Eto, a ja gore baš napisala nešto o našoj desnici..nadam se da se nećeš naći uvredjen, ali vredi razmisliti..
Uglavnom, da ti odgovorim na pitanje, ali da se ostavimo ubuduće narodnih umotvorina koje nemaju temelja u komentarisanju dnevno-političkih dogadjaja, važi?!
Nije tako. Niti smo jedini kojima velike sile upravljaju (ili su upravljale) životima, niti imamo ekskluzivitet žrtve i dovoljnu važnost da su "zle sile" usmerene u ovom delu Evrope jedino na nas.
A sad da ja tebe pitam (uzeću za pretpostavku da si pobornik radikala, ako nije tako, ispravi me).
Koju vrstu politike u odnosu na ovo što Tadić radi po pitanju Kosova i Metohije vi nudite kao alternativu?
G.Doroteja draga ovako:
Ima za Srbiju/Srbe jedna jedina alternativa a to je kleknuti i bratski veliki narod i drzavu Rusiju zamoliti za svaku vrstu pomoci a Srbija da se okrene Rusiji 100% i s Rusijom zajednicki da se vidi sta se moze uciniti ne samo u vezi otetog KiM vec uopste.
Ova bagra na vlasti u Srbiji pokusava da sjedi an 2 stolice malo vise na americkoj a malo amnje na Ruskoj..
Danasnja Rusija i Yelcinova Rusija je nebo i zemlja razlika ,danasnja Putinova Rusija deli kredite i otpisuje ogromne dugove (milijarde) zemljama Afrike Azije koje su nekada a i sada tradicionalni kupci Ruskog oruzja i opreme.
Zasto npr.sadasnji nikako s enemogu okvalifikovati vec zlikovci na celo Srbije uzimaju kredite od istih onih neprijatelja koji nam evo 20g svo zlo ucinise a ti krediti su pod najnepovoljnijem uvjetima za razliku od Rusije koja daje drugim drzavama pod mnogo boljim uvjetima...itd.....itd.To je samo 1 primer zlotvora na vlasti Srbije.
Mi Srbi bez Rusije odavno nebi uopste ni postojali ....
Pozdrav g.Doroteja.