petrićevac
Stariji član

Na mreži
 Windows XP
Browser:
 MS Internet Explorer 8.0
|
 |
« Odgovor #45 poslato: 16. 11. 2011. 01:34 » |
Idi gore
|
moram kopati po Netu ali nije ni toliko vazno jer mislim da si vidio te znas kakva je bila politika te stav onda Sranje i hrvatske vlasti prema Srbima. Bespotrebno je sada kopati i pricati o proslosti jer bilo je i proslo  moglo se ovako ili onako ... Narvno da sam vidio i naravno da se ne slažem sa tim niti danas a niti onda,ali jebiga,takav nam je horoskop bio
|
|
|
|
|
petrićevac
Stariji član

Na mreži
 Windows XP
Browser:
 MS Internet Explorer 8.0
|
 |
« Odgovor #46 poslato: 16. 11. 2011. 01:42 » |
Idi gore
|
Ako nije tajna kako si se izvukao tada iz JNA,pretpostavljam da si bio u redovnom služenju vojnog roka. Taj period ni ja nikad neću zaboraviti a bio sam tada tebi sa suprotne strane....mogao si me ubiti hebote  Nema tajne,dezertirao i jedva izvukao živu glavu,Hrvati me hoće ubiti jer sam u uniformi JNA,a rezervisti me drže na nišanu jer sam Hrvat,dezertirao tako da sam uspio doći kući,nisam se htio predati HV-u ,bilo mi je pun k.... i uniformi i rata i svih kretena koji su me okruživali i uzimali sebi za pravo da me maltretiraju zato što sam ovo ili ono,a gdje si ti bio sa druge strane?
|
|
|
|
|
|
bez_respekta
|
 |
« Odgovor #47 poslato: 16. 11. 2011. 02:27 » |
Idi gore
|
Opet ponavljam da je to tvoja istina,a ne moja,ali što ako se pokaže da si ti u pravu? То је, друг мој, апсолутна истина (није ни моја, ни твоја) и ја сам у праву...значи то није моја истина - то је опис ствари како су се десиле....а ко мисли да није тако само каже:''Е, то није било тако, него је било овако: чињеница, чињеница, чињеница....'' ...а то се не дешава.... Da li sam ja spreman prihvatiti tvoju istinu kao jedinu i ispravnu? То је до тебе... Ili ako se pokaže da si ti u krivu,da li si ti spreman priznati da tvoja istina i nije baš takva u kakvu si ti bio uvjeren? Без икаквих проблема.... E prijatelju moj u tom grmu leži zec,možda ćemo jednog dana svi mi saznati neke istine vezane za taj nesretni rat,a te istine će biti u totalnoj suprotnosti od "današnjih istina",i pitam se da li ćemo i dalje tjerati po svome ili ćemo biti korektni i priznati pogrešku??? Без икаквих проблема и ово....
|
Henry Kissinger:"Until it was created in 1992, Bosnia had never been an independent state. "
|
|
|
|
|
petrićevac
Stariji član

Na mreži
 Windows XP
Browser:
 MS Internet Explorer 8.0
|
 |
« Odgovor #49 poslato: 16. 11. 2011. 02:35 » |
Idi gore
|
То је, друг мој, апсолутна истина (није ни моја, ни твоја) и ја сам у праву...значи то није моја истина - то је опис ствари како су се десиле....а ко мисли да није тако само каже:''Е, то није било тако, него је било овако: чињеница, чињеница, чињеница....'' ...а то се не дешава....
То је до тебе...
Без икаквих проблема....
Без икаквих проблема и ово....
Pošten odgovor,ja isto nemam problema sa tim
|
|
|
|
|
|
zelengradjanin
|
 |
« Odgovor #50 poslato: 16. 11. 2011. 04:49 » |
Idi gore
|
Nema tajne,dezertirao i jedva izvukao živu glavu,Hrvati me hoće ubiti jer sam u uniformi JNA,a rezervisti me drže na nišanu jer sam Hrvat,dezertirao tako da sam uspio doći kući,nisam se htio predati HV-u ,bilo mi je pun k.... i uniformi i rata i svih kretena koji su me okruživali i uzimali sebi za pravo da me maltretiraju zato što sam ovo ili ono,a gdje si ti bio sa druge strane?
Ostao (budala) van granica Krajine sa Hrvatima, koji su bili u punoj ekstazi ostvarivanja tisućuljetnog sna. 
|
|
|
|
|
|
Manitu_
|
 |
« Odgovor #51 poslato: 16. 11. 2011. 04:53 » |
Idi gore
|
Ostao (budala) van granica Krajine sa Hrvatima, koji su bili u punoj ekstazi ostvarivanja tisućuljetnog sna.  Ti si dobar ,ja sam ostao u "srcu" Krajine dok su Srbi pokusavali spajati gornje i donje dijelove
|
|
|
|
|
|
zelengradjanin
|
 |
« Odgovor #52 poslato: 16. 11. 2011. 05:02 » |
Idi gore
|
Ti si dobar ,ja sam ostao u "srcu" Krajine dok su Srbi pokusavali spajati gornje i donje dijelove Vrag će ga znati je li gore u "srcu" ili na "rubu"....  kod tebe su bar spajali,kod mene čistili i razdvajali 
|
|
|
|
|
|
Zeljo_furesta
|
 |
« Odgovor #53 poslato: 17. 11. 2011. 11:43 » |
Idi gore
|
ja sam ostao u "srcu" Krajine dok su Srbi pokusavali spajati gornje i donje dijelove dedes bolje Manitu, dok se spaja sve je super eee.. kad se razdvaja i cisti onda je zajebano  Steta da se nismo prije znali pa da se zamjenimo, samo ne znam dali bi bilo izvodivo 
|
|
|
|
|
|
bez_respekta
|
 |
« Odgovor #54 poslato: 03. 03. 2012. 10:59 » |
Idi gore
|
Тужних 20 година од хрватско-муслиманске агресије на Србе и отпочињања грађанског рата у СРБиХ....
|
Henry Kissinger:"Until it was created in 1992, Bosnia had never been an independent state. "
|
|
|
|
suljaga
|
 |
« Odgovor #55 poslato: 04. 03. 2012. 09:59 » |
Idi gore
|
Тужних 20 година од хрватско-муслиманске агресије на Србе и отпочињања грађанског рата у СРБиХ....
Da, 20 godina od kad su Hvati i Muslimani napali na Beograd 
|
|
|
|
|
|
free2020
|
 |
« Odgovor #56 poslato: 04. 03. 2012. 10:09 » |
Idi gore
|
|
”Највећи српски грех, онај из кога касније поизилази све зло, сва страва и ужас наше историје и свакодневнице, јесте нестрпљење”
|
|
|
|
|
|
suljaga
|
 |
« Odgovor #58 poslato: 04. 03. 2012. 06:54 » |
Idi gore
|