pa kako te bolan Boga nije stid.Ti tako hladno kazes, je.bo vase stradanje, je.bo vashe zrtve , jebo vashe genocide (ova se rijec olako upotrebljava izgleda).Sa druge strane kazes, mi smo velike zrtve, nad nama su izvrseni genocidi , nas su ubijali i ja samo to priznajem ,a ostale ko je.be, ionako nisu ljudi, pa to su ipak samo muslimani...SVAKA TI CAST
Pljizz pljizz heljpp heljpp geHnoHciHd ahahahhahaaaa

- FUJ , ODVRATNO!!! Ovo je za zatvora!
P.S. jesmo, klali smo se medjusobno svi, jedni druge i prije davno i u zadnjem ratu i sve...i sigurno se ne slazemo u kljucnim odrednicama zadnjega rata...al to ni tebi ni ikome drugome ne daje za pravo da ponizava "tudje" zrtve kao da su manje vrijedne od tvojih
Vas muslimane nije stid nizasta ,nije vas stid sto ste zamalo 500g zajedno s turcima cinili permanentni genocid tokom celog trajanja turske okupacije.Pristupili ste groznim okupatorima i preodali se za saku brasna i malo pride .
Za sve to niste se izvinuli nikada i necete garant nikada.
Vi sve to CAK i negirate cinicki se osmjehujuci
Nakon toga posle turaka svaki put svake pogodne priike OPET ste kontinurano i koliko god ste mogli srbskih vratova preklati ne birajuci jel dete jel starac jel majka vec ste sve redom klali zajedno s AU ,Hitlerovcima do Americko-NATO banditima.
Za sve to niste se izvinuli nikada i necete garant nikada.
Vi sve to CAK i negirate cinicki se osmjehujuci
Zadnji put ste nas napali 1991-92 na ovom NN forumu ima podosta objasnjenja kako kada ...itd. i (hvala bogu)
Srbiji Radovanu i Ratku poprilicno smo mi Srbi spremno vas docekali vas zamalo 6 vekovne zlotvore .....
Ovde vi muslimani trazite od nas Srba da vam se izvinemo zbog toga sto smo vas koliko-toliko spremno docekali .....tj.trazite zvinjenje za par stotina ohladjenih mudzahedinskih kerova predvodjenih Oricem Naserom zlikovcem koji je harao u/oko Srebrenice i oko 7000 nabacanih s'koca i konopca, dovucenih sa svih strana,ko zna gde poginulih ili koliko živih, a upisanih na onim usranim tablama u potocarima.
Naser i njegovi psi isalmski mojoj malenkosti nekoliko rodjaka su isaksapili na spavanju uhvacenih a neki od tih rodjaka su bili djeca od 3-9 g starosti ako i nekoliko staraca od 70 i kusur godina.Pre nego sto su poklani zlotvori isalmski su se izivlajvali nad tim mojim nemocnim rodjacima....
Nije li to zlatan-e malo previse od vas musliamna narocito vas sledbenika krvnika Alije I njegove krvave teroristicke kompanije da od nas Srba tarzite izvinjenje???
Dobicete zlatan-e od nas (prezivjelih) Srba izvinjenje u Limburgu mjesecu odnosno nikada pa ni posle toga.
Ne slazemo se mi zlatan-e ni oko prognoze vremena a kamoli necemu drugome.Nas dijeli po svemu zid koji je puno veci i duzi od onoga najvecega zida Kineskoga,jedine ljudskom rukom stvorene gradjevine koja se raspoznaje s Mjeseca.