|
|
|
|
|
Luka
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 13. 11. 2009. 04:18 » |
Idi gore
|
Koliko se isplati uzimati pasose Srbije. Hrvatski je mnogo jeftiniji i procedura traje puno krace.
|
Razmjena linkova: Na kontakt posaljite Vas link i on ce biti postavljen na naslovnoj strani u rubrici Prijatelji. Obavezno postavite link koji vodi ka stranici gdje je objavljen link Foruma NN. Sve vijesti na jednom mjestu
|
|
|
|
boro975
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 13. 11. 2009. 05:23 » |
Idi gore
|
Koliko se isplati uzimati pasose Srbije. Hrvatski je mnogo jeftiniji i procedura traje puno krace.
Cuj, ko ima uslove za dobijanje HR pasosa (drzavljanstvo) nek pichi po njega, nekako se cini sigurniji, a ko nema, pravac BGD, naravno ako moze dobiti drzavljanstvo, bilo sta je bolje od bosanskog, hahah. Mada, i bosanski nesto vrijedi, ne treba viza za Tunis.
|
|
|
|
|
|
miskotes
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 13. 11. 2009. 08:28 » |
Idi gore
|
da da i netreba viza za terorističke kampove. 
|
Nezavisna Srpska!!! Il si, znaš već šta!
|
|
|
|
autsajder
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 14. 11. 2009. 10:27 » |
Idi gore
|
нама србима једино што треба је српски пасош. нек кошта шта кошта.
|
Само Српска!
|
|
|
|
hercegovina28
Gost
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 15. 11. 2009. 12:21 » |
Idi gore
|
Čuo sam da je sada mnogo lakše dobiti srpski pasoš. Dovoljno da se izjasniš kao Srbin i prihvatiš Srbiju kao svoju domovinu. Foru su pokupili od Hrvata. Ja kada sam vadio dvojno državljanstvo tada SCG prije 5 godina nije moglo tako. Ja sam neko vrijeme rata proveo u Srbiji a nikada se nisam odjavio i na osnovu toga sam mogao dobiti državljanstvo. Pasoš nisam tada vadio jer sam čekao ove nove.
|
|
|
|
|
|
boro975
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 15. 11. 2009. 10:17 » |
Idi gore
|
нама србима једино што треба је српски пасош. нек кошта шта кошта.
Srbuj makar slamu jeo!
|
|
|
|
|
|
autsajder
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 15. 11. 2009. 03:16 » |
Idi gore
|
Srbuj makar slamu jeo!
не једем ти ја сламу. добро зарађујем за посао који радим, тако да се не бојим глади. ако је то твој проблем, сугестија да се позабавиш послом који обављаш или га промијени.
|
Само Српска!
|
|
|
|
Sunny day
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 30. 11. 2009. 03:30 » |
Idi gore
|
Savet ministara unutrašnjih poslova i pravde Evropske unije doneo je danas odluku o ukidanju viza za građane Srbije, Makedonije i Crne Gore, prenela je austrijska agencija APA pod oznakom hitno. Ministri unutrašnjih poslova i pravosuđa EU na današnjem sastanku u Briselu usvojili su dopunu Regulative 539/2001 kojom se državljani te tri zemlje stavljaju na "pozitivan šengenski spisak" što, znači da će biti "izuzeti od obaveze vađenja viza" za zemlje EU, osim Velike Britanije i Irske. Ova odluka ministara EU stupa na snagu 19. decembra. http://www.nezavisne.com/region/vijesti/49585/Ukinute-vize-za-gradjane-Srbije-Crne-Gore-i-Makedonije.html
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 30. 11. 2009. 09:55 Sunny day »
|
|
|
|
|
|
miskotes
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 30. 11. 2009. 08:05 » |
Idi gore
|
Sad samo neka odu oni placenici i bice super.
|
Nezavisna Srpska!!! Il si, znaš već šta!
|
|
|
|
boro975
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 30. 11. 2009. 08:18 » |
Idi gore
|
Et jbga, svi bez turistickih viza, samo ostase BiH, Kosovo i Albanija. Fino drustvance, nema sta, hahah.
Cestitam gradjanima i vladama Srbije, Crne Gore i Makedonije ovaj znacajan dogadjaj.
|
|
|
|
|
|
Nebojsa Seric Shoba
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 30. 11. 2009. 08:35 » |
Idi gore
|
BiH ce uskoro biti okruzena EU, sto i nije lose. Jedini problem je da ce trebati vize za Srbiju i Hrvatsku....
|
"Na Italiju mi računamo kao na susjednu državu." - Milan Martić, 20. jun 1994.
|
|
|
|
boro975
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 30. 11. 2009. 08:50 » |
Idi gore
|
BiH ce uskoro biti okruzena EU, sto i nije lose. Jedini problem je da ce trebati vize za Srbiju i Hrvatsku....
Hmm, u pravu si, i to mi je neka tajna nada, da ce se nekako morati BiH nabiti u EU zajedno sa HR i SR, zbog kontrole granica, povezanosti ljudi, privrede, geografskih odrednica i sl. To jest, da ce nas ove dve zemlje malo "pogurati", jer ako budemo sami krojaci svoje sudbine, prije cemo uci u Africku nego Evropsku Uniju.
|
|
|
|
|
|
Nebojsa Seric Shoba
|
 |
« Odgovor #14 poslato: 30. 11. 2009. 08:56 » |
Idi gore
|
Hmm, u pravu si, i to mi je neka tajna nada, da ce se nekako morati BiH nabiti u EU zajedno sa HR i SR, zbog kontrole granica, povezanosti ljudi, privrede, geografskih odrednica i sl. To jest, da ce nas ove dve zemlje malo "pogurati", jer ako budemo sami krojaci svoje sudbine, prije cemo uci u Africku nego Evropsku Uniju.
ne mogu oni sebi dopustiti da im se stvori rupa u sredini, tako da realno bi mogli to da naprave. Problem je da EU jos nije svarila ulazak zadnje ture zemalja istocnog bloka, jos zvacu izbjeglice i radnike. Meni licno ce biti drago da vise ne bude granica u Ex YU, da bude kao nekada...a da smo pri tom jos i u zajednici sa cijelom Evropom....cool....
|
"Na Italiju mi računamo kao na susjednu državu." - Milan Martić, 20. jun 1994.
|
|
|
|