Nezavisne novine - Diskusije
24. 05. 2012. 09:39 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Članovi Links Kontakt Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 2 [3]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Prvi regionalni samit zemalja Zapadnog Balkana  (Pročitano 4771 puta)
miskotes
Veteran foruma
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 3.6 Firefox 3.6

« Odgovor #30 poslato: 24. 03. 2010. 04:54 »
Podeli temuIdi gore

Vidiš Doroteja, sa većinom se slažem ali da tadić i žutaći vode dobru politiku to se ne slažem.
To je gomila probisveta koji su bili plaćeni soroševim novcem da dođu na vlast.
A plaćenik ima gazdu kome mora podnositi račune...

Nezavisna Srpska!!!
Il si, znaš već šta!
Matovilo
Počasni član
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 3.0.18 Firefox 3.0.18

« Odgovor #31 poslato: 26. 03. 2010. 01:57 »
Podeli temuIdi gore

Eto, a ja gore baš napisala nešto o našoj desnici..nadam se da se nećeš naći uvredjen, ali vredi razmisliti..

Uglavnom, da ti odgovorim na pitanje, ali da se ostavimo ubuduće narodnih umotvorina koje nemaju temelja u komentarisanju dnevno-političkih dogadjaja, važi?!

Nije tako. Niti smo jedini kojima velike sile upravljaju (ili su upravljale) životima, niti imamo ekskluzivitet žrtve i dovoljnu važnost da su "zle sile" usmerene u ovom delu Evrope jedino na nas.

A sad da ja tebe pitam (uzeću za pretpostavku da si pobornik radikala, ako nije tako, ispravi me).
Koju vrstu politike u odnosu na ovo što Tadić radi po pitanju Kosova i Metohije vi nudite kao alternativu?

G.Doroteja draga ovako:
Ima za Srbiju/Srbe jedna jedina alternativa a to je kleknuti i bratski veliki narod i drzavu Rusiju zamoliti za svaku vrstu pomoci a Srbija da se okrene Rusiji 100% i s Rusijom zajednicki da se vidi sta se moze uciniti ne samo u vezi otetog KiM vec uopste.
Ova bagra na vlasti u Srbiji pokusava da sjedi an 2 stolice malo vise na americkoj a malo amnje na Ruskoj..

Danasnja Rusija i Yelcinova Rusija je nebo i zemlja razlika ,danasnja Putinova Rusija deli kredite i otpisuje ogromne  dugove (milijarde) zemljama Afrike Azije koje su nekada a i sada tradicionalni kupci Ruskog oruzja i opreme.
Zasto npr.sadasnji nikako s enemogu okvalifikovati vec zlikovci na celo Srbije uzimaju kredite od istih onih neprijatelja koji nam evo 20g svo zlo ucinise a ti krediti su pod najnepovoljnijem uvjetima za razliku od Rusije koja daje drugim drzavama pod mnogo boljim uvjetima...itd.....itd.To je samo 1 primer zlotvora na vlasti Srbije.

Mi Srbi bez Rusije odavno nebi uopste ni postojali ....

Pozdrav g.Doroteja.

{alt}
Stranice: 1 2 [3]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Nezavisne novine | Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Sitemap

Google visited last this page 19. 05. 2012. 06:45