Nezavisne novine - Diskusije
24. 05. 2012. 09:51 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Članovi Links Kontakt Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1] 2 3 ... 6   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Blablaonica  (Pročitano 8132 puta)
Adnan82
Početnik

Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:
MS Internet Explorer 6.0 MS Internet Explorer 6.0

« poslato: 24. 03. 2010. 03:13 »
Podeli temuIdi gore

Luzeri, kakva republika kakvi bakraci. Juce sam bio na ilidzi kad je sletio rasmusenov sluzbeni avion, sarajevo je adresa za pregovaranje a ne laktasi. Vidim da na ovom forumu ima vas nekoliko koji inponujete jedan drugom. Svako ko se pojavi sa pro-bosanskom idejom bude napadnut od vase forumaske dodikovske klike.
P.S. Neki dan cujemod jedna srpkinje iz manjeg entiteta koja veli: "Nema nista bez federacije... Cool"
Zalutalo_prase
Gost
« Odgovor #1 poslato: 24. 03. 2010. 03:18 »
Podeli temuIdi gore

Moderator Comment Pogrešno si počeo... Najlepše te molim da se upristojiš i da se sa uvažavanjem obraćaš drugim forumašima.Ukoliko je tvoja jedina želja da provociraš, veoma brzo i lako ćemo to rešiti konkretnim merama i privremeno ili trajno te udaljiti sa foruma.Veliko hvala!
Adnan82
Početnik

Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:

« Odgovor #2 poslato: 24. 03. 2010. 03:29 »
Podeli temuIdi gore

Pogrešno si počeo... Najlepše te molim da se upristojiš i da se sa uvažavanjem obraćaš drugim forumašima.

Ukoliko je tvoja jedina želja da provociraš, veoma brzo i lako ćemo to rešiti konkretnim merama i privremeno ili trajno te udaljiti sa foruma.

Veliko hvala!

Znaci verbalni delikt je na snazi u manjem entitetu, ko za vrijeme "golih otoka".
Pa kad ce se cuti na ovom forumu neko kriticko misljenje a da ga vi ne diskvalifikujete odma na pocetku.
Poenta price je sledeca, srbi istocne bosne se sve vise okrecu sarajevu, ili sele za beograd.
Poznavanje stanja na terenu vam je slabija strana, zivite u iluzijama kako to traktordzija kaze o "mocnoj srpskoj", kakva bolan mocna srpska, jel misli na dio od banjaluke do laktasa. Umjesto da se okrenete pozicioniranju svojih interesa na svakom pedlju gradjanske bih, vi zivite u iluzijama. A trend slabljenja "manjeg" je neminovnost... 
Nemanja
Redovni član

Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Chrome 5.0.322.2 Chrome 5.0.322.2

« Odgovor #3 poslato: 24. 03. 2010. 03:31 »
Podeli temuIdi gore

Pre neko vece naletio sam na RTRS na emisiju Pecet u kojoj je koliko, koliko sam shvatio bila tema zakon o fasizmu koji je predlozio SDP BIH. Bili su pozvani razni tipovi koji su nesto tamo trabunjali. Ono sto sam zapazio je u osnovi istup lika iz Tuzle koji se javljao video linkom. On je rekao sustinsku stvar koja me je uvjerila da je zakon o zabrani djelovanja fasistickih organizacija i slicnih derivata veoma neophodan. Ne mogu ga citirati ali cu zato parafrazirati dio njegovog izlaganja. On je rekao "Ako nestane BiH nestace i Bosnjaka". Iz ovoga se moze izvuci zakljucak koji ze zastrasujuci. Da sve stranke koje se zalazu za jedinstvenu BiH i jedan narod u njemu jesu fasisticke. Mi u ovom trenutku zivimo u drzavi koja je fasisticka, ili stremi da to postane zahvaljujuci ideologiji i programima stranaka iz Sarajeva.
Kako je poznato Kapitalisticke zemlje radje ce podrzati fasizam, diktaturu ili bilo koji autokratski, nedemokratski oblik drzavnog uredjenja, nego dopustiti da ljudi slobodno uzivaju u svim svojim pravima i razvijaju se u skladu sa tim jer zanju da u takvim uslovima nema nametanja svoje volje i robovlasnickog izrabljivanja.
Dok se ne oslobodimo tih stega nema nam slobode.

U ovom trenutku nije dilema da li NATO ili RS vec je dilema da li Sloboda ili vjecno ropstvo. Kad ovo kazem mislim na sve ljude bez obzira na vjersko uvjerenje i mjesto gdje stanuju.

Da se osvrnem malo i na emisiju koja je bila uzasna zahvaljujuci losoj voditeljki i njenoj nepripremljenosti. Ona nije sposobna da vodi emisiju, ona se svadja sa gostima i dopusta im da govore gluposti. Ona ne zna ni osnovu definicije pojma o kojoj raspravlja tako da ne moze prepoznati oblike odgovora i sta to ljudi u stvari govore.

Zalutalo_prase
Gost
« Odgovor #4 poslato: 24. 03. 2010. 03:37 »
Podeli temuIdi gore

Znaci verbalni delikt je na snazi u manjem entitetu, ko za vrijeme "golih otoka".
Pa kad ce se cuti na ovom forumu neko kriticko misljenje a da ga vi ne diskvalifikujete odma na pocetku.
Poenta price je sledeca, srbi istocne bosne se sve vise okrecu sarajevu, ili sele za beograd.
Poznavanje stanja na terenu vam je slabija strana, zivite u iluzijama kako to traktordzija kaze o "mocnoj srpskoj", kakva bolan mocna srpska, jel misli na dio od banjaluke do laktasa. Umjesto da se okrenete pozicioniranju svojih interesa na svakom pedlju gradjanske bih, vi zivite u iluzijama. A trend slabljenja "manjeg" je neminovnost... 

Svako mišljenje je više nego dobrodošlo. Svaki lični stav cenimo i poštujemo. Ali očekujemo i pristojno ponašanje i uvažavanje drugih. To je sve uzročno-posledično povezano. Onakvim nastupom, kakav si imao u prvom postu, ništa nećeš postići.

Takođe, svoj mišljenje bi bilo poželjno argumentovati ali uz uvažavanje drugih sagovornika i uz uvažavanje "manjeg" ko god on bio i kako god se zvao. Nismo mi Dnevni Avaz.

Na kraju, tzv. "građanska BiH" je antidejtonska fraza a mi se ovde strogo držimo slova Dejtonskog mirovnog sporazuma. Da bi bio mir.
Adnan82
Početnik

Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:

« Odgovor #5 poslato: 24. 03. 2010. 03:51 »
Podeli temuIdi gore

@Nemanja:"U ovom trenutku nije dilema da li NATO ili RS vec je dilema da li Sloboda ili vjecno ropstvo."

Pa dobro Nemanja, u kojem vijeku ti zivis, kakva sloboda, kakvo ropstvo. Znas li ti koliko jos moramo ispunit poglavlja "bijele knjige",
kad ispunimo sve te uslove, manji ce biti samo prazna ljustura. Amerikanci su zadnji ukinuli ropstvo i to u 19-om vijeku.
Imas strasnu fobiju od 1.8 miliona bosnjaka, a ne plasi te recimo 450 miliona stanovnika EU. Trzista se otvaraju, granice se brisu.
Ko ce ti sutra garantovat da istocnu hercegovinu nece naselit recimo 40hiljada rumuna i 30 hiljada poljaka.
U koju skolu vi idete pa jos vjerujete o neko ropstvo.
Adnan82
Početnik

Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:

« Odgovor #6 poslato: 24. 03. 2010. 03:58 »
Podeli temuIdi gore

Nemanja :"Da sve stranke koje se zalazu za jedinstvenu BiH i jedan narod u njemu jesu fasisticke."

Nemanja ti kao da se javljas iz istocnog timura pa si totalno neupucen, pa koja se to probosanska stranka zalaze za bih kao zemlju bosnjaka!!!?Huh?
Sve dok se aminuju takva misljenja kao sto su tvoja, a realnim razmisljanjima kao sto je moje prijeti se banovima imat cete 5-6 forumasa ekskomuniciranih i od stvarnosti, sadasnjosti i buducnosti.
Zalutalo_prase
Gost
« Odgovor #7 poslato: 24. 03. 2010. 04:03 »
Podeli temuIdi gore

Sve dok se aminuju takva misljenja kao sto su tvoja, a realnim razmisljanjima kao sto je moje prijeti se banovima imat cete 5-6 forumasa ekskomuniciranih i od stvarnosti, sadasnjosti i buducnosti.

Od kada su uvrede realno razmišljanje? Tvoj prvi post počinje sa "Luzeri..." Dalje ne bih citirao. I posle jedne sasvim pristojne opomene nastavljaš da se ponašaš isto. Bojim se da ti nema leka...

Za početak se bar upoznaj sa pravilim foruma i ovo shvati kao poslednju opomenu.
Adnan82
Početnik

Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:

« Odgovor #8 poslato: 24. 03. 2010. 04:08 »
Podeli temuIdi gore

Od kada su uvrede realno razmišljanje? Tvoj prvi post počinje sa "Luzeri..." Dalje ne bih citirao. I posle jedne sasvim pristojne opomene nastavljaš da se ponašaš isto. Bojim se da ti nema leka...

Za početak se bar upoznaj sa pravilim foruma i ovo shvati kao poslednju opomenu.
Izvinavam se zbog toga "luzeri", a ostali text mi je sasvim ispravan i ne vidim nikakve uvrede u njemu.
A ti ako zelis biti posten mogo si stavit medju te zastave i zastavu dejtonske BiH, za koju se zalazes kad ti je to u interesu.
Pa zar ti je draza kina na kraju svijete od tvoje BiH, koju znam da strasno volis negdje duboko u sebi.
Budi principijelan ako zelis tudje postovanja.

p.s. jos jednom se izvinjavam zbog onog "luzeri"
Zalutalo_prase
Gost
« Odgovor #9 poslato: 24. 03. 2010. 04:18 »
Podeli temuIdi gore

Izvinavam se zbog toga "luzeri", a ostali text mi je sasvim ispravan i ne vidim nikakve uvrede u njemu.
A ti ako zelis biti posten mogo si stavit medju te zastave i zastavu dejtonske BiH, za koju se zalazes kad ti je to u interesu.
Pa zar ti je draza kina na kraju svijete od tvoje BiH, koju znam da strasno volis negdje duboko u sebi.
Budi principijelan ako zelis tudje postovanja.

p.s. jos jednom se izvinjavam zbog onog "luzeri"

Ok, izvinjenje uvaženo. Vraćamo se na temu!

Što se zastava tiče, sadašnja zastava BiH za mene nema nikakvu vrednost, nacrtali su je stranci i nije usvojena u Dejtonu. Smiley

Ta zastava ne predstavlja nikoga, sem možda Vestendorpa.

Poslednji regularni i od sva tri konstitutivna naroda prihvaćeni državni simboli bili su:

Zastava Socijalističke Republike Bosne i Hercegovine (SR BiH)

{alt}

Grb SR BiH

{alt}
Adnan82
Početnik

Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:

« Odgovor #10 poslato: 24. 03. 2010. 04:29 »
Podeli temuIdi gore

Što se zastava tiče, sadašnja zastava BiH za mene nema nikakvu vrednost, nacrtali su je stranci i nije usvojena u Dejtonu. Smiley

Ta zastava ne predstavlja nikoga, sem možda Vestendorpa."

Ja tebi u predhodnom postu govorim da budes principijelan a ti me izgleda nisi shvatio.

Ni ustav BiH nije potvrdjen u parlamentrnoj skupstini BiH, pa se opet pozivas na njegove tekovine kad zelis satanizirat ideju o gradjanskoj BiH, jer toboze to nije ustavna kategorija tvog dejtonskog ustava.
A onda kazes da nepriznajes zastavu BiH koju je oktroiso vestendorf.
Nemozes reci e ovo mi se svidja u dejtonu na o cu se pozivat, a ono sto ti se nesvidja to cu ignorisat i pravit se naivan.

Ta zastava stoji pred skupstinom UN-a i prema tome, to je jedina zvanicna zastava bih dok se neusaglasimo oko druge.
autsajder
Elitni član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0

« Odgovor #11 poslato: 24. 03. 2010. 04:36 »
Podeli temuIdi gore

Ta zastava ne predstavlja nikoga, sem možda Vestendorpa."

Ja tebi u predhodnom postu govorim da budes principijelan a ti me izgleda nisi shvatio.

Ni ustav BiH nije potvrdjen u parlamentrnoj skupstini BiH, pa se opet pozivas na njegove tekovine kad zelis satanizirat ideju o gradjanskoj BiH, jer toboze to nije ustavna kategorija tvog dejtonskog ustava.
Nemozes reci e ovo mi se svidja u dejtonu na o cu se pozivat, a ono sto ti se nesvidja to cu ignorisat i pravit se naivan.

Ta zastava stoji pred skupstinom UN-a i prema tome, to je jedina zvanicna zastava bih dok se neusaglasimo oko druge.

Па ти се умотај у њу и спавај тако умотан, воли је и љуби, ко ти брани.
Српска застава је црвено-плаво-бијела, а имамо неколико грбова од којих ми је најдражи онај Немањића. Тако да ти не требаш одређивати Србима коју ће заставу или републику вољети. Ти воли своје, а ми Срби ћемо своје. И тако тече демократија....

Само Српска!
Zalutalo_prase
Gost
« Odgovor #12 poslato: 24. 03. 2010. 04:39 »
Podeli temuIdi gore

Po "Dejtonu" smo sami trebali usvajati zastavu. Nigde u Dejtonskom mirovnom sporazumu ne piše da nam je visoki predstavnik treba nametati.

Smešna je država kojoj stranci crtaju zastavu na parčetu iscepanog papira... I kakav je to Grb BiH na kome nema simbola tri konstitutivna naroda?
miskotes
Veteran foruma
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 3.6 Firefox 3.6

« Odgovor #13 poslato: 24. 03. 2010. 04:39 »
Podeli temuIdi gore

Luzeri, kakva republika kakvi bakraci. Juce sam bio na ilidzi kad je sletio rasmusenov sluzbeni avion, sarajevo je adresa za pregovaranje a ne laktasi. Vidim da na ovom forumu ima vas nekoliko koji inponujete jedan drugom. Svako ko se pojavi sa pro-bosanskom idejom bude napadnut od vase forumaske dodikovske klike.
P.S. Neki dan cujemod jedna srpkinje iz manjeg entiteta koja veli: "Nema nista bez federacije... Cool"
DoŠao je mladi matrix, iz ekonomski propalog bh entiteta.
Nisi ti sa pro bosanskom idejom nego pro muslimanskom, tako mi 100% bosne na 21% muljtietničke, etnićki ćiste i šerijatske demokratije.
Često se pojavi klon bakirčićev, zlatkicin, haretov i od prve startuje, čuj dodikove klike ima nas koji nisu na tom fonu.
I ja čudoh od muslimanke iz tamnog vilajeta : jeb. im ganić mater, lete u london i ko zna đe, a ja ne mogu djecu da nahranim...  Cool

Gde ti čude za goli otok a babe batinaša koji je bio tamo, to je bilo esklozivno ljetovalište samo za Srbe.
kritičko mišljenje nije problem čuti ali gluposti koje valjaš...
Prvi dio rečenice je lažan, ako mislišna onog luzera i Srbinja koji se okrenuo sarajevu ok, A Srbi su sa tog područja uvek gravitirali ka Beogradu, a mali broj je išao u kasabu sarajevo.
Onda naglo posle demografskog objašnjenja prelaziš u sveru demokratije.
i bla bla građanska ( šerijatska ).
Onda prelaziš u sveru paranormalnog i bacajući viljuške kao džemila prognoziraš, pa onda ste to vi, vi kontrolišete 21 % , ili u matrixu nisi naučio matemetiku, ili nisu jos do tebe došle informacije.
@Nemanja:"U ovom trenutku nije dilema da li NATO ili RS vec je dilema da li Sloboda ili vjecno ropstvo."

Pa dobro Nemanja, u kojem vijeku ti zivis, kakva sloboda, kakvo ropstvo. Znas li ti koliko jos moramo ispunit poglavlja "bijele knjige",
kad ispunimo sve te uslove, manji ce biti samo prazna ljustura. Amerikanci su zadnji ukinuli ropstvo i to u 19-om vijeku.
Imas strasnu fobiju od 1.8 miliona bosnjaka, a ne plasi te recimo 450 miliona stanovnika EU. Trzista se otvaraju, granice se brisu.
Ko ce ti sutra garantovat da istocnu hercegovinu nece naselit recimo 40hiljada rumuna i 30 hiljada poljaka.
U koju skolu vi idete pa jos vjerujete o neko ropstvo.
Pa prelaziš u sveru prava , samo matrix ima 1000 lica, c c c c.
Ako nebude 100 % beha ja ću uzeti još koji milijončić, citat od hareta !!!
Ti misliš da je ekonomski napredniji entitet glup pa  da ne zna da niko ne laže debelo kao matrix ili nato.
Onda opet faza demografije i čupljak o 1,8 milina muslimana nema adnančiću nema toliko.
Onda svera ekonomije i otvorenog tržišta, propalog projekta EU.
Pa onda o naseljavanju pa se spominju rumuni i bugari i to u RS, pa naravno mi smo otvoreni tako se vratilo 10 puta više muslimana u RS nego moji Srba u ekonomski truli entitet.
Pa se spominje škole, osoba koji je išao u mejtef na obuku i doškolovavanje.
Nemanja :"Da sve stranke koje se zalazu za jedinstvenu BiH i jedan narod u njemu jesu fasisticke."

Nemanja ti kao da se javljas iz istocnog timura pa si totalno neupucen, pa koja se to probosanska stranka zalaze za bih kao zemlju bosnjaka!!!?Huh?

Pa onda malo hitlerove države, jedan narod jedna država, istočni timor se odvoji od zaostale sredina kao što će i napredni emtitet u sveri demokratije da se odvoji od moralno posrnule sredine sa haretovim vodstvom.
Onda malo politikanstva iz 93. verovatno si slušao neke patriotske pesme pa o nekakvim pro muslimanskim strankama koje nazivaš probosanska.
Probosanskih stranaka nema po etničkoj strukturu jer su monolitno muslimanske.
Toliko od mene za tvoj dolazak...

Nezavisna Srpska!!!
Il si, znaš već šta!
miskotes
Veteran foruma
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 3.6 Firefox 3.6

« Odgovor #14 poslato: 24. 03. 2010. 06:10 »
Podeli temuIdi gore

Vidim tvoji postovi su sažeti, što implicira namjeru provociranja ili nedostatka vokabulara.
Ja mladi matrixovče nisam frustiran i nemam razloga biti.
Nemam kredit love imam stambeno sam obezbeđen ovo mi je samo razbibriga i nacionalno nisam opterećen.
Citat
50% tvoje frustracije u textu iznad su uvrede i samo uvrede kako na nacionalnom tako i na vjerskom planu.
Samo sam odgovarao na tvoje " objektivno " razmišljanje po matrixu.
I gde ja to tebe uvredi nacionalno i verski ?
Habab ti nisam i ne znam šta to znači.
Na koji je to način presečena, ja kako znam iako ste prevarama i spletkama došli do brčkog kao distrikta da pripada i RS.
Odlazak porodica iz RS je konstantno muslimansko potenciranje kriza, ali ima naa dosta.
Neki dan ja gledam pošto bi u prolazu da par autobusa dolazi iz federacije radnika u Teslić " Dević tekstil.
LJudi pragmatični a u ekonomski naprednijem entitetu ima posla i ima hljeba za sve koji žele raditi i grditi RS.
Ljudi pragmatični, a ne zaostali kao ti adnančiću  Cheesy Tongue Cheesy

Nezavisna Srpska!!!
Il si, znaš već šta!
Stranice: [1] 2 3 ... 6   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Nezavisne novine | Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Sitemap

Google visited last this page 21. 05. 2012. 10:06