|
Zalutalo_prase
Gost
|
 |
« poslato: 09. 01. 2010. 03:00 » |
Idi gore
|
Klinac s mamom čeka tramvaj koji nikako da naiđe. - Mama, kad će tramvaj? - pita klinac. - Sad će sine, strpi se - umiruje ga mama. - Maaamaaa, kad će tramvaj? - dere se mali. - Sine, sad će! - umiruje ga majka. - Ali maaamaaa, kad će traaamvaaaj!? - urla mali. - Pazi sine. Čika iz GSP-a sada farba tramvaj i čim završi sa farbanjem, stići će tramvaj. Samo se iz pozadine začu ljutiti glas policajca: - P***a im m******a, sad su našli da ga farbaju!!!
|
|
|
|
|
|
Zalutalo_prase
Gost
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 10. 01. 2010. 11:52 » |
Idi gore
|
Stoji debeli policajac ispred vrtića. Prilazi mu vaspitačica: - Izvinite, vi čekate dete? - Neee, to mi je od piva!
|
|
|
|
|
|
Zalutalo_prase
Gost
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 11. 01. 2010. 10:38 » |
Idi gore
|
P: Zašto policajac nosi pancir kada ulazi u kafanu? O: Da ga ne pogodi pesma!
|
|
|
|
|
|
Zalutalo_prase
Gost
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 11. 01. 2010. 04:32 » |
Idi gore
|
Pita devojčica pandura: "Čiko, čikooo, jel' ovo vaša kapa?" Na to će on: "Nije dete. Ja sam moju izgubio!"  
|
|
|
|
|
|
Zalutalo_prase
Gost
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 11. 01. 2010. 09:54 » |
Idi gore
|
Zašto uvek dva policajca šetaju zajedno?
Zato što jedan zna da čita, a drugi zna da piše!
Zašto ih ponekad idu i trojica? Zato što jedan zna i da čita i da piše, a druga dvojica ga čuvaju!
|
|
|
|
|
|
Zalutalo_prase
Gost
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 13. 01. 2010. 10:27 » |
Idi gore
|
Idu dva pandura ulicom i naiđu na pingvina. Odmah počinju da ga "ispituju": - "Jeli bre, što si se ti obukao kao pingvin?" Pingvin ćuti. - "Odgovori, kad te pitam!" Opet muk. - "Jel imaš ličnu kartu?" Životinja i dalje ćuti. Šta drugo može. - "Šta? Nemaš? Sad ćemo mi tebe lepo da privedemo u stanicu..." Naravno, pritvore oni pingvina, kad eto ti ga šef policije i poče da grdi ovu dvojicu kolega: "Jeli vas dvojica, što ste bre zatvorili ovog pingvina? Vodite ga odmah u zoološki vrt!" Posle nekog vremena izlazi šef policije iz stanice i vidi onu dvojicu kako sede sa pingvinom u kafiću, preko puta stanice: "Šta radite ovde? Jesam li vam lepo rekao da vodite tog pingvina u zoološki vrt?" A oni odgovaraju: "Pa vodili smo ga u zoološki vrt, išli smo i na palačinke, sad smo eto seli da popijemo kafu..."
|
|
|
|
|
|
Zalutalo_prase
Gost
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 22. 01. 2010. 01:18 » |
Idi gore
|
Došao policajac kući, kad ono njegova žena gola na krevetu. On će ženi: - "Ženo, govori gde je, ubiću i tebe i njega!" - "Nema nikog, šta ti je?" - "Ma ženo govori gde je, ubiću vas oboje!" Žena kaže opet da nema nikog. Ode on u jednu sobu, nema nikog, zatim u drugu sobu, nema nikog, on pogleda u ormar, opet nema nikog, kad pogleda pod krevet, a čovek pruža 20 eura. Uzme on pare i kaže: - "Majku mu njegovu, nema ga ni pod krevetom!"
|
|
|
|
|
|
Zalutalo_prase
Gost
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 23. 01. 2010. 08:46 » |
Idi gore
|
Razgovaraju dva policajca i pita jedan drugog: - Gde si ti rođen? - Kod kuće, a ti? - Ja sam u bolnici! - A što, šta ti je bilo?
|
|
|
|
|
|
Zalutalo_prase
Gost
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 08. 02. 2010. 08:29 » |
Idi gore
|
Pitali pandura da li je njegovo zanimanje humano, a on odgovara: - "Jeste, evo ja sam jednom demonstrantu razbio kamen u bubregu!!!"
|
|
|
|
|
|
Zalutalo_prase
Gost
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 19. 03. 2010. 08:32 » |
Idi gore
|
Zaustavlja čovek policajca na ulici i pita ga: "Iiiizviiiinite, ggggde jeeee šššškola za mmmmucanje?"
A pandur će: "Šta će ti škola? Super mucaš!"
|
|
|
|
|
|
Zalutalo_prase
Gost
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 24. 04. 2010. 09:06 » |
Idi gore
|
Pita policajac prolaznika:
- Izvin’te, koliko je sati?
- Pet i pet.
- Pa što odmah ne kažeš 10, nego moram da računam!?
|
|
|
|
|
|
Zalutalo_prase
Gost
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 25. 04. 2010. 09:12 » |
Idi gore
|
Koliko ima viceva o pandurima? - Nema nijedan, sve su to istinite priče! 
|
|
|
|
|
|
Zalutalo_prase
Gost
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 26. 04. 2010. 07:30 » |
Idi gore
|
Koja je razlika između policajca i prostitutke?
Nema razlike - i jedno i drugo stoje na ulici i brukaju familiju.
|
|
|
|
|
|
Zalutalo_prase
Gost
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 26. 04. 2010. 07:31 » |
Idi gore
|
Koji je životni san svakog policajca?
Da kupi raskrsnicu i radi privatno.
|
|
|
|
|
|
hajka
|
 |
« Odgovor #14 poslato: 26. 04. 2010. 10:03 » |
Idi gore
|
Hebiga zalutali, nakon ovih viceva ja se zapitah;ima li iko gluplji od policije? Ima; ko iz topa ce ti moj komso, Ko bolan , priupitah? Pa rezervna policija,,, naravno!!
|
|
|
|
|
|