Vedoni
Stariji član

Van mreže
 Windows Vista
Browser:
 Firefox 3.6
|
 |
« Odgovor #45 poslato: 12. 03. 2010. 08:59 » |
Idi gore
|
Meni je sega kako Nezavisne novine pred izbore sve vise liche na Avaz.
|
|
|
|
|
|
Zalutalo_prase
Gost
|
 |
« Odgovor #46 poslato: 12. 03. 2010. 09:05 » |
Idi gore
|
BiH nije klinicki mrtva. Sve i ako nije klinički mrtva, onda ne jedvite jade životari. Možda je bolje prekinuti tu agoniju, a svi nas putevi vode u EU. Tamo ćemo se naći.
|
|
|
|
|
|
Tufahija
|
 |
« Odgovor #47 poslato: 12. 03. 2010. 09:08 » |
Idi gore
|
BiH nije klinicki mrtva. Jedino sto je klinicki mrtvo je oruzani sukob. Napustanjem "stranaca" bi se samo nastavilo gdje se stalo 95-te. Na drugu stranu imamo sansu da ojacamo BiH koliko je to potrebno, ogranicimo nacionalizam kao metodu vladanja i integrisemo se u EU. Meni ova druga opcija djeluje puno primamljivija.
Možda glupo pitanje: kome je stalo do ojačavanja BiH? Još gluplje pitanje: zašto oni koji se deklariraju da su za BiH postupaju protivno principima zajedništva? Ne shvati me krivo: i ja nekako najviše volim da smo zajedno. Ima samo jedan mali problem: 1. Kako objasniti onima u RS da je jača BiH u njihovom interesu? 2. AKo smo za zajedništvo, zašto smo se otcjepljivali 1992.? Eto, ako se Srbima na ova dva pitanja odgovori tako da to i dijete od 6 godina može razumiti, ja se ne bih bojao za budućnost BiH.
|
|
|
|
|
|
Tufahija
|
 |
« Odgovor #48 poslato: 12. 03. 2010. 09:13 » |
Idi gore
|
Nemogu vjerovat sta gosp.Radmanovic izjavljuje i koga on to laze, pa napusti i Sarajevo i Banja Luku i molim te preseli se u Srbiju, a povedi sa sobom sve one sto misle kao i ti.
|
|
|
|
|
Vedoni
Stariji član

Van mreže
 Windows Vista
Browser:
 Firefox 3.6
|
 |
« Odgovor #49 poslato: 12. 03. 2010. 09:18 » |
Idi gore
|
Možda glupo pitanje: kome je stalo do ojačavanja BiH? Još gluplje pitanje: zašto oni koji se deklariraju da su za BiH postupaju protivno principima zajedništva?
Ne shvati me krivo: i ja nekako najviše volim da smo zajedno. Ima samo jedan mali problem: 1. Kako objasniti onima u RS da je jača BiH u njihovom interesu? 2. AKo smo za zajedništvo, zašto smo se otcjepljivali 1992.?
Eto, ako se Srbima na ova dva pitanja odgovori tako da to i dijete od 6 godina može razumiti, ja se ne bih bojao za budućnost BiH.
Dobra pitanja! Ali tamo negdje za poslije vikenda.  Prepadam vise raju s podocnjacima. Petak je, odoh malo u votazi. Pozdrav.
|
|
|
|
|
rajvoSA
Punopravni član
Van mreže
 Windows XP
Browser:
 Firefox 3.6
|
 |
« Odgovor #50 poslato: 12. 03. 2010. 09:19 » |
Idi gore
|
Meni je sega kako Nezavisne novine pred izbore sve vise liche na Avaz.
Tesko u BIH biti nezavisno u medijama osim Nezavisne BIH!!!  koje novine pisu ono sta nije u nekvoj fazi laz i da nema neku nacionalno retoriku?!?!? dosad niko od politicara nije skreno paznju na ekonomiju u BIH.Jednog dana ce se ono desiti kao u Grckoj!!!
|
"Ja jesam Srbin, ali ne po profesiji. Nikada nisam predstavljao samo jedan narod. Nemam ovlaštenja niti sam kompetentan da govorim u ime jednog naroda. Zato i jesam ovdje gdje jesam."
|
|
|
|
Tufahija
|
 |
« Odgovor #51 poslato: 12. 03. 2010. 09:24 » |
Idi gore
|
Dobra pitanja! Ali tamo negdje za poslije vikenda.  Prepadam vise raju s podocnjacima. Petak je, odoh malo u votazi. Pozdrav. Veel plezier, vriend 
|
|
|
|
|
|
Matovilo
|
 |
« Odgovor #52 poslato: 12. 03. 2010. 09:31 » |
Idi gore
|
Nemogu vjerovat sta gosp.Radmanovic izjavljuje i koga on to laze, pa napusti i Sarajevo i Banja Luku i molim te preseli se u Srbiju, a povedi sa sobom sve one sto misle kao i ti. Nisi gosp. Radmanovicu nista pricao niti davao komentare kad je Dodik poslao avion po gosp. Plavsic koja je osudjena za ratne zlocine i genocid i kada ste je u Banja Luci docekali kao narodnog heroja a ne kao sto ste trebali monstruma.
Turci iz Turske bjeze na zapad sve u buljucima a vama federacisjkim muslimanima ne pada na pamet ici u Tursku iako vam je najdraza  vec muslimani bjeze i sve cine da se dokopaju kako oni kazu "cafirskog" "mrskog" Hriscanskog(NEislamskog) zapada. Cudno aaaaaa  Gospdin Radmanovic ako napusti Sarajevo ja cu aplaudirati a tako ce aplaudirati i goelma vecina nas Srba u RS i Radmanovic ce dobiti odgovarajuce mjesto u nezavisnoj RS i njenom glavnom gradu BL .Radmanovic ne treba u Srbiju jer se on VEC nalazi u Srbiji tj.RS (zapadna Srbija)  Dodik je poslao avion RS i trosio pare RS (srbske)a ne i pare iz zajednicke kase tj."zajedncikih institucija". Srbi nemaju nista protiv da Silajdzic i ostali muslimani trosite koliko hocete i na sta hocete trosite dakle vase pare iz vase m/h Federacije ako se s tim slazu i hrvati.
|
|
|
|
rajvoSA
Punopravni član
Van mreže
 Windows XP
Browser:
 Firefox 3.6
|
 |
« Odgovor #53 poslato: 12. 03. 2010. 09:34 » |
Idi gore
|
Turci iz Turske bjeze na zapad sve u buljucima a vama federacisjkim muslimanima ne pada na pamet ici u Tursku iako vam je najdraza  vec muslimani bjeze i sve cine da se dokopaju kako oni kazu "cafirskog" "mrskog" Hriscanskog(NEislamskog) zapada. Cudno aaaaaa  Gospdin Radmanovic ako napusti Sarajevo ja cu aplaudirati a tako ce aplaudirati i goelma vecina nas Srba u RS i Radmanovic ce dobiti odgovarajuce mjesto u nezavisnoj RS i njenom glavnom gradu BL .Radmanovic ne treba u Srbiju jer se on VEC nalazi u Srbiji tj.RS (zapadna Srbija)  Dodik je poslao avion RS i trosio pare RS (srbske)a ne i pare iz zajednicke kase tj."zajedncikih institucija". Srbi nemaju nista protiv da Silajdzic i ostali muslimani trosite koliko hocete i na sta hocete trosite dakle vase pare iz vase m/h Federacije ako se s tim slazu i hrvati. mogao bih ti biti glavni moderator dodikovog rezima ili za predizbornoj kampanju u RS i oni svih govore kako ce biti ovo i ono ali do sada sve suplja prica!
|
"Ja jesam Srbin, ali ne po profesiji. Nikada nisam predstavljao samo jedan narod. Nemam ovlaštenja niti sam kompetentan da govorim u ime jednog naroda. Zato i jesam ovdje gdje jesam."
|
|
|
|
grgo
|
 |
« Odgovor #54 poslato: 12. 03. 2010. 10:18 » |
Idi gore
|
Turci iz Turske bjeze na zapad sve u buljucima a vama federacisjkim muslimanima ne pada na pamet ici u Tursku iako vam je najdraza  vec muslimani bjeze i sve cine da se dokopaju kako oni kazu "cafirskog" "mrskog" Hriscanskog(NEislamskog) zapada. Cudno aaaaaa  Gospdin Radmanovic ako napusti Sarajevo ja cu aplaudirati a tako ce aplaudirati i goelma vecina nas Srba u RS i Radmanovic ce dobiti odgovarajuce mjesto u nezavisnoj RS i njenom glavnom gradu BL .Radmanovic ne treba u Srbiju jer se on VEC nalazi u Srbiji tj.RS (zapadna Srbija)  Dodik je poslao avion RS i trosio pare RS (srbske)a ne i pare iz zajednicke kase tj."zajedncikih institucija". Srbi nemaju nista protiv da Silajdzic i ostali muslimani trosite koliko hocete i na sta hocete trosite dakle vase pare iz vase m/h Federacije ako se s tim slazu i hrvati. Mene stvarno interesuje: Odakle ti crpis toliku energiju i mrznju prema svemu sto nije srBsko?  
|
|
|
|
|
rajvoSA
Punopravni član
Van mreže
 Windows XP
Browser:
 Firefox 3.6
|
 |
« Odgovor #55 poslato: 12. 03. 2010. 10:50 » |
Idi gore
|
Mene stvarno interesuje: Odakle ti crpis toliku energiju i mrznju prema svemu sto nije srBsko?   bog zna odakle ali nemoj se cuditi jel nije jedini!
|
|
|
|
|
bez_respekta
|
 |
« Odgovor #56 poslato: 13. 03. 2010. 03:11 » |
Idi gore
|
Ах, сви виде да независност Српске нема алтернативу....! С оваквим АЛијићима се не може ни разговарати, а камоли правити НАТО-држава.... Нека, нека, тићили се, легли се - силајџићи, ганићи и остали матриксовци - што више њих, то мање НАТО-Б-Х накараде, то више Независне Српске 
|
Henry Kissinger:"Until it was created in 1992, Bosnia had never been an independent state. "
|
|
|
|
Sunny day
|
 |
« Odgovor #57 poslato: 13. 03. 2010. 08:12 » |
Idi gore
|
Tesko u BIH biti nezavisno u medijama osim Nezavisne BIH!!!  koje novine pisu ono sta nije u nekvoj fazi laz i da nema neku nacionalno retoriku?!?!? dosad niko od politicara nije skreno paznju na ekonomiju u BIH.Jednog dana ce se ono desiti kao u Grckoj!!! pa koga interesuje ekonomija...evo ovde uzaludno otvaram topice o ekonomiji i sranju u drzavi a vecina vas opet leti na topice da brane islam i hriscanstvo a u dzepu nemate euro. dok god budete takvi vasi nacionalni politicari ce vam usi zavrcati dok vas budu kljukali sovinizmom,jer za njih ste samo male poslusne ovcice kojima coban upravlja uz pomoc svojih kerova a lako je upravljati stadom kada ga sabijes u tor.
|
|
|
|
|
|
Sunny day
|
 |
« Odgovor #58 poslato: 13. 03. 2010. 08:23 » |
Idi gore
|
naravno da nema mjesta sa takvim odnosom muslimana prema srbima,slicno je i prema hrvatima......samo ta politika ce ih odvesti u izloaciju te getoizaciju jer ipak su hriscani u BiH brojniji od muslimana.
|
|
|
|
|
|
miskotes
|
 |
« Odgovor #59 poslato: 13. 03. 2010. 08:52 » |
Idi gore
|
Ni drago kalabić nije baš neki čovek. Lažni demokrata zlatkica je posebna priča. Lopovčina, pronevjeritelj, kriminalac i duhovni guru 60 minuta.
|
Nezavisna Srpska!!! Il si, znaš već šta!
|
|
|
|