btg_novosti&idnovost=11062&&upit_trazi=%D1%85%D1%80%D0%B2%D0%B0%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B8+%D0%90%D1%83%D1%88%D0%B2%D0%B8%D1%86+%D0%B7%D0%B0+%D0%A1%D1%80%D0%B1%D0%B5
Krsti se
Citat
Најблаже речено, није једнозаначна улогу коју је у овим крвавим догађајима играо хрватски кардинал Алојзије Степинац.

Он је у почетку ватрено подржавао усташе и НДХ, сматрао је да Срби и Хрвати треба да живе у различитим државама.

Степинац је дуго затварао очи пред зликовачким делима усташа, оправдавао их је пред Ватиканом. Тек 1943. је почео да примећује, па и да критикује крваву жустрину своје пастве. Благодарећи реду „Каритас“ који је сам формирао, успело се у спашавању хиљхаду српске деце. Међутим, злочини католичких свештеника и монаха над Србима су деловањем „Каритаса“ постали мање ужасни.

Krsti se
Spasena srpska djeca beahu pokatolicena , a u presvjetloj i legalnoj akciji "oluja" ta ista djeca ubijase i protjerase svoju rodbinu sa svete srpske zemlje koju vatikan ote kroz fasisticku politiku i genocid!

Kad nastupe borbe dani
k pobedi mu vodi hod
Bože spasi, Bože hrani
srpske zemlje, srpski rod!

http://www.youtube.com/watch?v=U8ffjXcpIk8&feature=player_embedded
asbosanac76
Punopravni član
*
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 7.0 Firefox 7.0

« Odgovor #5 poslato: 10. 09. 2011. 01:45 »
Podeli temuIdi gore

sve su to ista govna i jedni i drugi i treci.mislim na te poglavare vjerskih zajednica.za mene su to propale vjere i svi vi koji jos vjerujete morate da se zapitate malo.dali je u stvari sve to vrijedno i vjerovanja.za mene je kraj price sto se toga tice i svi su pali na mom ispitu.ljudi trebaju poceti da vjeruju jedni u druge.oni nas tako ne uce,uce nas da budemo drugaciji
Sunny day
Glavni urednik
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 5.0 Firefox 5.0

« Odgovor #6 poslato: 10. 09. 2011. 01:48 »
Podeli temuIdi gore

sve su to ista govna i jedni i drugi i treci.mislim na te poglavare vjerskih zajednica.za mene su to propale vjere i svi vi koji jos vjerujete morate da se zapitate malo.dali je u stvari sve to vrijedno i vjerovanja.za mene je kraj price sto se toga tice i svi su pali na mom ispitu.ljudi trebaju poceti da vjeruju jedni u druge.oni nas tako ne uce,uce nas da budemo drugaciji

nije problem u vjeri vec u ljudima koji iskoristavaju vjeru za promociju licnih interesa
nebitno
Super član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0

« Odgovor #7 poslato: 13. 09. 2011. 04:13 »
Podeli temuIdi gore

http://www.nezavisne.com/region/vijesti/52534/Jasenovac-holokaust-podstaknut-od-Vatikana.html

Jasenovac - holokaust podstaknut od Vatikana
Datum: 01.02.2010 20:19
Autor: Beta

http://www.europesworld.org/NewEnglish/Home_old/CommunityPosts/tabid/809/PostID/1087/JasenovacHolocaustpromotedbyVatican.aspx

nista novo sto se do sada vec nije znalo....da li ce se vatikan izvinuti srbima ili ce napraviti  "rezoluciju" o jasenovcu  Cheesy

to je sam jos jedan od pokusaja sve vise obezglavljene srpske propagandne industrije lazi, koja je potpuno izgubla smisao i snagu koju je imala za vrijeme Jugoslavije. Stovise ovak pokusaj je i prilicno glupav sto samo govori o naruciteljima. U Jasenovcu je ubijeno priblizno isti broj Srba kao i Hrvata na kriznom putu a to je cca 50 do 60 hiljada.

Danas se vrlo dobro zna koliko je zrtava bilo u Jasenovcu i medjunarodni je konsenzus da ukupni roj ne prelazi 75.000 sto je takodjer dovoljno grozna brojka. No ovakvim falsificiranjem o 700.000 zrtava obezvrjedjuje se i ono sto je istina. Pri tome nazalost daleko od toga da je Jasenovac bio medju najvecim logorima.

Sve je to vidljivo na ovoj wiki stranici koju direktno odrzavaju Jevreji ne dajuci drugima da vrse antijevrejsku propagandu. Na njoj se vidi da je Jasenovac medju najmanjima uzevsi u obzir zrtve u drugim zemljama Evrope. Pogledajmo npr tabelu napravljenu od strane Jevrejke Lusy Dawidowitz:

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Holocaust

Naravno sve je poznato. No sada je dosao polako red i da se istraze zlocini u koncentracionim logorima u Srbiji, gdje su pobijeni svi Jevreji vec do 1942. godine. Znaci Evropski rekord, nijedna se druga evropska zemlja ne moze 'pohvaliti' tim sramnim rekordom.
Sunny day
Glavni urednik
Na mreži Na mreži

Windows 7 Windows 7
Browser:
Firefox 6.0.2 Firefox 6.0.2

« Odgovor #8 poslato: 13. 09. 2011. 07:23 »
Podeli temuIdi gore

to je sam jos jedan od pokusaja sve vise obezglavljene srpske propagandne industrije lazi, koja je potpuno izgubla smisao i snagu koju je imala za vrijeme Jugoslavije. Stovise ovak pokusaj je i prilicno glupav sto samo govori o naruciteljima. U Jasenovcu je ubijeno priblizno isti broj Srba kao i Hrvata na kriznom putu a to je cca 50 do 60 hiljada.

Danas se vrlo dobro zna koliko je zrtava bilo u Jasenovcu i medjunarodni je konsenzus da ukupni roj ne prelazi 75.000 sto je takodjer dovoljno grozna brojka. No ovakvim falsificiranjem o 700.000 zrtava obezvrjedjuje se i ono sto je istina. Pri tome nazalost daleko od toga da je Jasenovac bio medju najvecim logorima.

Sve je to vidljivo na ovoj wiki stranici koju direktno odrzavaju Jevreji ne dajuci drugima da vrse antijevrejsku propagandu. Na njoj se vidi da je Jasenovac medju najmanjima uzevsi u obzir zrtve u drugim zemljama Evrope. Pogledajmo npr tabelu napravljenu od strane Jevrejke Lusy Dawidowitz:

Naravno sve je poznato. No sada je dosao polako red i da se istraze zlocini u koncentracionim logorima u Srbiji, gdje su pobijeni svi Jevreji vec do 1942. godine. Znaci Evropski rekord, nijedna se druga evropska zemlja ne moze 'pohvaliti' tim sramnim rekordom.

hahaha...wiki izvor...a naravno,jedini ste narod o kojem nesto moze da se pronadje jedino na wikiju jer ni jedna strucna enciklopewdija nije skoro izdavala nove tiraze pa da ih dopuni vama Kafica

http://www.google.ba/search?q=jasenovac&num=10&hl=sr&newwindow=1&biw=1280&bih=895&prmd=ivns&source=lnms&tbm=isch&ei=UJ5vToWxFoKI4gTJ4aiKCQ&sa=X&oi=mode_link&ct=mode&cd=2&sqi=2&ved=0CBEQ_AUoAQ

uzivaj u ruku djelu svog naroda koji je sluzio ustasama,nisu vas dzaba nazivali hrvatskim cvijecem....ovakvih slika nema ni jedan logor na svijetu jer cak ni njemci nisu bili toliki debili da se slikaju u zlocinu,valjda je vama kumovao taj primitivni turski gen pa ste ovjekovjecili trenutke zlocina
« Poslednja izmena: 13. 09. 2011. 07:24 Sunny day »
nebitno
Super član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Chrome 13.0.782.220 Chrome 13.0.782.220

« Odgovor #9 poslato: 13. 09. 2011. 09:01 »
Podeli temuIdi gore

hahaha...wiki izvor...a naravno,jedini ste narod o kojem nesto moze da se pronadje jedino na wikiju jer ni jedna strucna enciklopewdija nije skoro izdavala nove tiraze pa da ih dopuni vama Kafica

http://www.google.ba/search?q=jasenovac&num=10&hl=sr&newwindow=1&biw=1280&bih=895&prmd=ivns&source=lnms&tbm=isch&ei=UJ5vToWxFoKI4gTJ4aiKCQ&sa=X&oi=mode_link&ct=mode&cd=2&sqi=2&ved=0CBEQ_AUoAQ

uzivaj u ruku djelu svog naroda koji je sluzio ustasama,nisu vas dzaba nazivali hrvatskim cvijecem....ovakvih slika nema ni jedan logor na svijetu jer cak ni njemci nisu bili toliki debili da se slikaju u zlocinu,valjda je vama kumovao taj primitivni turski gen pa ste ovjekovjecili trenutke zlocina

naravno wiki izvor na engleskom, a ispod jedno dvjesto nabrojanih izvora iz kojih su podaci, knjiga, istrazivanja. Pa ako je stvarni broj zrtava 700.000 sto onda ne ispravite pa da vidite da li ce da prodje kod jevreja koji ovo odrzavaju Wink Stare enciklopedije su bile pod utjecajem srpske propagande iz doba Jugoslavije, ali nije moglo dovijeka da se siri lazi.

Ja znam da lazes, ti znas da lazes i ja znam da ti znas da ja znam da ti lazes Wink Ali ono sto ne znas je da kao sugovornik potpuno gubis kredibilitet, nesto najvaznije sto odrastao covjek ima.

Sto se tice grozota u logoru, one su uvijek grozne, jedni rade ovo drugi ono. Ljudski rod je nazalost napredovao u stvaranju razlicite patnje drugima. Ne sumnjajmo da su i srpski konc logori bili poprista najrazlicitijih locinackih izivljavanja ali Srbi lukavi spalili svu dokumentaciju da zatru zlocine, cak su i kosti iz logora porazmjestali na druge lokacije. Ali ipak isplivalo sta ces.

Srbi se uopce ne trebaju stidjeti u 'predmetu' poznavanja cinjenja grozota drugima, od obicnih masakriranja nozem prema sofisticiranijim metodama. Cak i u zadnjem ratu
« Poslednja izmena: 13. 09. 2011. 09:04 nebitno »
Sunny day
Glavni urednik
Na mreži Na mreži

Windows 7 Windows 7
Browser:

« Odgovor #10 poslato: 13. 09. 2011. 09:04 »
Podeli temuIdi gore

naravno wiki izvor na engleskom, a ispod jedno dvjesto nabrojanih izvora iz kojih su podaci, knjiga, istrazivanja. Pa ako je stvarni broj zrtava 700.000 sto onda ne ispravite pa da vidite da li ce da prodje kod jevreja koji ovo odrzavaju Wink

Ja znam da lazes, ti znas da lazes i ja znam da ti znas da ja znam da ti lazes Wink Ali ono sto ne znas je da kao sugovornik potpuno gubis kredibilitet, nesto najvaznije sto odrastao covjek ima.

Sto se tice grozota u logoru, one su uvijek grozne, jedni rade ovo drugi ono. Ljudski rod je nazalost napredovao u stvaranju razlicite patnje drugima. Ne sumnjajmo da su i srpski konc logori bili poprista najrazlicitijih locinackih izivljavanja ali Srbi lukavi spalili svu dokumentaciju da zatru zlocine, cak su i kosti iz logora porazmjestali na druge lokacije. Ali ipak isplivalo sta ces.

Srbi se uopce ne trebaju stidjeti u 'predmetu' pozavanja cinjenja grozota drugima, od obicnih masakriranja nozem prema sofisticiranijim metodama. Cak i u zadnjem ratu

kakve veze ima sto je na englekom, i ja sam pisa wiki na engleskom... Grin

ja nemam potrebe da lazem...istina je u ovim slikama i hiljadama drugih slika i video zapisa...

mislis na srbe islamske vjeroispovjesti i ritualna odsjecanja glava u ime alah?

nebitno
Super član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #11 poslato: 13. 09. 2011. 09:07 »
Podeli temuIdi gore

kakve veze ima sto je na englekom, i ja sam pisa wiki na engleskom... Grin

ja nemam potrebe da lazem...istina je u ovim slikama i hiljadama drugih slika i video zapisa...

mislis na srbe islamske vjeroispovjesti i ritualna odsjecanja glava u ime alah?

pa pokusaj onda ovaj wiki da 'ispravis' i upisi da je u jasenovcu bilo 700.000 zrtava. Naravno da nemas potrebe da lazes, to dolazi vise kao refleks kako kaze Dobrica Wink
Blood_For_Blood
Legenda
Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:

« Odgovor #12 poslato: 13. 09. 2011. 09:09 »
Podeli temuIdi gore

U jednoj kama a u drugoj biblija. Nista novo.

A rezoluciju zajebi, sta ce ti? Taj zlocin u Hrvatskoj malo ko osporava za razliku od Srebrenice cije osporavanje je medju Srbima, pogotovo bosanskim Srbima, postalo salonska moda.

Paaale su slpske glaaave u slpskome zapadnom Sleeemu! Osveeeticemo slpsku klv!
bubamara
Urednik
Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:

« Odgovor #13 poslato: 13. 09. 2011. 09:10 »
Podeli temuIdi gore

The following figures from Lucy Dawidowicz show the annihilation of the Jewish population of Europe by (pre-war) country:[223]
Country   Estimated Pre-War
Jewish population   Estimated killed   Percent killed
Poland   3,300,000   3,000,000   90
Baltic countries   253,000   228,000   90
Germany & Austria   240,000   210,000   90
Bohemia & Moravia   90,000   80,000   89
Slovakia   90,000   75,000   83
Greece   70,000   54,000   77
Netherlands   140,000   105,000   75
Hungary   650,000   450,000   70
Byelorussian SSR   375,000   245,000   65
Ukrainian SSR   1,500,000   900,000   60
Belgium   65,000   40,000   60
Yugoslavia   43,000   26,000   60
Romania   600,000   300,000   50
Norway   2,173   890   41
France   350,000   90,000   26
Bulgaria   64,000   14,000   22
Italy   40,000   8,000   20
Luxembourg   5,000   1,000   20
Russian SFSR   975,000   107,000   11
Finland   2,000   22   1
Denmark   8,000   52   <1
Total   8,861,800   5,933,900   67

Samo je totalni idot u stanju da postavi nesto sto mu se kosi sa onim sto tvrdi...
Blood_For_Blood
Legenda
Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:

« Odgovor #14 poslato: 13. 09. 2011. 09:10 »
Podeli temuIdi gore

..a dozvoljavas to i na svom usranom forumu.

http://www.nezavisne.com/forum/index.php/topic,7655.msg138512/boardseen.html#new

Paaale su slpske glaaave u slpskome zapadnom Sleeemu! Osveeeticemo slpsku klv!
Stranice: [1] 2 3 ... 10   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Nezavisne novine | Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Sitemap

Google visited last this page 10. 05. 2012. 10:31