Nezavisne novine - Diskusije
24. 05. 2012. 08:56 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Članovi Links Kontakt Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 ... 3 4 [5]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Džosip Broz - Tita  (Pročitano 8062 puta)
Senahid
Legenda
Na mreži Na mreži

Linux Linux
Browser:
Safari 4.0 Safari 4.0

« Odgovor #60 poslato: 22. 11. 2010. 03:21 »
Podeli temuIdi gore

Na prvoj slici je imao 52 godine, a ako je druga nakon 18 godina, onda je to 70. Neki ljudi ostare brzo. No, svasta je moguce.

"
radoslav
Gost
« Odgovor #61 poslato: 22. 11. 2010. 07:47 »
Podeli temuIdi gore

Na prvoj slici je imao 52 godine, a ako je druga nakon 18 godina, onda je to 70. Neki ljudi ostare brzo. No, svasta je moguce.

Da, to bi trebalo bit neki odnos, ali složiti ćeš se... Na prvoj djeluje ko neki dobrostojeći četrdesetogodišnjak (a preživio je rat i "ofanzive"), a na drugoj ko neki debeli čiča koji se bliži 80-oj, iako je od svoje 53 pa do 70 uživo u blagodetima života, krstareći "Galebom" po svim morima i oceanima svijeta.
Jebiga, ako se od lagodnog života tako brzo stari, ja bih onda da budem pod stalnim stresom.  Cool  Živeli
Zalutalo_prase
Gost
« Odgovor #62 poslato: 22. 11. 2010. 07:52 »
Podeli temuIdi gore

Mislim da je na prvoj slici Titov dvojnik, dubler, kako se već kaže...
Senahid
Legenda
Na mreži Na mreži

Windows 7 Windows 7
Browser:
Mozilla kompatibilan Mozilla kompatibilan

« Odgovor #63 poslato: 22. 11. 2010. 07:56 »
Podeli temuIdi gore

Da, to bi trebalo bit neki odnos, ali složiti ćeš se... Na prvoj djeluje ko neki dobrostojeći četrdesetogodišnjak (a preživio je rat i "ofanzive"), a na drugoj ko neki debeli čiča koji se bliži 80-oj, iako je od svoje 53 pa do 70 uživo u blagodetima života, krstareći "Galebom" po svim morima i oceanima svijeta.
Jebiga, ako se od lagodnog života tako brzo stari, ja bih onda da budem pod stalnim stresom.  Cool  Živeli

Uistinu prva slika nekako odudara od njegovih godina i "patnji", koje je prezivio. Tesko me je uvjeriti u teorije zavjere bilo koje vrste, ali ovde moram priznati, mislim, kao, "ima tu nesto".  Embarrassed...I zbog raznih glasina koje su kruzile o njegovom "pravom" identitetu, je li Tito bio "Tito" ili neko drugi...itd...Sumnjam da cemo ikada saznati ima li istine u svemu tome. kafa

"
radoslav
Gost
« Odgovor #64 poslato: 22. 11. 2010. 08:10 »
Podeli temuIdi gore

Šta mislite, hoćeli se itko ikada usudit otvorit onaj njegov mermerni sarkofag u Beogradu?

Čisto da se vidi da li on uopće leži tamo, i ako leži, da se uzme DNK na analizu... Možda bi se tako nešto dalo otkriti.
Hehe, to bi bile zanimljive priče za ispričati.
Senahid
Legenda
Na mreži Na mreži

Windows 7 Windows 7
Browser:

« Odgovor #65 poslato: 22. 11. 2010. 08:24 »
Podeli temuIdi gore

Šta mislite, hoćeli se itko ikada usudit otvorit onaj njegov mermerni sarkofag u Beogradu?

Čisto da se vidi da li on uopće leži tamo, i ako leži, da se uzme DNK na analizu... Možda bi se tako nešto dalo otkriti.
Hehe, to bi bile zanimljive priče za ispričati.

Nikad nisam pomislio na to. Siguran sam da neko lezi tamo. A je li on, moglo bi se samo dokazati na nacin koji si naveo. Titovi sljedbenici su davno izgubili moc da sve sto je vezano sa sumnju oko Tita anatemisu i sankcionisu, Tako da ne vidim da se neko iz tog razloga ne bi usudio pokrenuti taj proces. Ipak , mozda postoje drugi strahovi ako bi se pokazalo da je nas "najveci sin" ustvari bio "kopile".

"
Zalutalo_prase
Gost
« Odgovor #66 poslato: 22. 11. 2010. 08:26 »
Podeli temuIdi gore

Nikad nisam pomislio na to. Siguran sam da neko lezi tamo. A je li on, moglo bi se samo dokazati na nacin koji si naveo. Titovi sljedbenici su davno izgubili moc da sve sto je vezano sa sumnju oko Tita anatemisu i sankcionisu, Tako da ne vidim da se neko iz tog razloga ne bi usudio pokrenuti taj proces. Ipak , mozda postoje drugi strahovi ako bi se pokazalo da je nas "najveci sin" ustvari bio "kopile".

Nema spora da je drug Tito u Kući cveća... jedan prijatelj mi je bio oficir u gardi u to vreme i on tvrdi da tako stvari stoje i ja mu verujem....
radoslav
Gost
« Odgovor #67 poslato: 22. 11. 2010. 08:30 »
Podeli temuIdi gore

Nema spora da je drug Tito u Kući cveća... jedan prijatelj mi je bio oficir u gardi u to vreme i on tvrdi da tako stvari stoje i ja mu verujem....

Upitno je koliko su gardijski oficiri bili upučeni u te stvari.
Mislim da će prije bit da detalje znaju ljekari koji su ga lječili.

Ma taj Džosip je bio čudo... Nismo znali tko je niti za života. A ne znamo tko je niti sad, 30 godina pošto ga nema.
Iskreno se nadam da ću doživit otvaranje sarkofaga...
To je još jedina misterija o bivšoj YU koja me zanima. Sve ovo ostalo je ostalo daleko iza.
radoslav
Gost
« Odgovor #68 poslato: 22. 11. 2010. 08:31 »
Podeli temuIdi gore

Lažem... Zanima me još i misterija zvana Mustafa Golubić.

Zna li netko nešta o tom liku?
Senahid
Legenda
Na mreži Na mreži

Windows 7 Windows 7
Browser:

« Odgovor #69 poslato: 22. 11. 2010. 09:04 »
Podeli temuIdi gore

Kontroverzan lik, o kome se malo sta zna za 100% sigurnoscu. Jedna od svari koje sam ja cuo od bivseg uglednog clana KPj, je da on smatra da je Golubica po dolasku iz Rusije u BG Nijemcima potazao Tito, jer je vjerovao da je Golubic bio na zadatku ili ga ga ubije ili potpuno razvlasti...A posto se zna da je Golubic bio visoki oficir NKVD-a i navodno, njen glavni egzekutor, onda mozda tu i ima neke istine.

"
Matovilo
Počasni član
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 3.6.12 Firefox 3.6.12

« Odgovor #70 poslato: 26. 11. 2010. 04:17 »
Podeli temuIdi gore

Lažem... Zanima me još i misterija zvana Mustafa Golubić.

Zna li netko nešta o tom liku?

Imas Radoslave nesto i na i-net-u pa ako si radoznao trazi,trazi pa ces nesto i naci amda je to sve rekal kazala...

O M.Golubicu i Brozu saznacemo vise ako ne i sve pod uslovom da zivimo jos minimum 20g ....Naime pre nekoliko godina citajuci o Brozu saznao sam bila je vest da ce Rusi o Brozu otvoriti arhive Sovjetske za nekih 20 ili 30g ne secam se bas tacno da li prva ili druga brojka a ako je druga i racunajuci d aje proslo par godina od vesti koju citah onda bi moglo za 15-ak do 25g najkasnije da se arhive Sovjetske iz tog perioda o Brozu daju u javnost.
Bice to zaista interesantno saznati sve o vrhunskom hohstapleru i zlikovcu Brozu i ekipi iz NKVDa pa i M Golubicu.

{alt}
dilber
Tek registrovan

Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:
Firefox 3.6.18 Firefox 3.6.18

« Odgovor #71 poslato: 06. 07. 2011. 10:44 »
Podeli temuIdi gore

This message has been deleted by Darth Vader as spam!
dilber's post count has been reduced by 1.
« Poslednja izmena: 06. 07. 2011. 11:14 Darth Vader »
Stranice: 1 ... 3 4 [5]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Nezavisne novine | Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Sitemap

Google visited last this page 17. 05. 2012. 11:18