Nezavisne novine - Diskusije
24. 05. 2012. 09:04 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Članovi Links Kontakt Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 [2] 3 4 ... 28   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Ејуп Ганић ухапшен у Лондону  (Pročitano 26406 puta)
Mirso
Ugledni član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0

« Odgovor #15 poslato: 27. 02. 2010. 05:00 »
Podeli temuIdi gore

kako moze jedna drzava koja nije umijesana u rat na prostorima BiH tuziti nekog za ratne zlocine i ako ti zlocini nisu pocinjeni na njenoj teritori?
Srbija koja nije ucestvovala u ratu, sad bi da bude tutor jednoj suverenoj drzavi. Dokle omanjivati narod kad jos uvijek ima Pretenzije na dio teritorije BiH. Negirase genocid u BiH a sudili bi Bisanskim nesrbima ito u Beogradu, nesto posve naivno;
Zalutalo_prase
Gost
« Odgovor #16 poslato: 27. 02. 2010. 05:14 »
Podeli temuIdi gore

Mirso druže, opet si nešto raštimovan. Pa bilo koja država nastala na prostoru SFRJ može suditi za ratne zločine koji se desiše na prostoru bivše Juge. O tome je potpisan i sporazum između novonastalih zemalja.

Što se tiče konkretnog slučaja E. Ganića, poginulo je i ranjeno dosta državljana Republike Srbije u koloni u Dobrovoljačkoj. Tako da Srbija ima pravo da procesuira ove ratne zločine po dva osnova:
1. desili su se na prostoru SFRJ i
2. žrtve su državljani Srbije.
Sunny day
Glavni urednik
Na mreži Na mreži

Windows 7 Windows 7
Browser:
Firefox 3.6 Firefox 3.6

« Odgovor #17 poslato: 27. 02. 2010. 06:02 »
Podeli temuIdi gore

TitleBoxZamjenik ministra inostranih poslova BiH Ana Trišić-Babić izjavila je Srni da je politički skandal to što je uradio ministar inostranih poslova BiH Sven Alakalaj, koji je napravio "krizni štab", zajedno sa portparolom Zlatanom Burzićem koji je radio na puštanju Ejupa Ganića sa aerodroma u Londonu.

Izvor: SRNA/RTRS

Ona je rekla da bi bilo najbolje da se zvanično oglase Ambasada Velike Britanije u Sarajevu i Forin ofis, jer su kontradiktorne izjave bivšeg člana Predsjedništva BiH Ejupa Ganića, koji tvrdi da nije juče zadržan na aerodromu u Londonu zbog potjernice koju je raspisao Interpol Srbije i ministra inostranih poslova BiH Svena Alkalaja da je Ganić juče bio zadržan na londonskom aerodromu.

Trišić-Babić je rekla da građani u BiH moraju saznati pravu istinu, jer ukoliko se ispostavi da su Ganićeve izjave tačne, onda bi trebalo da se po ovom pitanju oglase i Predsjedništvo BiH i druge nadležne institucije u BiH, jer je riječ o jednom njenom ministru i jednom državnom službeniku.

Iz Ambasade Velike Britanije u BiH nisu mogli ni da potvrde ni da demantuju da li su kontaktirani od ministra inostranih poslova BiH Svena Alkalaja, nakon što je Ganić juče zadržan na londonskom aerodromu.

ovo je sramota....pod hitno povuci sve srpske predstavnike iz dzamahirije...RS je konstitutivni element BiH,moze uci izaci ili izaci kada god pozeli  iz zajednice....
buzz
Ugledni član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 3.5.8 Firefox 3.5.8

« Odgovor #18 poslato: 28. 02. 2010. 12:17 »
Podeli temuIdi gore

Da je pravde ovaj sandzo "ganci" bi vec odavno bio u zatvoru. Tip je rusio jednu drzavu i ko fol postavio nekog svog predsjednika.
U Dobrovoljackoj su ubijenni nevini vojnici a na You Tube ima i snimak kako njegov pulen i student Zagi naredjuje patriotskoj ligi da nijedan ne smije ziv proci.
remake
Elitni član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
MS Internet Explorer 6.0 MS Internet Explorer 6.0

« Odgovor #19 poslato: 28. 02. 2010. 03:31 »
Podeli temuIdi gore

Da je pravde ovaj sandzo "ganci" bi vec odavno bio u zatvoru. Tip je rusio jednu drzavu i ko fol postavio nekog svog predsjednika.
U Dobrovoljackoj su ubijenni nevini vojnici a na You Tube ima i snimak kako njegov pulen i student Zagi naredjuje patriotskoj ligi da nijedan ne smije ziv proci.
nadji mi taj snimak gdje zenge ubijaju u"DOBROVOLJACKOJ" a ne oko tramvaja koje se dogodilo 02.05.1992 kad su agresorske snage pokusale zauzeti presjednistvo i dom jna gdje su dobili po guzici
 na you tube ti imas mnogo snimaka za taj datum od svih svijeskih kuca a ne samo od srpskih tv kuca

samo mi pokazi jedan jedini snimak iz dobrovoljacke gdje armija bih ubija vojnika
ali prije tog nadji nekog iz sarajeva da ti potvrdi da je to dobrovoljacka
samo da znas da kroz dobrovoljacku ne ide tramvaj

Republika Srpska nikada neće dobiti međunarodni legitimitet, jer je utemeljena na ratnim zločinima i etničkom čišćenju

Izvor vijesti: http://www.24sata.info/vijesti/svijet/64929-Washington-Times-utemeljena-ratnim-zlocinima-etnickom-ciscenju.html#ixzz1YRuOS8e4
buzz
Ugledni član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #20 poslato: 28. 02. 2010. 05:00 »
Podeli temuIdi gore

nadji mi taj snimak gdje zenge ubijaju u"DOBROVOLJACKOJ" a ne oko tramvaja koje se dogodilo 02.05.1992 kad su agresorske snage pokusale zauzeti presjednistvo i dom jna gdje su dobili po guzici
 na you tube ti imas mnogo snimaka za taj datum od svih svijeskih kuca a ne samo od srpskih tv kuca

samo mi pokazi jedan jedini snimak iz dobrovoljacke gdje armija bih ubija vojnika
ali prije tog nadji nekog iz sarajeva da ti potvrdi da je to dobrovoljacka
samo da znas da kroz dobrovoljacku ne ide tramvaj

Koje droge ti koristis? Gdje sam spomenuo "zenge". Spomenuo sam "zagi-ja" a to je Zaim Backovic koji je komandovao akcijom. Naci ces sam snimak gdje on naredjuje da "nijedan vojnok ne smije ziv" proci.
Koje "agresorske snage" su pokusale zauzeti predsjednistvo Cheesy kad se Dobrovoljacka desila prilikom povlacenja mlade vojske iz komande?
Ti si decko seljacic koji je tek sisao u sarajeHvo.
miskotes
Veteran foruma
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #21 poslato: 28. 02. 2010. 08:27 »
Podeli temuIdi gore

Ganić je lažov i bio je zadržan.
MIP je formirao izgleda i nekakav krizni štab :
Zamjenik ministra inostranih poslova BiH Ana Trišić-Babić izjavila je Srni da je politički skandal to što je uradio ministar inostranih poslova BiH Sven Alakalaj, koji je napravio "krizni štab", zajedno sa portparolom Zlatanom Burzićem koji je radio na puštanju Ejupa Ganića sa aerodroma u Londonu.

Info
17:23   |   27/02/2010

Izvor: SRNA

Foto: FONET

Ona je rekla da bi bilo najbolje da se zvanično oglase Ambasada Velike Britanije u Sarajevu i Forin ofis, jer su kontradiktorne izjave bivšeg člana Predsjedništva BiH Ejupa Ganića, koji tvrdi da nije juče zadržan na aerodromu u Londonu zbog potjernice koju je raspisao Interpol Srbije i ministra inostranih poslova BiH Svena Alkalaja da je Ganić juče bio zadržan na londonskom aerodromu.

Trišić-Babić je rekla da građani u BiH moraju saznati pravu istinu, jer ukoliko se ispostavi da su Ganićeve izjave tačne, onda bi trebalo da se po ovom pitanju oglase i Predsjedništvo BiH i druge nadležne institucije u BiH, jer je riječ o jednom njenom ministru i jednom državnom službeniku.

Iz Ambasade Velike Britanije u BiH nisu mogli ni da potvrde ni da demantuju da li su kontaktirani od ministra inostranih poslova BiH Svena Alkalaja, nakon što je Ganić juče zadržan na londonskom aerodromu.

Znači da je ganići lagao da nije bio zadržan, a matrix na forumu je podržavao optuženog za ratni zločin.

Nezavisna Srpska!!!
Il si, znaš već šta!
simon
Stariji član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 3.0.7 Firefox 3.0.7

« Odgovor #22 poslato: 28. 02. 2010. 09:22 »
Podeli temuIdi gore

Vrijeme je da se monstrum Ganici jednom suoci sa svojim zlocinom. Za tuzioca Barasanina ima puno posla, ali "pukovniku nema ko da pise"....
buzz
Ugledni član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #23 poslato: 28. 02. 2010. 09:40 »
Podeli temuIdi gore

pa seljacino jedna koji nisi vidio sarajevo blize od rularnog dijela
prvo snimci tramvaja su od 02.05.1992 godine
DOBROVLJACKA SE DESILA 03.05.1992 godine citav jedan dan kasnije
brdjanine jedan da znas sarajevo onaj snimak sto je bio postavljen od rtvrs-a ti pokazuje da su borbe 02.05."92 gdje se niti jedna ulica ne veze sa dobrovoljackom
na youtube imas mali milion snimaka od 02.05.1992 od raznih distributera
isto tako imas sve snimke i od 03.05.1992
i utvrdi sebi u tu idiotsku glavu da se dobrovoljacka desila 03.05.1992

Vehabija, gdje ja spominjem tramvaje? Procitaj vehabija sta sam napisao i ne pjeni. Patriotska liga sa backovicem je izvrsila napad na vojnike prilikom povlacenja mladih vojnoka u Dobrovoljackoj. Jasno tutankamon? Koji god snimak gledas zlocin je izvrsen i ne moze se poricati. Sta hoces da kazes supak da su "zenge" to uradile.  Cheesy Cheesy Cheesy Jeli to fol da prikrijete pedercica Zaima Backovica-zagija. Sarajevska raja je u to vreme jos setala gradom tako da se sve zna.
Zalutalo_prase
Gost
« Odgovor #24 poslato: 28. 02. 2010. 09:47 »
Podeli temuIdi gore

Malo pojašnjenje, vehabija remake je upravo bio član jedne od tih talibanskih paravojnih formacija.

Što se tiče poginulih vojnika sa snimka, koji leže pored tramvaja, reč je o vodu vojne policije JNA koji je poslat da pomogne napadnuti dom JNA, u kome je uzgred prva žrtva bio portir - muslimanske nacionalnosti.

Ali matrix je mnogo jak, još kad se spoji sa otvorenom željom da se laže, a sve to priča (piše) lečeni psihopata... Embarrassed
« Poslednja izmena: 28. 02. 2010. 09:49 Zalutalo_prase »
bezopasnoopasan
Gost
« Odgovor #25 poslato: 28. 02. 2010. 10:45 »
Podeli temuIdi gore

Miskot,ako Ti je stalo do istine,evo Ti..Kada se formirala kolona na trgu ispred kasarne(danasnji trg Austrije) na zacelju su bila dva oklopna transportera unprofora.Iz otvorenih kamiona natrpanih,cak i madracima,su pijani rezervisti pjevali i psovali nasta nilo nije obracao paznju.Ja sam bio pored ulaza Careve dzamije sa vodjom nase grupe Bosnae(zelenih beretki)Preko motorole je gen.Divjak jasno izrekao naredbu predjednistva da se kolona mora propustiti,Na to mu je Juka Prazina rekao doslovno:"Generale jebem ti mater,samo preko mene mrtvog".Kada je kolona krenula,ohrabreni transporterima unprofora,rezervisti su zapucali u vazduh,to sam vidio svojim ocima..Tada sam sa svojim komandirom,potrcao pored miljacke(ispod tadasnjeg Integrala,i bivse kafane Tri sesira)i dospio do trafike u park preko puta kasarneU medjuvremenu je doslo do razmjene vatre,od mozda tri min. i sve je bilo gotovo.Epilog je bio 6 mrtvih rezervista i rezervnih oficira.Zarobljeni vojnici i rezervisti su pusteni nakon dva dana.Na nekim fotografijama srbijanskih medija se vide neki spaljeni kamioni.Ni jedno vozilo nije spaljeno.Kamione,pincgauere,i kampanjole su uzele pojedine grupe zel.Beretki.Samo je osto tansporter koji nije niko znao voziti(prevezo ga je jedan albanac koji je dva dana ranije pobjego iz kasarne sa jos jednim vojnikom i Kladuse,koji ce kasnije postati komandir cete)Tih 6 mrtvih vojnika smo prenijeli u dom zdravlja Stari grad,jer smo mi bili stacionirani u bivsem hotelu Nacional.Nakon tri dana je dosao unprofor i licno sam ih prenio do transportera.Ostali,poginuli koji se navode u optuznici su poginuli dan ranije na Skenderiji u domu ljiljana i u bivsem kinu Dzuro Dzakovic.To su bili Niski specijalci opremljeni po,za tada nasa svatanja ko vanzemaljci.Maske,panciri razno naoruzanje.
Zalutalo_prase
Gost
« Odgovor #26 poslato: 28. 02. 2010. 10:57 »
Podeli temuIdi gore

Nijednog rezerviste nije bilo u koloni. Nijedan metak nije opaljen.

Paravojnici su pretresali kolonu i oduzeli svo oružje i opremu od pripadnika JNA (uključujući lično naoružanje oficira i podoficira i pancire, ko je imao). Među prvima je ubijen doktor, koji čak nije imao ni pištolj, mislim da je po činu bio pukovnik ili potpukovnik.

Banditi su pucali nasumično tako da je npr. ubijen i vozač službenog automobila jednog pukovnika (inače muslimana po nacionalnosti). Vozač je bio 18-godišnji ili 19-godišnji vojnik na odsluženju vojnog roka.

Postoji i spisak poginulih, od čini mi se pedestak ljudi. Ovo što si napisao su gole laži i ništa više.

Niški specijalci ne postoje. Postoji 63. padobranska brigada iz Niša (i dan danas u sastavu Vojske Srbije). Pripadnici ove jedinice nisu bili u Sarajevu. Na Skenderiji su poginuli pripadnici voda vojne policije JNA.
« Poslednja izmena: 28. 02. 2010. 11:10 Zalutalo_prase »
bezopasnoopasan
Gost
« Odgovor #27 poslato: 28. 02. 2010. 11:13 »
Podeli temuIdi gore

E,je.. ga,zautalo,ja sam napiso kako je bilo,jer sam bio tu.Svi do jednog su imali neke cinove(sad se ne mogu sjetiti koje) ivjeruj da ni jedan nije imo ispod 30 god.
U ostalom nadji negdje(ja nisam uspio) spisak poginulih.
Zaboravio sam napomenuti da su se dva transportera unprofora cim se zapucalo okrenula i otisli preko Carevog mosta.
Zalutalo_prase
Gost
« Odgovor #28 poslato: 28. 02. 2010. 11:16 »
Podeli temuIdi gore

Ti uopšte nisi bio tamo. To je moj jedini zaključak.

Spisak poginulih postoji u našem tužilaštvu. Naravno, postoje i osumnjičeni. Biće tu još nekih iznenađenja.
bezopasnoopasan
Gost
« Odgovor #29 poslato: 28. 02. 2010. 11:21 »
Podeli temuIdi gore

I jos ovo da ti kazem..Jednog ranjenog specijalca,je jedan(ne mogu se sjetiti imena) taksista povezo u bolnicu kosevo.Nasli su mu auto i njega zaklanog u ulici Kralja Tomislava..
Stranice: 1 [2] 3 4 ... 28   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Nezavisne novine | Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Sitemap

Google visited last this page 18. 05. 2012. 02:41