Nezavisne novine - Diskusije
24. 05. 2012. 08:14 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Članovi Links Kontakt Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 [2] 3 4 ... 10   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Jasenovac - holokaust podstaknut od Vatikana  (Pročitano 2899 puta)
nebitno
Super član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Chrome 13.0.782.220 Chrome 13.0.782.220

« Odgovor #15 poslato: 13. 09. 2011. 09:25 »
Podeli temuIdi gore

Samo je totalni idot u stanju da postavi nesto sto mu se kosi sa onim sto tvrdi...

naravno o tome i govorim samo ti nisi shvatio jer nisi razmislio prije posta. Do sada ste pomocu jake srpske struje u jugoslaviji uspijevali da fokus prebacujete na Jasenovac uvecavajuci brojke i da tako prikrivate vlastite zlocine, koji medjutim nisu nestali. No kao kazem isplivati ce i to vrlo uskoro jer vise nema zastite na vasoj strani.

http://www.open.ac.uk/socialsciences/semlin/en/semlin-judenlager.php

Je li mozda ovo falsifikat? U toj tabeli ti su zlocini navedeni pod Jugoslavija. Naravno zna se za Jasenovac, ali znati ce se i za Sajmiste, Autokomandu i ostale. Red je da se zna ako cemo biti pravedni
Pazuzu
Elitni član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Opera 9.80 Opera 9.80

« Odgovor #16 poslato: 13. 09. 2011. 09:53 »
Podeli temuIdi gore

Danas se vrlo dobro zna koliko je zrtava bilo u Jasenovcu i medjunarodni je konsenzus da ukupni broj ne prelazi 75.000
Sve je to vidljivo na ovoj wiki stranici koju direktno odrzavaju Jevreji ne dajuci drugima da vrse antijevrejsku propagandu.
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Holocaust

Ti si stvarno jedna veoma posebna vrsta morona koji obitava na ovom forumu.
Ti si ona vrsta morona koja da link ka nekoj stranici (makar to bila i Wikipedia), a čak i ne pročita šta tamo piše:

TitleBox Yad Vashem reports an overall number of over 500,000 murders of Serbs "in horribly sadistic ways" at the hands of the Ustaša.

Ovo loodilo koje ti prosipaš oko sebe, to stvarno ne može baš svako.
To mogu da rade samo oni u glavu udarenim, retki moroni.

Tebe stvarno treba čuvati kao cirkuskog frika.
Pazuzu
Elitni član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Opera 9.80 Opera 9.80

« Odgovor #17 poslato: 13. 09. 2011. 10:16 »
Podeli temuIdi gore

naravno o tome i govorim samo ti nisi shvatio jer nisi razmislio prije posta. Do sada ste pomocu jake srpske struje u jugoslaviji uspijevali da fokus prebacujete na Jasenovac uvecavajuci brojke i da tako prikrivate vlastite zlocine, koji medjutim nisu nestali. No kao kazem isplivati ce i to vrlo uskoro jer vise nema zastite na vasoj strani.

Je li mozda ovo falsifikat? U toj tabeli ti su zlocini navedeni pod Jugoslavija. Naravno zna se za Jasenovac, ali znati ce se i za Sajmiste, Autokomandu i ostale. Red je da se zna ako cemo biti pravedni

Bate, opet lupaš gluposti i lažeš.
Prvo - to nije sajt nego blog.
Drugo - nema ni reči o Jasenovcu, što je tema.
Treće - Staro Sajmište je bilo u NDH, i tamo su tvoje omiljene ustaše i Nemci ubijali Jevreje.

Ti si patološki lažov i manipulator.
Na svu sreću normalnih ljudi, neuspešan.
I jadan.
nebitno
Super član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #18 poslato: 13. 09. 2011. 10:32 »
Podeli temuIdi gore

Ti si stvarno jedna veoma posebna vrsta morona koji obitava na ovom forumu.
Ti si ona vrsta morona koja da link ka nekoj stranici (makar to bila i Wikipedia), a čak i ne pročita šta tamo piše:

TitleBox Yad Vashem reports an overall number of over 500,000 murders of Serbs "in horribly sadistic ways" at the hands of the Ustaša.

Ovo loodilo koje ti prosipaš oko sebe, to stvarno ne može baš svako.
To mogu da rade samo oni u glavu udarenim, retki moroni.

Tebe stvarno treba čuvati kao cirkuskog frika.

izgubio si ti svaki kredibilitet, ostaju ti jos samo uvrede. Da si malo inteligentniji vidio bi da tamo kao informaciju spominju razne verzije od minimalnih do maksimalnih pa tako u recenici prije navode da je u Jugi ukupno poginulo 581.000 Jugoslavena od strane nacista i ustasa, a u recenici kasnije navodi neke izvore koji spominju ovu nebuloznu o 500.000 Srba. Naravno postoji i za krizni put nebuloznih brojki od pola milijuna ali ja necu biti moron kao neki da takve brojke stavljam kao vjerodostojne. Jer mi je stalo sta normalni ljudi misle. Ne ti, vec normalni ljudi

Nema vama pomoci, bjesomucno fabricirate povijest, premda se cio svijet smije jer danas je tesko nesto prikriti vi i dalje po svome. Pa onda netko kaze sta nam se to desava. Eto sta vam se desava. Vi sami
nebitno
Super član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #19 poslato: 13. 09. 2011. 10:43 »
Podeli temuIdi gore

Bate, opet lupaš gluposti i lažeš.
Prvo - to nije sajt nego blog.
Drugo - nema ni reči o Jasenovcu, što je tema.
Treće - Staro Sajmište je bilo u NDH, i tamo su tvoje omiljene ustaše i Nemci ubijali Jevreje.

Ti si patološki lažov i manipulator.
Na svu sreću normalnih ljudi, neuspešan.
I jadan.

magnovenje u punom zamahu. Znaci kazes blog je pa nije istina sta pise. Blog je pa zato nije bilo logora u Srbiji. Znam rado bi vi takve 'blogove' ugasili ko sto ste svu istinu u korijenu 'gasili', samo da ih ne odrzavaju jevreji. Ne brini doci ce iz blogova u enciklopedije uskoro. Ne moze niko sakriti istinu pa ni Srbi.

Znaci Srbi nisu sudjelovali, nije bila Banjica u kojoj je ubijeno desetke hiljada i otpremljeno u druge logore. Nije bilo jos mnogih drugih, kojih se vi lijepo kolektivnom amnezijom rjesavate, kao sto ste se rjesavali dokumetacije onomad 1943. Ali nije dovoljno zazmuriti, kada otvoris oci opet isti zlocini ostaju. Jebat ga Ali mozda da se optize jevreji da su se sami ubijali da izazovu reakciju svijeta. Kao ovi muslimani u BiH

nekima istina pada tesko, to je stvarno zalosno. A istina ustvari oslobadja
Pazuzu
Elitni član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Opera 9.80 Opera 9.80

« Odgovor #20 poslato: 13. 09. 2011. 10:56 »
Podeli temuIdi gore

izgubio si ti svaki kredibilitet, ostaju ti jos samo uvrede. Da si malo inteligentniji vidio bi da tamo kao informaciju spominju razne verzije od minimalnih do maksimalnih pa tako u recenici prije navode da je u Jugi ukupno poginulo 581.000 Jugoslavena od strane nacista i ustasa, a u recenici kasnije navodi neke izvore koji spominju ovu nebuloznu o 500.000 Srba. Naravno postoji i za krizni put nebuloznih brojki od pola milijuna ali ja necu biti moron kao neki da takve brojke stavljam kao vjerodostojne. Jer mi je stalo sta normalni ljudi misle. Ne ti, vec normalni ljudi

Nema vama pomoci, bjesomucno fabricirate povijest, premda se cio svijet smije jer danas je tesko nesto prikriti vi i dalje po svome. Pa onda netko kaze sta nam se to desava. Eto sta vam se desava. Vi sami

Koji si ti fašistički moron.
Daš link na sajt i sada ti je komentar - u rečenici ispred kažu sve tačno, a u rečenici posle su nebuloze.
Bate, prolup'p si onako dibidus. Nema tebi više ni spasa ni leka.
Toliko si se zapetljao u tvom idiotskom pokušaju da izvrdavaš činjenice, stvarnost i istinu, da si počeo da demantuješ dve susedne rečenice teksta čiji si link sam postavio. I to Yad Vashem nazivaš "nebulozom"?!?!?!
Smehotres Smehotres Smehotres Smehotres Smehotres Smehotres Smehotres
A da ne spominjem tvoje moronluje tipa:
Citat
koliko je zrtava bilo u Jasenovcu i medjunarodni je konsenzus da ukupni broj ne prelazi 75.000
"Međunarodni konsenzus"?!?!?
A onda u sledećem tvom postu kreneš da kenjaš tipa:
Citat
vidio bi da tamo kao informaciju spominju razne verzije od minimalnih do maksimalnih
Pa kakav je onda to taj "MEĐUNARODNI KONSENSUS o 75.000 žrtava", kada se "spominju razne verzije"?

Bože, ima li te da normalne sačuvaš od ovakvih loodaka i idiota?!?!

U stvari, ono što je meni najzanimljivije kod ovog tvog loodila koje besomučno pokušavaš da prosipaš po ovom forumu jeste pitanje kako se ne stidiš sam sebe kad kreneš da izvaljuješ ovakve gluposti. Ako već guraš to svoje primitivno loodilo na forumu, bar se potrudi da to radiš bar na nivou deteta iz predškolske grupe u obdaništu. Ovako će ljudi početi da ti šalju lizalice, čokoladice i pelene.

Ali, yebiga, kao što sam već rekao - budalama, moronima i fašistima poput tebe, na žalost nije zabranjeno da budu to što jestu - budale, moroni i fašisti koji se dive hrabrosti ustaša, handžarlija i NDH.

PS: Hajde sad daj malo dijareje o Blajburgu. Nisi dugo o tome, a i na ovoj temi si iskoristi sva tri čelindža. U prazno, naravno.
Pazuzu
Elitni član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Opera 9.80 Opera 9.80

« Odgovor #21 poslato: 13. 09. 2011. 11:00 »
Podeli temuIdi gore

magnovenje u punom zamahu. Znaci kazes blog je pa nije istina sta pise. Blog je pa zato nije bilo logora u Srbiji. Znam rado bi vi takve 'blogove' ugasili ko sto ste svu istinu u korijenu 'gasili', samo da ih ne odrzavaju jevreji. Ne brini doci ce iz blogova u enciklopedije uskoro. Ne moze niko sakriti istinu pa ni Srbi.

Znaci Srbi nisu sudjelovali, nije bila Banjica u kojoj je ubijeno desetke hiljada i otpremljeno u druge logore. Nije bilo jos mnogih drugih, kojih se vi lijepo kolektivnom amnezijom rjesavate, kao sto ste se rjesavali dokumetacije onomad 1943. Ali nije dovoljno zazmuriti, kada otvoris oci opet isti zlocini ostaju. Jebat ga Ali mozda da se optize jevreji da su se sami ubijali da izazovu reakciju svijeta. Kao ovi muslimani u BiH

nekima istina pada tesko, to je stvarno zalosno. A istina ustvari oslobadja

Bate, kakvi logori u Srbiji?
Koncentracioni logori u kojima su klani i u gasnim komorama ubijani i istrebljivani Srbi, Jevereji i Romi, žene, deca i starci su bili u NDH.
Staro Sajmište, za koje i ne znaš gde se nalazi, bilo je u NDH, a Banjica nije bila logor nego zatvor.

Hajde popij pilule za lilule, šolju mleka pa u krevetac. Zovi mamu da te poljubi i ušuška.
Jedino tako možda možeš da se pomiriš sa svojom fašističkom dušom.
nebitno
Super član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #22 poslato: 14. 09. 2011. 01:09 »
Podeli temuIdi gore

Koji si ti fašistički moron.
Daš link na sajt i sada ti je komentar - u rečenici ispred kažu sve tačno, a u rečenici posle su nebuloze.
Bate, prolup'p si onako dibidus. Nema tebi više ni spasa ni leka.
Toliko si se zapetljao u tvom idiotskom pokušaju da izvrdavaš činjenice, stvarnost i istinu, da si počeo da demantuješ dve susedne rečenice teksta čiji si link sam postavio. I to Yad Vashem nazivaš "nebulozom"?!?!?!
Smehotres Smehotres Smehotres Smehotres Smehotres Smehotres Smehotres
A da ne spominjem tvoje moronluje tipa:"Međunarodni konsenzus"?!?!?
A onda u sledećem tvom postu kreneš da kenjaš tipa:Pa kakav je onda to taj "MEĐUNARODNI KONSENSUS o 75.000 žrtava", kada se "spominju razne verzije"?

Bože, ima li te da normalne sačuvaš od ovakvih loodaka i idiota?!?!

U stvari, ono što je meni najzanimljivije kod ovog tvog loodila koje besomučno pokušavaš da prosipaš po ovom forumu jeste pitanje kako se ne stidiš sam sebe kad kreneš da izvaljuješ ovakve gluposti. Ako već guraš to svoje primitivno loodilo na forumu, bar se potrudi da to radiš bar na nivou deteta iz predškolske grupe u obdaništu. Ovako će ljudi početi da ti šalju lizalice, čokoladice i pelene.

Ali, yebiga, kao što sam već rekao - budalama, moronima i fašistima poput tebe, na žalost nije zabranjeno da budu to što jestu - budale, moroni i fašisti koji se dive hrabrosti ustaša, handžarlija i NDH.

PS: Hajde sad daj malo dijareje o Blajburgu. Nisi dugo o tome, a i na ovoj temi si iskoristi sva tri čelindža. U prazno, naravno.

gledaj Pazuzu ja suosjecam sa tobom i ne shvacam te za ozbiljno.  v^s Ipak si ti za starateljstvo pa tako i sve tvoje izjave spadaju u tu kategoriju

Medjunarodni konsenzus ti je zajednicko prihvacanje realnog broja zrtava. Znaci ne onako mitski kako mnogi Srbi vole da gledaju nego realno
« Poslednja izmena: 14. 09. 2011. 01:11 nebitno »
nebitno
Super član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #23 poslato: 14. 09. 2011. 01:12 »
Podeli temuIdi gore

Bate, kakvi logori u Srbiji?
Koncentracioni logori u kojima su klani i u gasnim komorama ubijani i istrebljivani Srbi, Jevereji i Romi, žene, deca i starci su bili u NDH.
Staro Sajmište, za koje i ne znaš gde se nalazi, bilo je u NDH, a Banjica nije bila logor nego zatvor.

Hajde popij pilule za lilule, šolju mleka pa u krevetac. Zovi mamu da te poljubi i ušuška.
Jedino tako možda možeš da se pomiriš sa svojom fašističkom dušom.

hmm dobro shvatio sam, nije bilo koncentracionih logora u Srbiji. Izvini onda Pazuzu
Pazuzu
Elitni član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Opera 9.80 Opera 9.80

« Odgovor #24 poslato: 14. 09. 2011. 08:26 »
Podeli temuIdi gore

a u recenici kasnije navodi neke izvore koji spominju ovu nebuloznu o 500.000 Srba.

A rečenica glasi:
TitleBoxYad Vashem reports an overall number of over 500,000 murders of Serbs "in horribly sadistic ways" at the hands of the Ustaša.

Bate, ti si postavio link na sajt koji nisi ni pročitao, verujući da drugi takođe neće pročitati šta je na njemu napisano.
I kada si dobio direktan udarac istinom u glavu, pokušavaš kao čkapi, kakav i jesi jer već dugo vremena pokušavaš da se lažno predstavljaš kao Hrvat, da izvrdaš i iskobeljaš se iz sopstvenih ljigavih laži i nebuloza.
Ako je za tebe Yad Vashem "neki izvor koji spominje nebuloze" (i to na sajtu u koji si se TI zaklinjao da piše istinu), ti si završio sa realnošću i istinom i tebi pomoći više nema.
Možda par elektrošokova u određenim ustanovama koje se bave blagostanjem tipova kakav si ti. Ali samo možda.
Oporavak nije garantovan.
« Poslednja izmena: 14. 09. 2011. 10:49 Pazuzu »
nebitno
Super član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0

« Odgovor #25 poslato: 14. 09. 2011. 09:26 »
Podeli temuIdi gore

A rečenica glasi:
TitleBoxYad Vashem reports an overall number of over 500,000 murders of Serbs "in horribly sadistic ways" at the hands of the Ustaša.

Bate, ti si postavio link na sajt koji nisi ni pročitao, verujući da drugi takođe neće pročitati šta je na njemu napisano.
I kada si dobio direktan udarac istinom u glavu, pokušavaš kao čkapi, kakav i jesi jer već dugo vremena pokušavaš da se lažno predstavljaš kao Hrvat, da izvrdaš i iskobeljaš se iz sopstvenih ljigavih laži i nebuloza.
Ako je za tebe Yad Vashem "neki izvor koji spominje nebuloze" (i to na sajtu u koji si se TI zaklinjao da piše istinu), ti si završio sa realnošću i istinom i tebi pomoći više nema.
Možda par elektrošokova u određenim ustanovama koje se bave blagostanjem tipova kakav si ti. Ali samo možda.
Oporavak nije garantovan.

tu vasu dobrano ishlapjelu propagandu vise nitko ne cita. Utvrdjeno je da je u jasenovcu ubijena izmedju 65 i 75 hiljada ljudi. Ti si naravno slobodan da brojis milione. Sto da ti kvarim veselje s obzirom na tvoje stanje
Pazuzu
Elitni član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Opera 9.80 Opera 9.80

« Odgovor #26 poslato: 15. 09. 2011. 11:36 »
Podeli temuIdi gore

tu vasu dobrano ishlapjelu propagandu vise nitko ne cita. Utvrdjeno je da je u jasenovcu ubijena izmedju 65 i 75 hiljada ljudi. Ti si naravno slobodan da brojis milione. Sto da ti kvarim veselje s obzirom na tvoje stanje

Alo, ćoro...
Yad Vashim, koji je citiran na stranici koju si TI postavio i zaklinjao se u nju i istinitost onoga što na njoj piše, je svetski muzej Holokausta i tvrdi sledeće:
To nema nikakve veze sa "nama". To tvrde Jevreji koji su platili najveću cenu Holokausta, i koje su tvoje omiljene Ustaše tamanile na svakom koraku kako bi se pokazale kao dobri fašisti i pouzdane sluge svoga gospodara  Hitlera.
A pošto si neznalica, što si mnogo puta ovde dokazao, evo ti i prevoda da malo treniraš savest:
TitleBoxYad Vashem kaže da sveukupan broj prevazilazi 500.000 pobijenih Srba na "užasan i sadistički način" od ruku USTAŠA

Kao što svaki normalan čovek može da vidi, međunarodni kosenzus oko broja ubijenih Srba, dece, žena i staraca u Jasenovcu je PREKO 500 HILJADA!
Kada se tome doda broj Jevreja i Roma, dece, žena i staraca koje su Ustaše takođe na najzverskije načine poklale i u gasnim komorama poubijale u Jasenovcu, jasno se dolazi do cifre od preko 700.000 zverski pobijenih nevinih ljudi u logorima i fabrikama smrti širom NDH.

Yebiga, znam da ti je izuzetno teško kada te istina i činjenice opale po sred labrnje, ali to je jedini način da se prizoveš pameti - ako je to uopšte moguće - i suočiš se sa svojom genocidnom prošopšću kako bi pokušao da opereš svoju crnu savest.

Nemoj da se ljudtiš. Ja ti sve ovo pišem iz najboljih namera kako bih ti pomogao, jer mi je žao da te gledam kako moralno toneš sve dublje i propadaš u fekalijama sopstvene loodosti.
nebitno
Super član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #27 poslato: 15. 09. 2011. 12:17 »
Podeli temuIdi gore

Alo, ćoro...
Yad Vashim, koji je citiran na stranici koju si TI postavio i zaklinjao se u nju i istinitost onoga što na njoj piše, je svetski muzej Holokausta i tvrdi sledeće:
To nema nikakve veze sa "nama". To tvrde Jevreji koji su platili najveću cenu Holokausta, i koje su tvoje omiljene Ustaše tamanile na svakom koraku kako bi se pokazale kao dobri fašisti i pouzdane sluge svoga gospodara  Hitlera.
A pošto si neznalica, što si mnogo puta ovde dokazao, evo ti i prevoda da malo treniraš savest:
TitleBoxYad Vashem kaže da sveukupan broj prevazilazi 500.000 pobijenih Srba na "užasan i sadistički način" od ruku USTAŠA

Kao što svaki normalan čovek može da vidi, međunarodni kosenzus oko broja ubijenih Srba, dece, žena i staraca u Jasenovcu je PREKO 500 HILJADA!
Kada se tome doda broj Jevreja i Roma, dece, žena i staraca koje su Ustaše takođe na najzverskije načine poklale i u gasnim komorama poubijale u Jasenovcu, jasno se dolazi do cifre od preko 700.000 zverski pobijenih nevinih ljudi u logorima i fabrikama smrti širom NDH.

Yebiga, znam da ti je izuzetno teško kada te istina i činjenice opale po sred labrnje, ali to je jedini način da se prizoveš pameti - ako je to uopšte moguće - i suočiš se sa svojom genocidnom prošopšću kako bi pokušao da opereš svoju crnu savest.

Nemoj da se ljudtiš. Ja ti sve ovo pišem iz najboljih namera kako bih ti pomogao, jer mi je žao da te gledam kako moralno toneš sve dublje i propadaš u fekalijama sopstvene loodosti.

necu da te nazivam imenima koje ti meni dodjeljujes je ja sam ipak civiliziran i imam samokontrolu. Procitaj jos jednom sta sam napisao i onda razmisli.

Napisao sam da tamo faktografski spominju vise tumacenja broja zrtava od najmanjih do najvecih, tako spominju i taj podatak Jad Vasema kao jedan od nabrojanih a ne kao relevantan. Brojke idu od 30.000 do 700.000, citao sam jednom i o milion pobijenih Srba u Jasenovcu. Inace razmisli otkud Jad Vashemu uopce interes i znanje koliko je Srba poginulo, osim ako im Srbi sami nisu rekli, a pritom jos i znaju sta su im isti Srbi radili u konclogorima po Srbiji

Znas ti dobro sto sam mislio samo se pravis nevjest sto je vec smijesno jer to stalno radis kao da sa druge strane imas maloumnu djecu. Ako ti je na veselje neka ti bude premda se srozavas, ali bez osobnih uvreda jer one predstavljaju direktan napad na osobu.
Sunny day
Glavni urednik
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 5.0 Firefox 5.0

« Odgovor #28 poslato: 15. 09. 2011. 12:21 »
Podeli temuIdi gore

necu da te nazivam imenima koje ti meni dodjeljujes je ja sam ipak civiliziran i imam samokontrolu. Procitaj jos jednom sta sam napisao i onda razmisli.

Napisao sam da tamo faktografski spominju vise tumacenja broja zrtava od najmanjih do najvecih, tako spominju i taj podatak Jad Vasema kao jedan od nabrojanih a ne kao relevantan. Brojke idu od 30.000 do 700.000, citao sam jednom i o milion pobijenih Srba u Jasenovcu. Inace razmisli otkud Jad Vashemu uopce interes i znanje koliko je Srba poginulo, osim ako im Srbi sami nisu rekli, a pritom jos i znaju sta su im isti Srbi radili u konclogorima po Srbiji

Znas ti dobro sto sam mislio samo se pravis nevjest sto je vec smijesno jer to stalno radis kao da sa druge strane imas maloumnu djecu. Ako ti je na veselje neka ti bude premda se srozavas, ali bez osobnih uvreda jer one predstavljaju direktan napad na osobu.

koliko si samo neobrazovan Umro od smijeha

srbi radili jevrejima Joj
nebitno
Super član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #29 poslato: 15. 09. 2011. 12:36 »
Podeli temuIdi gore

koliko si samo neobrazovan Umro od smijeha

srbi radili jevrejima Joj

evo da pokazem kako to izgleda kada Srbi rade na 'neutralnom' razotkrivanju istine (ustvari vrsenju propagande).

Samo u ova dva srpska konclogora Banjica i Sajmiste je pobijeno prema podacima preko 100.000 ljudi. E sad da ja koristim vasu metodu taj broj bi pomnozio sa 5 i jos malo dodao i to sve uzeo kao 100% relevantno.

No ja nisam kao vi i ne pisem samo u cilju da napakostim drugoj strani. Jer za raliku od vas poznajem pravilo ko pod drugim jamu kopa sam u nju pada. Kad tad

Znaci u sajmistu je pobijeno 48.000, neki izvori tvrde 32.000 itd. Ne treba biti pokvaren pa automatski uzeti najvisu brojku i jos je uvecati, vec je cilj utvrditi sta je stvarna istina. Drzavna komisija za utvrdjivanje ratnih zlocina okupatora i pomagaca taj je izvjestaj objavila u broju 87 oktobra 1946. godine ali ja ne kazem da je taj broj konacan niti 100% realan dok se tocno ne utvrde sve cinjenice.

Nadalje u Banjici je pobijeno od 27.000 do 80.000 premda se tocan broj nece lako utvrditi jer je 1943 unistena sva kompromitirajuca dokumentacija a i kosti su premjestane na druge lokacije. Tako glasi izvjestaj nekoga tko ne zeli da radi zlo drugoj strani vec zeli samo da utvrdi cinjenice.

http://hr.wikipedia.org/wiki/Srpski_koncentracijski_logori_u_Drugom_svjetskom_ratu
http://hr.wikipedia.org/wiki/Koncentracijski_logor_Banjica
http://hr.wikipedia.org/wiki/Koncentracijski_logor_Sajmi%C5%A1te
« Poslednja izmena: 15. 09. 2011. 12:37 nebitno »
Stranice: 1 [2] 3 4 ... 10   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Nezavisne novine | Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Sitemap

Google visited last this page 08. 04. 2012. 05:44