|
Sunny day
|
 |
« poslato: 06. 02. 2010. 08:22 » |
Idi gore
|
Mislim da se prvo treba pitati narod o pristupanju vojnom savezu jer smo svjedoci ne tako davne istorije i 25.marta 1941.kada su Srbi pristupili jednom vojnom savezu, te kakve konsekvence je imao taj pristup bez volje naroda po isti taj narod tada i kasnije...
|
|
|
|
|
|
boro975
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 06. 02. 2010. 11:04 » |
Idi gore
|
Samo za EU, sa svim dobrim i losim stranama toga. Najbolje da trazim i NATO koji mrzim i gdje me mrzi pola clanica.
|
|
|
|
|
|
bez_respekta
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 06. 02. 2010. 11:06 » |
Idi gore
|
Ма, какав црни НАТО - то су фашисти најобичнији и лицемјери...у НАТО могу да иду Хрвати, Шиптари, Муслимани када им осамосталимо Филџан-џамахирију на 25% бивше СРБиХ, али Срби који су се борили читаву своју историју против разноразних фашиста, фундаменталиста, нациста и свих осталих болесних идеја пристиглих са ''запада'' и ''блиског истока'' , не требају ни у ком случају да приступају онима који убијају дјецу по Ираку, Афганистану, који бомбардују људе осиромашеним уранијумом! Ни у ком случају! Српска мора бити против фашиста из НАТО пакта!
|
Henry Kissinger:"Until it was created in 1992, Bosnia had never been an independent state. "
|
|
|
|
vanzemaljac
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 06. 02. 2010. 12:31 » |
Idi gore
|
Jos kad se Srpska okrene protiv fasista iz Srpske gdje ce vam kraj biti.
|
NEZAVISNA SRPSKA NEMA ALTERNATORA 
|
|
|
|
hajka
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 06. 02. 2010. 12:33 » |
Idi gore
|
Mislim da se prvo treba pitati narod o pristupanju vojnom savezu jer smo svjedoci ne tako davne istorije i 25.marta 1941.kada su Srbi pristupili jednom vojnom savezu, te kakve konsekvence je imao taj pristup bez volje naroda po isti taj narod tada i kasnije... Sunny, ti to ne mislis, vec ti zapravo vrlo dobro znas da je to tako, jer je zaista tako.!! Isto tako, siguran sam, da znas(kao uostalom i ja i mnogi drugi, zapravo velika vecina),odgovor naroda o tom "pristupanju".? Ova tema, po meni, ima jednu zajednicku liniju sa temom Kace(in) do dna, koju je pokrenuo Radoslav.? Mozda je slucajno(?), da Kacin i Ameri salju otprilike u isto vrjeme(koicindecija, zar ne?) poruke upucene ne uglavnom, vec iskljucivo Srbima.?, Dajle,ocigledno je da nervoza , neizvjesnost i rekao bi zabrinutost zapadne "gospode" raste.? Koristeci retoriku koja nije bas najprikladnija(ali hebi ga), bez_respekta je iskazao stav, rekao bih,velike vecine Srba s obje strane Drine.? Mislim,..., reci ga ovako ili onako, ali hebiga, sto je to je, kako je tako je.
|
|
|
|
|
|
Sunny day
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 06. 02. 2010. 12:37 » |
Idi gore
|
prvo da zavrsimo sa fasitima u Federaciji pa se onda okrecemo ovim fasistima koji su dosli u RS
|
|
|
|
|
|
bez_respekta
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 06. 02. 2010. 12:55 » |
Idi gore
|
Најбољи начин борбе против фашиста близу Српске ће бити осамостаљење и слобода напредне Српске од легла фундаментализма тј. МХФ  , тако ми Маоче Горње, Бочиње, западног Сарајева и осталих звјерињака 
|
Henry Kissinger:"Until it was created in 1992, Bosnia had never been an independent state. "
|
|
|
|
Nebojsa Seric Shoba
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 06. 02. 2010. 06:01 » |
Idi gore
|
BiH je vec pooodavno pod NATO kontrolom, ali eto ima i vas koji mislite da nije. OS BiH je pod direktnom kontrolom NATO, nema vise VRS.
Vezi konja gdje ti aga kaze!
|
"Na Italiju mi računamo kao na susjednu državu." - Milan Martić, 20. jun 1994.
|
|
|
|
Nebojsa Seric Shoba
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 06. 02. 2010. 06:53 » |
Idi gore
|
"Stav NATO-a o članstvu BiH je jasan - nije pitanje hoće li, već kada će BiH postati njegova članica. Na tom putu, vlasti moraju provesti reforme koje će BiH učiniti državom sposobnom da jednim glasom komunicira s Briselom i da s ostalim članicama NATO-a sjedne za sto i razgovara o vrlo kompleksnim sigurnosnim pitanjima..."
izjavio komandant Štaba NATO-a u našoj zemlji Džon Bulard (John Bullard).
|
|
|
|
|
bez_respekta
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 06. 02. 2010. 07:09 » |
Idi gore
|
BiH je vec pooodavno pod NATO kontrolom, ali eto ima i vas koji mislite da nije. OS BiH je pod direktnom kontrolom NATO, nema vise VRS.
Vezi konja gdje ti aga kaze!
 Шта ти је испран мозак матриксом...воле колаборатори да неко влада њима, па то ти је  ....и поданички менталитет треба да еволуира ...дуг је пут коњи моји 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nebojsa Seric Shoba
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 06. 02. 2010. 08:47 » |
Idi gore
|
|
|
|
|
|
bez_respekta
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 06. 02. 2010. 08:53 » |
Idi gore
|
biti podanik NATO ili Rusa, svejedno je... Како рекох, поданички мозак је у природном стању  стога мора да буде поданик и да има своје златно теле  Штета што поданички мозак гласаше за уништење Југославије у којој је одрастао без подаништва - али, поданички мозак не расуђују рационално - када поданичком мозгу ајатолах нареди да скине гаће и скочи у коприве - поданички мозак дјелује  (bio sam u Rusiji dva puta poslom, nisam gore i neljubaznije zemlje na svijetu vidio) Видиш, био сам више пута у Русији-бољих људи не сретох  ...мора да Руси , као и Срби, имају шесто чуло да препознају поданичке мозгове, па и не треба бити куртоазно љубазан према таквима  Нека, нека - треба Чедама Јовановићима и осталим српским балијама дати аргументе и отворити очи 
|
|
|
|
|
radoslav
Gost
|
 |
« Odgovor #14 poslato: 06. 02. 2010. 09:07 » |
Idi gore
|
Sine Nebojša, Prije svega se potrudi da svoja povremena uključenja na forum iskoristiš da pročešljaš novootvorene teme, jer je upravo tema o tom srbomrscu Kacinu već otvorena, te nema potrebe da je dupliraš. A pro dva - jel ti ikada na pramet palo da je najbolje biti - ničiji podanik? Vjerojetno nije, jer je to dosta težak mentalni koncept za shvatiti.
|
|
|
|
|
|