Luzeri, kakva republika kakvi bakraci. Juce sam bio na ilidzi kad je sletio rasmusenov sluzbeni avion, sarajevo je adresa za pregovaranje a ne laktasi. Vidim da na ovom forumu ima vas nekoliko koji inponujete jedan drugom. Svako ko se pojavi sa pro-bosanskom idejom bude napadnut od vase forumaske dodikovske klike.
P.S. Neki dan cujemod jedna srpkinje iz manjeg entiteta koja veli: "Nema nista bez federacije...

"
DoŠao je mladi matrix, iz ekonomski propalog bh entiteta.
Nisi ti sa pro bosanskom idejom nego pro muslimanskom, tako mi 100% bosne na 21% muljtietničke, etnićki ćiste i šerijatske demokratije.
Često se pojavi klon bakirčićev, zlatkicin, haretov i od prve startuje, čuj dodikove klike ima nas koji nisu na tom fonu.
I ja čudoh od muslimanke iz tamnog vilajeta : jeb. im ganić mater, lete u london i ko zna đe, a ja ne mogu djecu da nahranim...

Znaci verbalni delikt je na snazi u manjem entitetu, ko za vrijeme "golih otoka".
Pa kad ce se cuti na ovom forumu neko kriticko misljenje a da ga vi ne diskvalifikujete odma na pocetku.
Poenta price je sledeca, srbi istocne bosne se sve vise okrecu sarajevu, ili sele za beograd.
Poznavanje stanja na terenu vam je slabija strana, zivite u iluzijama kako to traktordzija kaze o "mocnoj srpskoj", kakva bolan mocna srpska, jel misli na dio od banjaluke do laktasa. Umjesto da se okrenete pozicioniranju svojih interesa na svakom pedlju gradjanske bih, vi zivite u iluzijama. A trend slabljenja "manjeg" je neminovnost...
Gde ti čude za goli otok a babe batinaša koji je bio tamo, to je bilo esklozivno ljetovalište samo za Srbe.
kritičko mišljenje nije problem čuti ali gluposti koje valjaš...
Prvi dio rečenice je lažan, ako mislišna onog luzera i Srbinja koji se okrenuo sarajevu ok, A Srbi su sa tog područja uvek gravitirali ka Beogradu, a mali broj je išao u kasabu sarajevo.
Onda naglo posle demografskog objašnjenja prelaziš u sveru demokratije.
i bla bla građanska ( šerijatska ).
Onda prelaziš u sveru paranormalnog i bacajući viljuške kao džemila prognoziraš, pa onda ste to vi, vi kontrolišete 21 % , ili u matrixu nisi naučio matemetiku, ili nisu jos do tebe došle informacije.
@Nemanja:"U ovom trenutku nije dilema da li NATO ili RS vec je dilema da li Sloboda ili vjecno ropstvo."
Pa dobro Nemanja, u kojem vijeku ti zivis, kakva sloboda, kakvo ropstvo. Znas li ti koliko jos moramo ispunit poglavlja "bijele knjige",
kad ispunimo sve te uslove, manji ce biti samo prazna ljustura. Amerikanci su zadnji ukinuli ropstvo i to u 19-om vijeku.
Imas strasnu fobiju od 1.8 miliona bosnjaka, a ne plasi te recimo 450 miliona stanovnika EU. Trzista se otvaraju, granice se brisu.
Ko ce ti sutra garantovat da istocnu hercegovinu nece naselit recimo 40hiljada rumuna i 30 hiljada poljaka.
U koju skolu vi idete pa jos vjerujete o neko ropstvo.
Pa prelaziš u sveru prava , samo matrix ima 1000 lica, c c c c.
Ako nebude 100 % beha ja ću uzeti još koji milijončić, citat od hareta !!!
Ti misliš da je ekonomski napredniji entitet glup pa da ne zna da niko ne laže debelo kao matrix ili nato.
Onda opet faza demografije i čupljak o 1,8 milina muslimana nema adnančiću nema toliko.
Onda svera ekonomije i otvorenog tržišta, propalog projekta EU.
Pa onda o naseljavanju pa se spominju rumuni i bugari i to u RS, pa naravno mi smo otvoreni tako se vratilo 10 puta više muslimana u RS nego moji Srba u ekonomski truli entitet.
Pa se spominje škole, osoba koji je išao u mejtef na obuku i doškolovavanje.
Nemanja :"Da sve stranke koje se zalazu za jedinstvenu BiH i jedan narod u njemu jesu fasisticke."
Nemanja ti kao da se javljas iz istocnog timura pa si totalno neupucen, pa koja se to probosanska stranka zalaze za bih kao zemlju bosnjaka!!!?

Sve dok se aminuju takva misljenja kao sto su tvoja, a realnim razmisljanjima kao sto je moje prijeti se banovima imat cete 5-6 forumasa ekskomuniciranih i od stvarnosti, sadasnjosti i buducnosti.
Pa onda malo hitlerove države, jedan narod jedna država, istočni timor se odvoji od zaostale sredina kao što će i napredni emtitet u sveri demokratije da se odvoji od moralno posrnule sredine sa haretovim vodstvom.
Onda malo politikanstva iz 93. verovatno si slušao neke patriotske pesme pa o nekakvim pro muslimanskim strankama koje nazivaš probosanska.
Probosanskih stranaka nema po etničkoj strukturu jer su monolitno muslimanske.
Toliko od mene za tvoj dolazak...